Reviews over Datingsites


  Lekker Nederlands - Review over HetGrandCafe

  Ik ben lid geworden van Badoo en van deze website. Niet dat ik ontevreden ben over Badoo, maar deze site is wat kleinschaliger. Er zitten meer Nederlanders op en de site is betaalbaar. Ik denk dat ik maar ga stoppen met Badoo. Daar zitten zoveel fake profielen op. Komt hier ook voor, maar heel veel minder.

  Sterke punten
  Redelijk geprijsd

  Vrijblijvend maar duur - Review over Qupid

  Ik heb het uitgeprobeerd, omdat je geen abonnement hoeft te nemen. Je betaalt echter per bericht en dat is behoorlijk duur. Ik was er dan ook snel op uitgekeken. Heb een paar leuke gesprekken gehad, maar daar is niks uitgekomen.

  Sterke punten
  Geen abonnementen

  Zwakke punten
  Betalen per bericht

  Veel te duur - Review over ROOTS Dating

  Dit is de duurste Christelijke datingsite die ik tot nu toe heb gevonden. 102 euro voor een jaar! Wow! Ik zit nu op Funky Fish, dat kost mij € 29.50 voor een heel jaar, met alles erop en eraan. Ook geen gratis proefdagen om te proberen zoals bij alle andere sites, alleen voor mensen met een vette portemonnee...

  Zwakke punten
  Veel te duur en geen proefdagen

  Vrouwvriendelijke datingsite - Review over Pepper

  Pepper is niet alleen een mooie en populaire datingsite, maar vooral ook een vrouwvriendelijke site. Er zijn erg veel leuke mannen te vinden die op een respectvolle manier met vrouwen omgaan. Natuurlijk zitten er (zoals op elke datingsite) ook wel mannen op die meteen over seks beginnen, maar die zijn hier wel in de minderheid. Mannen zijn hier, in tegenstelling tot op andere datingsites, niet zo opdringerig. Ze laten je in je waarde en stellen oprechte vragen waaruit je kunt opmaken dat ze echt geïnteresseerd zijn in contact. Ik ben blij dat er ook nog datingsites zijn waarop het zo kan gaan. Ik ben een tijdje lid geweest van een andere datingsite en daar voelde ik me meer een soort object.

  Sterke punten
  Vrouwvriendelijke site met veel leuke mannen

  Zwakke punten
  Kost wel geld als je contact wil leggen

  Hier ga ik wel een date vinden - Review over RelatiePlanet

  Ik vind dat Relatieplanet een positieve review verdient. Ik zie hier dat de meeste mensen ook erg tevreden zijn. Je kunt de profielen van anderen goed bekijken en zo alvast kijken of je iemand ziet die bij je past. Heb je er een goed gevoel bij dan kun je ze gewoon laten weten dat je interesse hebt. Als je met iemand wilt chatten kost dit geld, maar dat lijkt me normaal. Niemand kan zo'n fraaie website bouwen en in de lucht houden en er dan helemaal geen geld voor vragen. Door de bank genomen is dit een keurige website waar iedereen met de juiste intenties op zit en je een goede kans maakt op een leuk afspraakje. Ik heb in het verleden ook andere datingsites geprobeerd en daar kreeg ik al snel het gevoel dat het allemaal voor niets was. Daar ben ik dan ook van afgestapt. Hier krijg ik het gevoel dat het me wel gaat lukken om een leuke vrouw te vinden.

  Sterke punten
  Keurige site

  Zwakke punten
  Voor niks gaat de zon op

  Beetje vals gespeeld - Review over EliteDating

  Ik ben heel erg te spreken over deze site. Ik heb mijn huidige echtgenoot hier leren kennen. Ik heb wel een beetje vals gespeeld, want ik ben helemaal niet hoger opgeleid. Op andere datingsite zaten gewoon zoveel domme kerels. Ik dacht ik probeer dit gewoon eens en daar heb ik dus geen spijt van gekregen. Ik heb het steeds eerlijk gezegd tegen iedereen. Ik heb alleen een HAVO-diploma behaald. Het maakte voor de meeste mannen eigenlijk niets uit. Ook mijn Hendrik-Jan zag er geen probleem in. Het klikte gewoon. Ik ben echt blij dat ik dit heb gedaan.

