Word stamgast bij het leukste singles café van Nederland. HetGrandCafé is een online ontmoetingsplaats gericht op alleenstaande mannen en vrouwen vanaf 35 jaar. Ontmoet andere singles die op zoek zijn naar een vriend(in) voor vriendschap of meer.

PrijsVanaf €7,50 per maand
Mobiele Site
Mobiele App
Persoonlijkheidstest
Keurmerk Veilig Daten
Thuiswinkel Waarborg

HetGrandCafe Sterke punten

 • Betaalbaar
 • Af en toe worden er echte borrels georganiseerd
 • Kleinschalig en persoonlijke aanpak
 • Datingcoach beschikbaar
 • Gezellige sfeer op deze website

HetGrandCafe Zwakke punten

 • Profielen worden niet gecontroleerd
 • Geen app aanwezig

Informatie over HetGrandCafé

Deze datingsite focust zich op singles van 35 jaar of ouder. Het is een heuse digitale ontmoetingsplaats, ook gericht op vriendschappen, niet alleen op dating en relaties. De verhouding mannen versus vrouwen is vrijwel gelijk. De mannen zijn lichtjes in de meerderheid.

In HetGrandCafé kun je in gesprek raken met leuke nieuwe mensen. Je kunt hier op zoek gaan naar nieuwe vrienden, een date of een serieuze relatie. Deze datingsite is kleinschalig vergeleken met haar grotere concurrenten, maar dat maakt het juist makkelijker om snel leuke contacten te vinden. Bovendien is deze website buitengewoon betaalbaar.


Gratis Inschrijven

Inschrijven bij HetGrandCafé is gratis. Bezoek de website en klik rechtsboven op 'Registreer'. Vervolgens verschijnt er een kort inschrijfformulier. Hier kies je om te beginnen voor een gebruikersnaam. Deze naam (nickname) verschijnt bij je profiel. Verder vragen ze om je voor- en achternaam, geslacht en geboortedatum in te vullen. Deze gegevens dienen voor de administratie en worden niet weergegeven in je profiel. Alleen je leeftijd komt in je profiel te staan. Er wordt ook gevraagd om je e-mail adres in te vullen. Daarna druk je op de knop 'Registreer'. Je ontvangt dan een wachtwoord in je e-mail box waarmee je meteen kunt inloggen.

Als je inlogt kun je nog niet meteen van alle functies van de website gebruik maken. Je moet namelijk eerst een profiel aanmaken. Je krijgt een korte vragenlijst te zien. De antwoorden op deze vragen vormen de basis van jouw gloednieuwe datingprofiel. De meeste vragen zijn verplicht al kun je daar ook de optie 'Niet Opgegeven' selecteren. Alleen in het tekstveld 'Over Mij' ben je verplicht in het kort iets over jezelf te vertellen.

De laatste stap is het uploaden van een profielfoto. Daarna krijg je toegang tot de zoekfunctie van deze datingsite en kun je op zoek gaan leuke mannen of vrouwen.


Premium Lidmaatschap

Het gratis lidmaatschap is bij HetGrandCafé bijzonder beperkt. Je kunt een profiel aanmaken en uitgebreid zoeken naar leuke kandidaten voor een date, maar berichten versturen kan alleen met een premium lidmaatschap. Gelukkig zijn de kosten voor deze datingssite bijzonder laag. Een premium lidmaatschap kost slechts €7,50 per maand. Daarmee heb je onbeperkt toegang tot alle functionaliteiten en kun je onbeperkt berichten versturen. Registreer gratis en kijk eerst eens rond of je leuke mensen ziet. Beslis vervolgens of je over wenst te stappen naar een premium abonnement, of beëindig je gratis abonnement.

Bij het upgraden naar een premium abonnement dien je een rekeningnummer op te geven. Dit wordt gebruikt voor een automatische incasso.

HetGrandCafé heeft op dit moment ook een leuke actie. Wanneer je je nu inschrijft krijg je de eerste twee maanden een gratis premium lidmaatschap. Je kunt daarnaast gebruik maken van een gratis sessie met een datingcoach voor de duur van 15 minuten.


