• Eenvoudige website - Review over OurTime

  Vorig jaar ben ik lid geworden van OurTime. Ik heb binnen een maand een nieuwe vaste relatie gevonden. Helaas zijn er ook op deze site wel veel mannetjes actief die maar één ding willen, maar dat is een fenomeen wat je overal tegenkomt. De site werkt heel erg eenvoudig... én voor mij heeft het gewerkt ;)

  Sterke punten
  Eenvoudig in gebruik

  Zwakke punten
  Vieze mannetjes

  Door Marije op 12 augustus 2020 Reageer
 • Vanwege een nieuwe baan ben ik van Groningen naar Rotterdam verhuisd. Leuke stad, maar ik kende daar helemaal niemand. Een vriendin uit Groningen wees mij op Chisple, een site waar je op basis van je interesses nieuwe vrienden in de buurt kan vinden. Het sprak mij aan omdat ik happy single ben en momenterl echt nog niet geïnteresserd ben in een relatie. Ik vind het een leuke site, want ik heb nu al contact met een aantal leuke mensen die bij mij in de buurt wonen, en net als ik verknocht zijn aan vegetarisch koken. Er zitten ook wel een paar vervelende mannetjes op Chisple, maar die kun je gewoon blokkeren. Ik ben erg happy met deze site.

  Sterke punten
  Niet duur

  Zwakke punten
  Soms vervelende mannetjes

  Door Marijke op 4 augustus 2020 Reageer
 • Allereerst mijn complimenten voot de redactie van Dating Ervaringen. Jullie review is zeer objectief. Runnersdate is een leuke site en zeker niet duur, maar ze hebben niet veel leden, laat staan vrouwelijke leden. Ik ben wel lid geworden en heb in elk geval een maatje (mannelijk) gevonden om mee te lopen.

  Sterke punten
  Evenementen aanmaken

  Zwakke punten
  Weinig leden

  Door Ger op 4 augustus 2020 Reageer
 • Ik overwoog al een tijdje om eens iets spannends te gaan doen en ik had in de trein een gesprek opgevangen over Secret Flirt. Eerst kon in het niet eens vinden, maar het bleek nu SF.dating te heten. Ik heb mezelf ingeschreven en heb eens rondgekeken. Er zaten voldoende leuke vrouwen op deze site, dus heb ik de stap gewaagd en een betaald abonnement genomen. Al snel had ik contact met vijf leuke dames. Twee weken later had ik maar liefst 4 dates in mijn agenda staan. De eerste date was echter meteen raak. We hadden afgesproken voor een wandeling op de Loonse Duinen. Al snel hadden we zin in meer, maar er waren nogal wat mensen in de buurt, dus zijn we maar naar een hotel gegaan. Het was een fantastische ervaring. Ik kan deze datingsite dan ook van harte aanbevelen.

  Sterke punten
  Echte profielen

  Zwakke punten
  Kost wel iets, maar dan heb je ook succes

  Door Gido op 4 augustus 2020 Reageer
 • Niks voor mij! - Review over C-Date

  Ik heb het geprobeerd, maar het is niks voor mij. Prima website hoor en allemaal heel duidelijk. Ook geen fakers hier, dus wellicht perfect voor anderen. Ik heb een paar mislukte dates gehad. Het was allemaal gedoe. Ik stop met datingsites. Ik ga het gewoon weer in de kroeg proberen.

