Reviews over Datingsites


  Slechte site,niet aan begin,het is niet te geloven.Oudeugende Date - Review over Ondeugende.date

  Rond uit Slecht,niet aan beginnen.

  Sterke punten
  Geld klopper rij,van het ergste soort.

  Zwakke punten
  Het is allemaal bagger.

  Nep - Review over Ondeugende.date

  Een dag voor de afspraak afzeggen en proberen de schuld bij jou te leggen

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Nep site - Review over Ondeugende.date

  Geprobeerd tot een serieuze date te komen, maar je wordt alleen aan het lijntje gehouden met het doel zo veel mogelijk credits te verkopen, veel seks chats. Ieder antwoord van de zogenaamde dame eindigt met vraag waarop je voelt te moeten antwoorden en bijgevolg veel credits moet kopen. Er wordt sterk op je gevoel ingespeeld en dat gebeurt zeer professioneel. Laat je niet in deze fuik lokken het is pure geldafzetterij. Een date komt er niet zelfs wanneer er een date is afgesproken wordt die kort voor de datum met ‘n smoesje afgezegd om vervolgens zogenaamd een week te worden uitgesteld en dat gaat zo door. Je moet in de beoordeling sterren uitdelen maar één ster is te veel voor deze site.

  Sterke punten
  Sterke punt is de professionaliteit waarmee je geld uit de zak wordt geklopt

  Zwakke punten
  In de professionaliteit om je geld uit de zak te kloppen zijn geen zwakke punten

  Geblokkeerd - Review over OurTime

  Zonder reden geblokkeerd heel raar Ben zeer ontevreden minder dan een 1 kun je niet geven eigenlijk min 10

  Sterke punten
  Je ten onrechte blokkeren

  Zwakke punten
  Uitleg geven

  Nep - Review over Ondeugende.date

  Volledig nep. Geen 2e foto. Snel willen afspreken, vlak ervoor afzeggen. Elke dag meerdere berichten, allen met een vraag zodat je antwoordt.

  Sterke punten
  Ze zijn slim; in het begin heel verleidelijk.

  Zwakke punten
  Na vele euro's krijg je ze wel door. Niet erg als je vele euro's hebt.

  Reageren niet - Review over 50plusmatch.nl

  Ze adverteren dat je het lidmaatschap binnen 14 kan herroepen, maar reageren vervolgens nergens op.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte website die niet wordt bijgewerkt. Ze reageren niet op je mails.

  Bedrog door site - Review over Ondeugende.date

  Gechat met een paar dames en als het op afspreken aankwam gaven ze niet thuis, of kwamen ze met smoesje. Ook één dag voor de afspraak afzeggen met smoesje. Onlangs erachter gekomen dat ze een chatdienst zijn met nepprofielen.

  Sterke punten
  Geen. Puur list en bedrog.

  Zwakke punten
  Te dure credits. Teveel nepprofielen.

  Teleurstelling - Review over Lexa

  Lexa is niet voor de “gemiddelde” man, de vrouwen zijn veelal hoog opgeleid. Veel HBO en universitair en ze willen haast uitsluitend een man die dat ook is. Daarnaast willen ze allemaal een fysiek uitzonderlijke man d.w.z.. lang en spierkilo's. Je kunt als man ook niet selecteren op vrouwen aan wier criteria je voldoet, dus noodgedwongen moet je elke keer weer die latente vernedering en kleinering ondergaan die zulke vrouwen ten toon spreiden. De eerste paar keer haal je je schouders op en denkt “boeien, op naar de volgende”, tot je erachter komt dat het merendeel van de vrouwelijke leden zo zijn. Ze zijn doorgaans niet op zoek naar liefde. Teksten als “Ik zoek een man waar ik me op mijn gemak voel en het fijn bij heb, waar ik me vrij bij kan uiten, die me steunt en stimuleert in de dingen die ik doe en respect heeft voor mijn waarden. Één waarmee ik plannen kan maken en een toekomst uit kan stippelen, samen op ontdekkingsreis naar elkaar en elkaars wereld.”, die vind je er niet. Dat is blijkbaar niet datgene waar ze naar verlangen. Profielen staan vol geschreven met: ambitieus, onafhankelijk, aanvulling i.p.v. opvulling, direct, een sterke eigen mening. De wekelijke betekenis is: Je bent geen prioriteit, ik laat je niet dichtbij komen, je bent vooral iemand die mag komen om me te entertainen, je gevoel interesseert me niet, een volwassen gesprek met elkaars inzichten uitwisselen om tot begrip te komen is niet aan de orde. Lexa geeft je het gevoel dat vrouwen ontzettende eikels zijn en dat zijn ze niet. Het probleem is dat er heel veel 'foute' vrouwen actief zijn, daar doet Lexa niets aan, want het vrouwenaanbod is al zo schaars. Ik betrapte me erop dat ik langzamerhand een hekel begon te krijgen aan vrouwen, dat was voor mij de druppel en toen heb ik mijn lidmaatschap opgezegd. Ik sta Lexa niet toe mijn kijk op vrouwen te schaden. Ik vind het heel jammer, want ik heb veel behoefte aan de omgang met een lieve vrouw, maar Lexa helpt me daar niet bij. P.S. Er zijn wel leuke vrouwen op Lexa, maar die hebben het zo druk met alle mannen, daar valt niet tussen te komen. En als je er tussenkomt ben je een onderdeel van een onbedoeld spel wat ze gaan spelen. Zoveel aandacht, zoveel berichten. Teleurstelling valt onherroepelijk.