  Sterke punten
  Leuke slimme mannen

  Ik voel me hier op mijn gemak - Review over Alleenstaande Mama's

  Ik ben een alleenstaande moeder met drie jonge koters. Een vriendin wees mij op deze website, maar ik heb er eerst maandenlang over getwijfeld. Daten via het internet leek me nogal eng. Uiteindelijk heb ik de stap toch maar gezet. Ik heb eerst Lexa geprobeerd, maar ben bij Alleenstaande-mamas.nl blijven hangen. Ik heb nog geen leuke man ontmoet, maar het is allemaal wel leuk en stiekem vind ik het heel spannend. Ik voel me hier op mijn gemak, omdat mannen weten wat ze kunnen verwachten. Wie lid wordt van deze site weet op voorhand dat hij te maken krijgt met vrouwen die al kinderen hebben.

  Sterke punten
  Spannend

  Fijne site, maar nog geen succes - Review over e-Matching

  E-matching is een mooie website met op zich veel aanbod. De zoekfunctie is erg handig, maar ik krijg tot nu toe maar weinig matches in mijn directe omgeving. Nu moet ik toegeven dat ik in een uithoek woon (Vaals). Ik heb wel al iemand leren kennen via deze website, maar later bleek dat ik niet zijn enige lief was. Hij gebruikte deze website om meerdere scharrels te scoren.

  Sterke punten
  Handige zoekfunctie

  Zwakke punten
  Weinig matches in de Limburgse grensstreek

  Vervelende mannetjes - Review over be2 Dating

  Er zitten wel heel erg veel vervelende mannetjes op deze website. De meeste mannen die ik tot nu gesproken heb lijken uit het stenen tijdperk te komen. Ze vragen of je goed kunt koken en schoonmaken. Het enige recht van een vrouw is het aanrecht. Christus wat een bende ouderwetse en seksistisch ingestelde kerels zitten er op deze datingsite.

  Zwakke punten
  Vervelende ouwe mannetjes

  Leuke gesprekken en afspraakjes - Review over Lexa

  Ik lees hier helaas vooral reacties van gefrustreerde mannen. Zelf ben ik nu een maand betalend lid en tot nu toe heb ik alleen maar leuke gesprekken en zelfs al afspraakjes gehad. Oké, soms zat er een man bij die meteen begon te geilen, maar over het algemeen alleen maar leuke mannen met dito gesprekken. Ik denk dat het ook uitmaakt hoe je jezelf opstelt en welke foto’s je gebruikt. Zo kun je met de verkeerde profielteksten of foto's ook de verkeerde mensen aantrekken. En heren opgelet! Als je met copy/paste iedere vrouw op de site een nietszeggend standaard berichtje stuurt, of je begint gesprekken die beginnen met 'Hoi' en verder niets, reken dan niet op al te veel reacties.

  Sterke punten
  Leuke contacten

  Even wennen, instructies kunnen duidelijker - Review over Seniorengeluk

  Ik ben 68 dus internet is voor mij sowieso nog een beetje wennen, laat staan daten op het internet. In het begin was het spannend, maar soms ook onwennig of ronduit moeilijk. Ik had gehoopt dat een website die zich richt op ouderen betere instructies zou bevatten. Ik vind dit wel een verbeterpuntje. Gelukkig leg je hier gemakkelijk contact en hebben enkele andere leden mij geholpen om wegwijs te worden in de wereld van de dating. Ik ben blij met de leuke mensen die ik tot nu toe heb leren kennen. Uiteindelijk ben ik dus zeer tevreden.

  Sterke punten
  Fijne website om contacten te leggen

  Zwakke punten
  Tekort aan instructies voor ouderen

  Veel dates, maar de ware nog niet gevonden - Review over be2 Dating

  Ik ervaar het tot nu toe als een prettige website en ik zit er dan ook vaak op. Het is wel jammer dat je alleen maar per kwartaal kunt betalen. Het is namelijk geen goedkope website. Ik ben nu al meer dan een jaar lid en heb inmiddels al heel wat leuke dames ontmoet. Helaas heb ik nog niet iemand gevonden waarmee ik meer dan één keer zou willen daten. Dat is de reden dat ik hier nog steeds zit en vol goede moed verder zoek.

  Sterke punten
  Al veel dates gescoord

  Zwakke punten
  Betalen per kwartaal

  Alleen maar domme wijven - Review over Lexa

  Ik heb tot het einde van het jaar betaald, maar mezelf toch al uitgeschreven. De vrouwen op deze site zijn nogal simpel. Als je de profielen bekijkt zie je al dat de meerderheid alleen maar in verkleinwoordjes spreekt; knuffeltje, wijntje, kaasplankje. Hobby's: TV kijken. Ben jij die eerlijke man? Nee, ik ben beroepsoplichter nou goed! Ze reageren niet of vallen je meteen aan. Volgens mij zitten ze hier alleen maar om met mannen te dollen.