  Sterke punten
  Prima datingsite

  Zwakke punten
  Online daten bevalt me gewoon niet

  Door Boris op 31 juli 2020 Reageer
 • Ik heb de stap gewaagd en ben lid geworden van Second Love. Niet omdat ik ongelukkig ben of iets tekort kom, maar gewoon voor de spanning. Iets doen dat eigenlijk niet mag. Dat is best eng en ik er moet er niet aan denken dat mijn man er achter komt. Gelukkig kun je op SL contacten leggen en volledig anoniem blijven zo lang als je wilt. Je kunt foto’s uploaden die volledig onzichtbaar blijven. Zodra je iemand wat beter kent en vertrouwt kun je je foto’s zichtbaar maken voor die specifieke persoon. Heel fijn dit. Voor verder contact gebruik ik ook KIK, wel zo veilig. Ik heb inmiddels een hele leuke date gehad. We hebben iets gedronken en zijn vervolgens naar de bioscoop gegaan. Op de achterste rij kussen in het donker was heerlijk. Ik voelde me 18. Ik vind dit geweldig en ga dit zeker nog vaker doen. Er zijn veel mannelijke leden op deze site, dus je krijgt meteen heel veel reacties. Veel waardeloze reacties ook. Botte en boertige mannen genoeg, maar ook aardige en charmante kerels.

  Sterke punten
  Veiligheid

  Zwakke punten
  Ook veel domme kerels

  Door Mia op 30 juli 2020 Reageer
 • Ik ben een alleenstaande vader met twee kinderen. Mijn ex is naar het buitenland verhuisd en de kinderen wonen bij mij. Naast een drukke baan heb ik dus de zorg over twee lieve meiden. Na ruim 4 jaar alleen te zijn heb ik ingezien dat online dating mij de beste kans biedt om een nieuwe partner te ontmoeten. Ik heb geen tijd voor hobby’s of uitgaan, dus het internet is mijn enige kans. Ik heb al aardig wat afgezien op datingsites. Welke vrouw zit er nu te wachten op een man met twee kinderen die bovendien nog 8 jaar lang alimentatie moet betalen aan zijn ex-partner. Er zullen best wel vrouwen bestaan die dit minder bezwaarlijk vinden, maar ze zijn verdomd moeilijk te vinden op de gemiddelde datingsite. Daarom ben ik ontzettend blij met dit initiatief en hoop ik hier te slagen. Ik heb alvast wat leuke contacten gelegd, dus wie weet wat er van komt.

  Sterke punten
  Goed initiatief

  Zwakke punten
  Nog niet ontdekt

  Door JB op 30 juli 2020 Reageer
 • Wat een bende oplichters zijn dit! Ze gaan net zo lang door tot ze je op alle mogelijke manieren hebben uitgeperst. Daarna hoor je helemaal niks meer van die vrouwen. Ik denk dat ze gewoon voor die site werken, of het zijn nepprofielen. Ik weet het niet lzeker, maar hier zit een luchtje aan.

  Zwakke punten
  Ik vertrouw deze site niet meer

  Door Joris op 27 juli 2020 Reageer
 • Keurige site - Review over e-Matching

  Naar mijn ervaring is dit één van de betere datingsites. Zeer professioneel opgezet je moet er wel voot betalen. Met het gratis abonnement kun je rondkijken, maar niet zo veel doen.

  Sterke punten
  Keurige site

  Zwakke punten
  Niet gratis

  Door Belinda op 27 juli 2020 Reageer
 • Zeer positief - Review over Pepper

  Ik heb zeer positieve ervaringen met Pepper. Ik heb verschillende contacten gelegd via de chat. Uiteindelijk heeft dit tot twee afspraakjes geleid. De eerste date was leuk en heel erg gezellig, maar een echte klik was er niet. Bij de tweede date was die er wel. We hebben eerst bijna twee maanden gechat. Inmiddels zijn we een jaar bij elkaar en sinds vorige maand wonen we samen ;)

  Sterke punten
  Leuke en handige datingsite

  Zwakke punten
  Kost wel geld

  Door Bertje op 27 juli 2020 Reageer
 • Ik heb een normaal postuur, maar ik ben gek op mooie mollige vrouwen. Deze website is echt geweldig en er staan echt leuke dames op. Als je iemand hebt gevonden moet je wel meteen je VIP-toegang stopzetten, anders wordt deze automatisch verlengd. Als je hier rekening mee houdt dan vind ik de site een verder een echte topper!

