Ben je op zoek naar een leuke date of de liefde van je leven? Met eMatch maak je snel en eenvoudig contact met andere alleenstaande mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date of een relatie. Op eMatch kun je elkaar leren kennen binnen een veilige omgeving. De beheerders van deze datingsite controleren de profielen handmatig. Zo weet je zeker dat je alleen te maken krijgt met serieuze kandidaten.

Overal in het land zijn singles op zoek naar een date of een nieuwe liefde. eMatch heeft leden door heel Nederland (en ook in Vlaanderen). Maak kennis met mensen bij jou in de buurt. Schrijf je nu gratis in en ontmoet singles in jouw regio.

PrijsVanaf €19,95 per maand
Mobiele Site
Mobiele App
Persoonlijkheidstest
Keurmerk Veilig Daten
Thuiswinkel Waarborg

eMatch Sterke punten

  • Gecontroleerde profielen
  • Gratis een profiel aanmaken en zoeken in het bestand

eMatch Zwakke punten

  • Beperkte toegang met een gratis lidmaatschap

Informatie over eMatch

De website ematch.online maakt deel uit van een netwerk van verschillende dating websites. Je profiel komt hierdoor meteen op meerdere datingsites te staan. Uiteraard vergroot dit de kans op succes. Zo zijn er in het netwerk van dit bedrijf ook websites gericht op bepaalde steden zoals Amsterdam of Rotterdam. Als je uit die regio komt bestaat de kans dat je profiel ook op deze site verschijnt. Er zijn meer datingsites die dit principe toepassen, maar het wordt niet altijd even duidelijk aangegeven.

eMatch richt zich zowel op mensen die een casual date zoeken als mensen die op zoek zijn naar een vaste relatie. Daarom is het belangrijk dat je duidelijk aangeeft wat jouw motief is. Als je op zoek bent naar een serieuze relatie dan is het wel zo handig dat bezoekers van je profiel dit kunnen lezen. Er zijn op deze site namelijk ook mensen actief die enkel willen daten en nog niet toe zijn aan een vaste relatie.


Inschrijving

Inschrijven is gratis en redelijk eenvoudig. Ga naar de website van eMatch en vul je e-mail adres, geslacht en geboortedatum in. Geef ook aan of je op zoek bent naar een man of vrouw. Kies vervolgens een gebruikersnaam (alias) en een wachtwoord. Na het verzenden van deze informatie ontvang je een e-mail bericht met een zogenaamde activatielink. Klik op deze link om de juistheid van je e-mail adres te bevestigen. Daarna kun je meteen inloggen en je profiel verder invullen.

Bij eMatch worden profielen met de hand gecontroleerd op echtheid. Zo houden ze nep profielen, robots en spammers buiten de deur en ben jij verzekerd van echte profielen. De gegevens die je uitwisselt met deze datingsite lopen over een beveiligde SSL-verbinding. De beveiliging van deze website is gecertificeerd, dus je persoonlijke gegevens zijn hier veilig.


Functionaliteiten

Een leuke functie op eMatch.online is de zogenaamde speeddate-optie. Het is eigenlijk een uitgebreide variant op Tinder. Je krijgt een foto te zien en kunt vervolgens kiezen voor een hartje of een kruisje. Op deze manier krijgt het matching-systeem van deze datingsite een betere indruk van de mensen die bij je passen. Wil je eerst meer weten over de persoon achter de foto? Geen probleem. Onder elke foto verschijnt een link naar het uitgebreide profiel. Op basis van deze informatie kun je vervolgens besluiten om op een hartje of een kruisje te klikken.

Een profiel bestaat uit alle informatie die de kandidaat over zichzelf heeft ingevuld. Je kunt ook zien hoe vaak iemands profiel is bekeken en hoeveel 'likes' deze persoon al heeft ontvangen. In een handig overzicht kun je ook zien wie geïnteresseerd is in jou, wie jij interessant vindt en welke matches er zijn. Een zogenaamde match betekent dat jullie beiden geïnteresseerd zijn in elkaar.


Doelgroep

Deze datingsite staat open voor iedereen die graag nieuwe mensen leert kennen. Hoewel er voldoende leden zijn die op zoek zijn naar een nieuwe relatie, zijn er ook mensen actief die zich willen beperken tot chatten of losse afspraakjes.

Op eMatch.online wordt geen onderscheid gemaakt in geloof, leeftijd of seksuele voorkeur. Kortom, iedereen is welkom. Toch zien we dat de meeste leden tussen de 18 en de 55 jaar zijn. We raden 50-plussers dan ook aan om te kiezen voor een website die zicht meer richt tot ouderen. Bekijk de verschillende aanbieders in onze rubriek Datingsites Voor Senioren.


Prijzen

Je kunt eMatch gratis uitproberen zonder een premium account aan te schaffen. Met een gratis account kun je echter alleen reageren op leden met een premium account.

Met een gratis account kun je zelf geen mensen benaderen. Schrijf je dus eerst gratis in en kijk rustig rond wat deze datingsite te bieden heeft. Zie je voldoende leuke profielen dan raden we aan om over te stappen naar een premium account.

Kosten Premium Account
Periode Bedrag per maand (incl. 21% btw)
1 maand € 29,95
3 maanden € 24,95
6 maanden € 19,95


Contactgegevens

eMatch.online is een handelsnaam van het bedrijf Epic Internet B.V.

Winthontlaan 200
3526 KV Utrecht
Nederland

De klantenservice is via e-mail te bereiken op [email protected].


eMatch Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over eMatch.

Registreer gratis op eMatch

Schrijf een review