  Zwakke punten
  Domme wijven

  Stop met gratis lidmaatschappen! - Review over Lexa

  Lexa zou eens moeten stoppen met het toelaten van gratis registraties. Laat de mensen eerst maar eens betalen en geef ze dan ook meteen toegang tot alle mogelijkheden. Er zijn nu gewoon teveel inactieve leden, te veel opties waar men voor moet bijbetalen en veel profielen die snel weer verdwenen zijn. Iedereen kan en zomaar gratis op. Ik hoop dat Lexa begrijpt dat dit frustrerend is voor mensen die een serieuze date zoeken.

  Sterke punten
  Nette datingsite

  Zwakke punten
  Teveel mensen die gratis rondkijken

  Uitstekende datingsite - Review over Parship

  Ik ben een half jaar lid geweest van Parship en ik kan jullie vertellen dat het een uitstekende datingsite is. Het levert wat je er van kan verwachten en dat is leuke gesprekken met andere alleenstaanden. Sommige mensen antwoorden vrijwel direct, anderen reageren een paar keer per dag en er zijn uiteraard ook mensen die helemaal niet reageren. Ik denk dat dit laatste wel een verbeterpuntje is. Er zijn volgens mij best wel wat verouderde profielen aanwezig. Laten ze mensen die niet meer inloggen gewoon verwijderen. Hoe dan ook, je kunt gelukkig ook filteren op wie recent actief was en dit helpt. In een half jaar tijd is het me gelukt om met 3 meiden een afspraakje te maken. Met één dame heb ik nog steeds een goed contact en wellicht zit er nog meer in.

  Sterke punten
  Handige website met leuke leden

  Zwakke punten
  Inactieve profielen

  Gezelschap - Review over OurTime

  Ik ben de zestig al gepasseerd en woon zelfstandig. Daarnaast werk ik nog. Ik voelde me lange tijd eenzaam en heb uiteindelijk de stap genomen om lid te worden van deze site. Ik vind het een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen. Ik heb nog niet echt een afspraak met iemand gemaakt tot nu toe, maar ik voel me al een stuk minder eenzaam. Ik heb hier hele leuke mensen leren kennen waar ik vaak mee chat.

  Sterke punten
  Leuke mensen

  Zwakke punten
  Kosten

  Stelt goeie kandidaten voor - Review over Lexa

  Zoals alle grote datingsites heeft Lexa heel erg veel leden, waardoor je door de bomen het bos niet meer dreigt te kunnen zien. De persoonlijkheidstest is dan ook een plus. Het zorgt er voor dat je mensen voorgesteld krijgt die bij je passen. Werkt over het algemeen goed. Ik heb al een hele leuke date gehad, helaas is dat niets geworden. Volgende keer beter.

  Sterke punten
  Persoonlijkheidstest

  Alweer 2 jaar samen en stapelverliefd - Review over RelatiePlanet

  Mijn eerste date met Pieter was in Gilze bij van der Valk. We hebben gezellig wat gedronken en veel gekletst. Daarna hielden we contact via Whatsapp, maar ik vond hem eigenlijk niet leuk genoeg. Toch kon ik hem niet echt vergeten, en na weer een date ben ik alsnog voor hem gevallen. We zijn een aantal keer samen naar de Veluwe geweest en konden op den duur niet meer zonder elkaar. We zijn stapelverliefd en wonen nu alweer 2 jaar samen.

  Sterke punten
  Duidelijke website

  Zwakke punten
  Je moet zelf initiatief nemen

  Mannelijke leden zijn vooral 40+ - Review over Match4Me

  Het hele idee achter een datingsite voor hogeropgeleide mensen sprak mij wel aan, omdat ik wel hou van gesprekken met een beetje meer diepgang. Ik praat nu eenmaal liever met mannen die genoeg kennis bezitten om er een discussie mee te kunnen voeren. Nu is het ook wel zo dat de mannen op deze website hogeropgeleid zijn, dus wat dat betreft heb ik niets op deze site aan te merken. Echter, het lijkt vrijwel onmogelijk om een hogeropgeleide man te vinden die niet ouder is dan 40. Ik ben nu eenmaal 26 en niet op zoek naar een 40-plusser. Ik ontvang plenty berichten van hele leuke en intelligente mannen, maar ze zijn allemaal veel te oud voor mij.