  Sterke punten
  Leuke dames

  Zwakke punten
  Automatisch verlengen

  Door Timo op 16 juli 2020 Reageer
 • Ik raad iedereen aan om de voorwaarden eerst goed door te nemen. De abonnementen, en hoe opzeggen en verlengen werkt is niet direct duidelijk. Ik ben lid geworden en ben echt verbaasd over hoe makkelijk het allemaal wel niet ging. Om een lang verhaal kort te maken, voor mij was een jaarabonnement te lang, want binnen een paar maanden tijd heb ik een zeer leuke vrouw ontmoet waarmee ik nu het leven deel.

  Sterke punten
  Werkt prima

  Zwakke punten
  Opzeggen ingewikkeld

  Door Henkie op 16 juli 2020 Reageer
 • Superleuke site. Gezellige plek om te chatten en nieuwe mensen te ontmoeten... en ik heb hier mijn vriendje ontmoet ;-))

  Sterke punten
  Gezellige website

  Door Manon op 14 juli 2020 Reageer
 • Dure site - Review over Parship

  Parship is echt een mooie site en heel gemakkelijk te gebruiken, maar ik vind het wel duur. Zelf woon ik in een uithoek (Oost-Groningen) en de profielen bij mij in de buurt zijn niet echt interessant.

  Sterke punten
  Gemakkelijk te gebruiken

  Zwakke punten
  Weinig interessante profielen in Oost-Groningen

  Door Carla op 14 juli 2020 Reageer
 • Ideaal voor mij - Review over Parship

  Ik ben heel erg te spreken over Parship. Ik zag op tegen online daten in het algemeen. Ik ben heel erg introvert, verlegen zelfs, en gewoon contact maken vind ik al erg moeilijk. Op Parship lukt het me toch om afspraakjes te regelen.

  Sterke punten
  Gemakkelijk contact leggen

  Door Eddy op 14 juli 2020 Reageer
 • Dit is echt een fijne datingsite. Het is leuk in elkaar gezet. Erg fijn dat ze alle profielen eerst nakijken en dat mensen met een leeg of half ingevuld profiel het mijne niet kunnen zien. Ik begrijp dan ook wel dat je hier moet betalen voor lidmaatschap. Dat is het ook waard. Het is overigens niet duur.

  Sterke punten
  Controle van profielen

  Door Els op 14 juli 2020 Reageer
 • Prima site, maar erg internationaal. Werkt heel fijn als je op reis gaat naar Amerika en je wilt een spannende date regelen. Ze hebben veel minder leden in Nederland. In de randstad gaat het nog wel, maar als je in het hoge noorden woont kun je beter Second Love gebruiken. voor vreemdgaan is deze en secondlove echt de beste!

  Sterke punten
  Leuke site

  Zwakke punten
  Minder leden in Nederland

  Door Janneman op 12 juli 2020 Reageer
 • Vroeger al lid geweest van Lexa en begin dit jaar heb ik opnieuw een betalend abonnement genomen. Ik heb al 3 dates gehad, maar nog geen echte klik ervaren. Het niveau van de profielen is veel minder dan vroeger. Het lijkt wel een soort sekssite tegenwoordig. Jammer dat het zo moeilijk is om gewoon een leuke man te vinden.

  Sterke punten
  Veel leden

  Zwakke punten
  Veel foute mannen

  Door Bianca op 12 juli 2020 Reageer
 • Leuk dat iedereen deze site ook gratis kan gebruiken, maar daardoor staan er talloze inactieve profielen op. Lexa zou geen gratis leden meer moeten toelaten. Laat iedereen eerst een vast maandelijks bedrag betalen voor toegang tot alle mogelijkheden. Iedere mongool kan er gratis op, een profiel aanmaken en daarna verdwijnen. Ik hoop dat Lexa dit ook inziet.

  Sterke punten
  Mooie site

  Zwakke punten
  Veel inactieve profielen

  Door Harms op 12 juli 2020 Reageer
 • Ik ben nu al bijna een jaar lid van deze datingsite en heb al verschillende dates gehad, maar serieus? Ik ben weinig relatiemateriaal tegengekomen op G-Dating. Veel bischierige mannen en cruisende homo’s (dus ik klaag niet echt), maar als je op zoek bent naar een relatie is dit platform wellicht minder geschikt.