  Sterke punten
  Walhalla voor vrouwen

  Zwakke punten
  Ledenbestand vol met narcisten

  Leuke mannen, maar ook dickpics - Review over Ondeugend Daten

  Ik heb mezelf gratis geregistreerd en na 1 dag had ik al tientallen chatverzoeken. Jammer van al die ongevraagde dickpics. Daar word ik echt niet geil van of zo. Ik heb intussen ook al een eerste afspraakje staan en een andere leuke vent in de wacht.

  Sterke punten
  Leuke site, en het werkt.

  Een fijne datingsite, maar wel duur - Review over Parship

  Ik ben nu al geruime tijd lid van Parship en heb inmiddels ook al wat afspraakjes gehad. Helaas heb ik de ware nog niet echt gevonden, maar dat komt nog wel. Ik vind dit een fijne datingsite. Ik heb eerst andere sites geprobeerd en die waren veel goedkoper, maar minder leuk. Ik ergerde me bij andere sites vooral aan een gebrek aan dames. Daar heb je hier geen last van. Daar staat wel tegenover dat Parship alles behalve goedkoop is. Ik kan me zo voorstellen dat er mensen zijn die dit niet doen, die het geld niet hebben of die er gewoon niet genoeg vertrouwen in hebben om dit een keer aan te durven. Ik kan enkel mijn ervaringen delen, en ik vind dit de beste datingsite tot nu toe.

  Sterke punten
  Veel vrouwen

  Zwakke punten
  Duur

  Lekker Nederlands - Review over HetGrandCafe

  Ik ben lid geworden van Badoo en van deze website. Niet dat ik ontevreden ben over Badoo, maar deze site is wat kleinschaliger. Er zitten meer Nederlanders op en de site is betaalbaar. Ik denk dat ik maar ga stoppen met Badoo. Daar zitten zoveel fake profielen op. Komt hier ook voor, maar heel veel minder.

  Sterke punten
  Redelijk geprijsd

  Vrijblijvend maar duur - Review over Qupid

  Ik heb het uitgeprobeerd, omdat je geen abonnement hoeft te nemen. Je betaalt echter per bericht en dat is behoorlijk duur. Ik was er dan ook snel op uitgekeken. Heb een paar leuke gesprekken gehad, maar daar is niks uitgekomen.

  Sterke punten
  Geen abonnementen

  Zwakke punten
  Betalen per bericht

  Veel te duur - Review over ROOTS Dating

  Dit is de duurste Christelijke datingsite die ik tot nu toe heb gevonden. 102 euro voor een jaar! Wow! Ik zit nu op Funky Fish, dat kost mij € 29.50 voor een heel jaar, met alles erop en eraan. Ook geen gratis proefdagen om te proberen zoals bij alle andere sites, alleen voor mensen met een vette portemonnee...

  Zwakke punten
  Veel te duur en geen proefdagen

  Vrouwvriendelijke datingsite - Review over Pepper

  Pepper is niet alleen een mooie en populaire datingsite, maar vooral ook een vrouwvriendelijke site. Er zijn erg veel leuke mannen te vinden die op een respectvolle manier met vrouwen omgaan. Natuurlijk zitten er (zoals op elke datingsite) ook wel mannen op die meteen over seks beginnen, maar die zijn hier wel in de minderheid. Mannen zijn hier, in tegenstelling tot op andere datingsites, niet zo opdringerig. Ze laten je in je waarde en stellen oprechte vragen waaruit je kunt opmaken dat ze echt geïnteresseerd zijn in contact. Ik ben blij dat er ook nog datingsites zijn waarop het zo kan gaan. Ik ben een tijdje lid geweest van een andere datingsite en daar voelde ik me meer een soort object.