Functionaliteiten

Naast de gebruikelijke basisfuncties die je op vrijwel elke datingsite kan verwachten, beschikt HetGrandCafé over diverse handige zoekmogelijkheden. Zo kun je profielen filteren op basis van populariteit en matches in jouw directe omgeving zoeken met behulp van geo-targeting en postcode-filters. Bij HetGrandCafé kun je desgewenst ook berichten via e-mail ontvangen. Verder kun je een profiel status op basis van beoordelingen bekijken en uitgebreide zoekopdrachten opslaan voor hergebruik.


Opzeggen HetGrandCafé

Heb je een gratis abonnement genomen en wil je niet langer gebruik maken van deze datingsite, dan kun je zelf je profiel verwijderen via de website HetGrandCafé.nl. Heb je een premium lidmaatschap dan kun je dit na de eerste twee maanden opzeggen. Je verleent een machtiging voor het automatisch incasseren van €7,50 per maand na de gratis eerste 2 maanden. 
Het abonnement wordt vervolgens maandelijks stilzwijgend verlengd en loopt door tot je het zelf opzegt.

Om op te zeggen ga je naar de website van HetGrandCafé. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord en klik daarna op “Abonnementsgegevens”. Scroll naar beneden en vul je wachtwoord in onder de koptekst “Lidmaatschap Opzeggen.” Klik tenslotte op “Opzeggen.” Je abonnement wordt nu in de eerstvolgende maand beëindigd. De automatische incasso stopt hierdoor ook meteen.


Contactgegevens HetGrandCafé

HetGrandCafé.nl is een handelsnaam van 2voud, gevestigd aan de Zijlstroom 122 te 2353 NR, Leiderdorp, Nederland.

Het postadres van HetGrandCafé is Postbus 1054, 2302 BB, Leiden, Nederland.

De klantenservice van deze datingsite is uitsluitend via e-mail te bereiken op [email protected]. De klantenservice van HetGrandCafé streeft er naar om binnen de 24 uur op jouw e-mail te reageren.


Ervaringen met HetGrandCafé

Heb jij ervaringen met deze datingsite? Dan nodigen we je graag uit om hieronder een review te schrijven. Of je nu leuke of minder leuke ervaringen hebt met deze datingsite, jouw mening telt mee. Hoe meer recensies we ontvangen, hoe beter. Zo help je andere alleenstaanden met het kiezen van de juiste datingsite.

Heb je een klacht over deze datingsite? Neem dan eerst contact op met de klantenservice van HetGrandCafé. Deel vervolgens je klacht en de aangeboden oplossing met ons. Zo krijgen we ook een goed beeld van de manier waarop deze datingsite klachten afhandelt. Omschrijf je klacht zo duidelijk mogelijk.


HetGrandCafe Reviews

  Lekker Nederlands

  Ik ben lid geworden van Badoo en van deze website. Niet dat ik ontevreden ben over Badoo, maar deze site is wat kleinschaliger. Er zitten meer Nederlanders op en de site is betaalbaar. Ik denk dat ik maar ga stoppen met Badoo. Daar zitten zoveel fake profielen op. Komt hier ook voor, maar heel veel minder.

  Sterke punten
  Redelijk geprijsd

  Een gezellige website

  Hoewel ik nog niet echt een date heb gevonden ben ik zeer tevreden over het Grand Café. Het was ook niet direct mijn bedoeling om een date te scoren. Ik ben van Groningen naar Rotterdam verhuisd en wilde gewoon wat nieuwe mensen leren kennen. Ik chat regelmatig op deze site en heb er inmiddels een paar leuke vrienden aan overgehouden. Tijdens de corona crisis voelde ik me redelijk opgesloten en ben ik er weer gaan chatten. Dankzij deze site voel ik me stukken beter. Er hangt een fijne sfeer op de chatbox. Ik weet niet of ik hier ooit een vriendin ga vinden, maar ben wel erg blij met dit café.

  Sterke punten
  Leuke chatbox. Leuke mensen.

  Zwakke punten
  Nog geen succes gehad. Je moet er wel voor betalen.

Registreer gratis op HetGrandCafe

Schrijf een review