Datingsites Vergelijker

Vergelijker

Hoe werkt de dating vergelijker?

Op zoek naar een datingsite die bij je past? In onderstaand overzicht zie je de populairste datingsites van Nederland en Vlaanderen. Met deze Datingsite Vergelijker ontdek je met een paar muisklikken welke datingwebsite het beste bij je past. Alle datingsites zijn gerangschikt op basis van specificaties, ervaringen, gebruiksgemak, kosten en mogelijkheden.

Gebruik de filters en krijg een overzicht van datingsites die aan jouw criteria voldoen. De resultaten verschijnen vervolgens in volgorde van relevantie. Zo kun je onder andere filteren op voorkeur, categorie, websites met een Thuiswinkel Waarborg enz.

Alle datingsites in dit overzicht bieden de mogelijkheid om gratis in te schrijven. Zo kun je elke datingsite eerst vrijblijvend en zonder kosten uitproberen. Maak hier gebruik van door een gratis account aan te maken en eerst goed rond te kijken of je leuke profielen ziet.

Zoek een datingsite die bij je past!

 

 

Waar is de rangschikking op gebaseerd?

De volgorde waarop datingsites worden weergegeven in bovenstaande vergelijker is gebaseerd op scores. Die scores hebben we bepaald aan de hand van een aantal belangrijke criteria:

- Aantal leden van een datingsite (populariteit)
- Relevante keurmerken zoals het Keurmerk Veilig Daten en Thuiswinkel Waarborg
- Privacybeleid en beveiliging
- Succesratio (klanttevredenheid en slagingskans)
- Beoordelingen van klanten (positieve reviews en klachten)
- Het aantal contactmogelijkheden
- Kwaliteit van de mogelijkheden om contact te leggen
- Prijs/kwaliteitverhouding
- Klantenservice en bereikbaarheid

Zijn al deze datingsites gratis?

Vrijwel alle serieuze datingsites hebben een gratis proeflidmaatschap. Zo kun je gratis een account aanmaken en (soms beperkt) gebruik maken van een datingsite. Je kunt in elk geval kosteloos een profiel aanmaken en eerst vrijblijvend rondsnuffelen. Kijk eerst of je er leuke mensen kunt ontmoeten alvorens je de stap zet naar een betaald abonnement.