  Sterke punten
  Prima site met aardige en intelligente mannen

  Zwakke punten
  Veel 40-plussers

  Niks voor mij - Review over Pepper

  Dit is echt niks voor mij. Om te beginnen ben je een dik half uur bezig met het aanmaken van een profiel. Daarna moet je ook nog foto's uploaden, en dat is verplicht! En tot besluit mag je dan ook nog eens betalen. Hoeft niet, maar zonder betalend abonnement kun je niet veel doen op deze website. Ik sla even over...

  Zwakke punten
  Tijdrovend

  Veel beter dan parenclubs - Review over Regio Swingers

  Wij hebben eerst twee keer een parenclub bezocht, maar dit beviel ons allebei niet. Zo'n club trekt blijkbaar precies het soort mensen aan waar wij niet naar op zoek zijn. Inmiddels zijn we al een tijdje lid van Regio Swingers en hebben we al diverse leuke dates gehad. Je kunt hier eerst rustig contact leggen, zodat je weet wat voor vlees je in de kuip hebt. Inmiddels kennen we ook een aantal stellen en mannen waar we regelmatig mee afspreken. Voor ons heeft deze site het swingen veel makkelijker gemaakt.

  Sterke punten
  Je kunt hier goed contacten leggen

  Erg spannend, maar ook plezierig - Review over NovaMora

  Wij hebben ons als stel ingeschreven bij NovaMora. In het begin was dat allemaal heel erg spannend, maar inmiddels hebben we al een aantal leuke ervaringen gehad. Als je al meer dan 15 jaar samen bent verlang je gewoon wel eens naar iets anders. Zolang je maar goeie afspraken met elkaar maakt en deze ook nakomt is het heel erg fijn. Ons seksleven is nu super spannend!

  Sterke punten
  Leuke site met veel stellen

  Elke dag weer leuke gesprekken - Review over EliteDating

  Ik vind een abonnement bij EliteDating niet bepaald goedkoop, maar ik heb eerst een gratis abonnement uitgeprobeerd en dat beviel me goed. Ik betaal inmiddels en ik krijg dagelijks leuke matches voorgesteld die echt wel bij me passen. Ik heb elke dag weer leuke gesprekken en heb ook al een paar keer een date gehad, maar dat werd helaas niks. Ik heb er wel vertrouwen in dat ik hier een leuke vrouw ga vinden.

  Sterke punten
  Leuke passende matches

  Veel dates gehad via SDC - Review over SDC (Swingers Date Club)

  Wij hebben in de afgelopen jaren al heel wat leuke dates met swingers gescoord via SDC. Het gaat erg vlot op deze site. Via de site kan je een berichtje sturen en webcam chatten. Zo zie je ook meteen hoe iemand er echt uitziet. Zelf zijn we niet zo van lange gesprekken vooraf. Als het klikt willen we gewoon afspreken en dan zien we wel. Via de speed-dating optie maak je snel een afspraak met een ander leuk stel. Als je een actieve swinger bent is dit eigenlijk de enige site waar je lid van moet zijn.

  Sterke punten
  Snel contact leggen

  Bijzonder slim opgezet en regelrecht bedrog - Review over Ondeugend Daten

  In ieder geval klopt het absoluut niet dat er sprake zou zijn van een vast bedrag per maand. De site werkt met hele dure credits. Bij mij honderden euro's in een week tijd. Ik werd bestookt met reacties van vrouwen met de meest fantastische fantasieën en als je erop ingaat begint het spelletje. Elk berichtje kost je rond de 1 euro en dat loopt heel hard op. Zelfs al je midden in de nacht een berichtje stuurt krijg je direct een antwoord. Het is echt pure oplichting. Je wordt vakkundig aan de lijn gehouden met de belofte van een date. Alleen 'nu even niet', 'moet eerst in mijn agenda kijken', enz., enz. Achteraf is het duidelijk dat ik helemaal niet aan het chatten was met de vrouw op de foto, maar waarschijnlijk met een moderator, die vaak ook niet eens echt reageerde op wat ik schreef. Pure, heel gewiekste en verslavende oplichting. Zelfs nu ik mijn profiel verwijderd heb, krijg ik zogenaamd reacties.

  Sterke punten
  Slim opgezet, maar geloof maar niet dat het ooit tot een date komt

  Zwakke punten
  Kost je een vermogen