  Sterke punten
  Vrouwvriendelijke site met veel leuke mannen

  Zwakke punten
  Kost wel geld als je contact wil leggen

  Hier ga ik wel een date vinden - Review over RelatiePlanet

  Ik vind dat Relatieplanet een positieve review verdient. Ik zie hier dat de meeste mensen ook erg tevreden zijn. Je kunt de profielen van anderen goed bekijken en zo alvast kijken of je iemand ziet die bij je past. Heb je er een goed gevoel bij dan kun je ze gewoon laten weten dat je interesse hebt. Als je met iemand wilt chatten kost dit geld, maar dat lijkt me normaal. Niemand kan zo'n fraaie website bouwen en in de lucht houden en er dan helemaal geen geld voor vragen. Door de bank genomen is dit een keurige website waar iedereen met de juiste intenties op zit en je een goede kans maakt op een leuk afspraakje. Ik heb in het verleden ook andere datingsites geprobeerd en daar kreeg ik al snel het gevoel dat het allemaal voor niets was. Daar ben ik dan ook van afgestapt. Hier krijg ik het gevoel dat het me wel gaat lukken om een leuke vrouw te vinden.

  Sterke punten
  Keurige site

  Zwakke punten
  Voor niks gaat de zon op

  Beetje vals gespeeld - Review over EliteDating

  Ik ben heel erg te spreken over deze site. Ik heb mijn huidige echtgenoot hier leren kennen. Ik heb wel een beetje vals gespeeld, want ik ben helemaal niet hoger opgeleid. Op andere datingsite zaten gewoon zoveel domme kerels. Ik dacht ik probeer dit gewoon eens en daar heb ik dus geen spijt van gekregen. Ik heb het steeds eerlijk gezegd tegen iedereen. Ik heb alleen een HAVO-diploma behaald. Het maakte voor de meeste mannen eigenlijk niets uit. Ook mijn Hendrik-Jan zag er geen probleem in. Het klikte gewoon. Ik ben echt blij dat ik dit heb gedaan.

  Sterke punten
  Leuke slimme mannen

  Ik voel me hier op mijn gemak - Review over Alleenstaande Mama's

  Ik ben een alleenstaande moeder met drie jonge koters. Een vriendin wees mij op deze website, maar ik heb er eerst maandenlang over getwijfeld. Daten via het internet leek me nogal eng. Uiteindelijk heb ik de stap toch maar gezet. Ik heb eerst Lexa geprobeerd, maar ben bij Alleenstaande-mamas.nl blijven hangen. Ik heb nog geen leuke man ontmoet, maar het is allemaal wel leuk en stiekem vind ik het heel spannend. Ik voel me hier op mijn gemak, omdat mannen weten wat ze kunnen verwachten. Wie lid wordt van deze site weet op voorhand dat hij te maken krijgt met vrouwen die al kinderen hebben.

  Sterke punten
  Spannend

  Fijne site, maar nog geen succes - Review over e-Matching

  E-matching is een mooie website met op zich veel aanbod. De zoekfunctie is erg handig, maar ik krijg tot nu toe maar weinig matches in mijn directe omgeving. Nu moet ik toegeven dat ik in een uithoek woon (Vaals). Ik heb wel al iemand leren kennen via deze website, maar later bleek dat ik niet zijn enige lief was. Hij gebruikte deze website om meerdere scharrels te scoren.

  Sterke punten
  Handige zoekfunctie

  Zwakke punten
  Weinig matches in de Limburgse grensstreek

  Vervelende mannetjes - Review over be2 Dating

  Er zitten wel heel erg veel vervelende mannetjes op deze website. De meeste mannen die ik tot nu gesproken heb lijken uit het stenen tijdperk te komen. Ze vragen of je goed kunt koken en schoonmaken. Het enige recht van een vrouw is het aanrecht. Christus wat een bende ouderwetse en seksistisch ingestelde kerels zitten er op deze datingsite.