  Sterke punten
  Goed voor pick-ups

  Zwakke punten
  Weinig relatiemateriaal

  Door Pietertje op 9 juli 2020 Reageer
 • Elitedating is mij uitstekend bevallen. Weinig nietszeggende profielen van mensen zonder foto, maar meer mensen die tenminste iets over zichzelf vertellen, foto’s plaatsen en openstaan voor echt contact. Ik heb mijn vriendin hier ontmoet en kan het iedereen aanraden. Veel datingsites zijn ronduit oppervlakkig, maar deze site is echt anders. De matching methode is ook.echt goed bij deze site. Je moet er wel wat tijd insteken, anders werkt het niet.

  Sterke punten
  Volledige profielen

  Door RijdendeRechter op 6 juli 2020 Reageer
 • Tot nu toe ben ik heel erg tevreden over deze datingsite. Als je echt op zoek bent naar een serieuze date kan ik be2 van harte aanbevelen. Natuurlijk zitten er op deze site ook domme figuren. Het blijven mannen haha. Die kunnen nogal eens lomp zijn. Je kunt hier in elk geval lekker chatten en een leuke avond hebben. Ik heb de ware nog niet ontmoet, maar ik heb geen haast. Het bevalt me tot nu toe uitstekend.

  Sterke punten
  Gezellig chatten

  Zwakke punten
  Soms lompe kerels

  Door Charlotte op 6 juli 2020 Reageer
 • Wij waren laatst 12,5 jaar samen. Ik heb mijn ventje leren kennen via Relatieplacet. Ik was toen 36 en had een erg vervelende relatie achter de rug. Nu zijn we dolgelukkig samen, omdat we goed bij elkaar passen en een relatie hebben op basis van gelijkwaardigheid. Je moet een beetje leren aanvoelen met wie dat kan en daarom moet je elkaar wel eerst fysiek ontmoeten. Voordat ik mijn mannetje leerde kennen heb ik dan ook diverse afspraakjes gehad met allerlei mannen. Ik heb de moed nooit opgegeven en wist dat ik ooit de ware wel zou tegenkomen. Dates hield ik altijd lekker luchtig. Gewoon een kopje koffie drinken en kijken hoe het aanvoelt. Ik heb heel wat interessante mensen ontmoet en slechts één vervelende date gehad. Die man was gewoon grof en erg vrouwonvriendelijk.

  Sterke punten
  Persoonlijkheidstest. Meeste leden zijn serieus op zoek.

  Door Nicole op 29 juni 2020 Reageer
 • Ik ben nu sinds een paar weken lid van Parship. Ik heb een jaarabonnement genomen. Ik heb al diverse contacten gelegd met leuke vrouwen. Ook heb ik al een date gehad, waarbij de klik er helaas niet was. Intussen ben ik in contact met een andere leuke dame. Ik heb eerst enkele andere datingsites geprobeerd, maar bij Parship kreeg ik veel meer serieuze reacties van vrouwen. Dit is helaas wel een dure site, maar toch beter dan de goedkopere sites die ik heb geprobeerd.

  Sterke punten
  Serieuze vrouwen die reageren

  Zwakke punten
  Dure website

  Door Patrick op 29 juni 2020 Reageer
 • Ik heb deze datingsite een tijdje geleden uitgeprobeerd, maar het was niks voor mij, dus heb ik mijn account weer verwijderd. Ik ga maar eens zo'n site voor hoger opgeleiden proberen. Op deze site zit een vaste groep mensen die mij persoonlijk niet aanspreekt. Vooral veel simpele figuren die mijn vader hadden kunnen zijn. Ook veel jonge broekies, maar weinig dertigers. Een kliekje dat de hele dag wanhopig zit te wachten op een reactie. Als je zegt dat er geen klik is word je gelijk geblokkeerd. Prima site hoor, maar het past niet zo bij mij.

  Zwakke punten
  Weinig dertigers. Veel marginale figuren.

  Door Miranda op 17 juni 2020 Reageer