  Zwakke punten
  Vervelende ouwe mannetjes

  Leuke gesprekken en afspraakjes - Review over Lexa

  Ik lees hier helaas vooral reacties van gefrustreerde mannen. Zelf ben ik nu een maand betalend lid en tot nu toe heb ik alleen maar leuke gesprekken en zelfs al afspraakjes gehad. Oké, soms zat er een man bij die meteen begon te geilen, maar over het algemeen alleen maar leuke mannen met dito gesprekken. Ik denk dat het ook uitmaakt hoe je jezelf opstelt en welke foto’s je gebruikt. Zo kun je met de verkeerde profielteksten of foto's ook de verkeerde mensen aantrekken. En heren opgelet! Als je met copy/paste iedere vrouw op de site een nietszeggend standaard berichtje stuurt, of je begint gesprekken die beginnen met 'Hoi' en verder niets, reken dan niet op al te veel reacties.

  Sterke punten
  Leuke contacten

  Even wennen, instructies kunnen duidelijker - Review over Seniorengeluk

  Ik ben 68 dus internet is voor mij sowieso nog een beetje wennen, laat staan daten op het internet. In het begin was het spannend, maar soms ook onwennig of ronduit moeilijk. Ik had gehoopt dat een website die zich richt op ouderen betere instructies zou bevatten. Ik vind dit wel een verbeterpuntje. Gelukkig leg je hier gemakkelijk contact en hebben enkele andere leden mij geholpen om wegwijs te worden in de wereld van de dating. Ik ben blij met de leuke mensen die ik tot nu toe heb leren kennen. Uiteindelijk ben ik dus zeer tevreden.

  Sterke punten
  Fijne website om contacten te leggen

  Zwakke punten
  Tekort aan instructies voor ouderen

  Veel dates, maar de ware nog niet gevonden - Review over be2 Dating

  Ik ervaar het tot nu toe als een prettige website en ik zit er dan ook vaak op. Het is wel jammer dat je alleen maar per kwartaal kunt betalen. Het is namelijk geen goedkope website. Ik ben nu al meer dan een jaar lid en heb inmiddels al heel wat leuke dames ontmoet. Helaas heb ik nog niet iemand gevonden waarmee ik meer dan één keer zou willen daten. Dat is de reden dat ik hier nog steeds zit en vol goede moed verder zoek.

  Sterke punten
  Al veel dates gescoord

  Zwakke punten
  Betalen per kwartaal

  Alleen maar domme wijven - Review over Lexa

  Ik heb tot het einde van het jaar betaald, maar mezelf toch al uitgeschreven. De vrouwen op deze site zijn nogal simpel. Als je de profielen bekijkt zie je al dat de meerderheid alleen maar in verkleinwoordjes spreekt; knuffeltje, wijntje, kaasplankje. Hobby's: TV kijken. Ben jij die eerlijke man? Nee, ik ben beroepsoplichter nou goed! Ze reageren niet of vallen je meteen aan. Volgens mij zitten ze hier alleen maar om met mannen te dollen.

  Zwakke punten
  Domme wijven

  Stop met gratis lidmaatschappen! - Review over Lexa

  Lexa zou eens moeten stoppen met het toelaten van gratis registraties. Laat de mensen eerst maar eens betalen en geef ze dan ook meteen toegang tot alle mogelijkheden. Er zijn nu gewoon teveel inactieve leden, te veel opties waar men voor moet bijbetalen en veel profielen die snel weer verdwenen zijn. Iedereen kan en zomaar gratis op. Ik hoop dat Lexa begrijpt dat dit frustrerend is voor mensen die een serieuze date zoeken.

  Sterke punten
  Nette datingsite

  Zwakke punten
  Teveel mensen die gratis rondkijken

  Uitstekende datingsite - Review over Parship

  Ik ben een half jaar lid geweest van Parship en ik kan jullie vertellen dat het een uitstekende datingsite is. Het levert wat je er van kan verwachten en dat is leuke gesprekken met andere alleenstaanden. Sommige mensen antwoorden vrijwel direct, anderen reageren een paar keer per dag en er zijn uiteraard ook mensen die helemaal niet reageren. Ik denk dat dit laatste wel een verbeterpuntje is. Er zijn volgens mij best wel wat verouderde profielen aanwezig. Laten ze mensen die niet meer inloggen gewoon verwijderen. Hoe dan ook, je kunt gelukkig ook filteren op wie recent actief was en dit helpt. In een half jaar tijd is het me gelukt om met 3 meiden een afspraakje te maken. Met één dame heb ik nog steeds een goed contact en wellicht zit er nog meer in.

  Sterke punten
  Handige website met leuke leden

  Zwakke punten
  Inactieve profielen