Tijdelijk 80% korting voor nieuwe leden bij Lexa

Tijdelijk 80% korting voor nieuwe leden bij Lexa

Geborgenheid, saamhorigheid, en een vleugje romantiek tijdens de donkere wintermaanden?

Tijdelijk 80% korting voor nieuwe leden bij Lexa
23 december 2020

Het zijn donkere dagen en we zijn in lockdown. Juist nu we het meest verlangen naar geborgenheid, saamhorigheid, en een vleugje romantiek, hebben we te maken met restricties. Ben je single en op nog op zoek naar een nieuwe liefde, dan ga je wellicht een moeilijke tijd tegemoet. Benut die tijd goed en ga online op zoek naar een leuke date. 

Probeer Lexa Premium voor slechts € 4.95 

Heb je nog geen premium lidmaatschap bij Relatieplanet, stap dan nu goedkoop in en betaal de eerste maand slechts € 4.95 in plaats van €24.95. Ben je nog niet bekend met deze site, registreer dan gratis en kijk vrijblijvend rond of deze datingsite iets voor je is. Zie je er genoeg leuke mensen dan kun je alsnog upgraden naar premium en betaal je de eerste maand maar € 4.95. Deze actie loopt tot 31 januari 2021.

Klik hier en maak gratis een profiel aan op Relatieplanet 

Bij Relatieplanet Nieuwe premium leden worden beloond en hoeven voor de eerste maand maar €4.95 te betalen in plaats van €24.95.

Uit een enquete gehouden in opdracht van Lexa bleek dat 63% van de singles een gezellige date als hét ultieme kerstcadeau beschouwen. Ben je net gescheiden, is het uit of heb je een relatie op afstand? Kerst zonder geliefde kan deprimerend zijn. Het maakt je angstig en verdrietig omdat je de kerstdagen alleen moet doorbrengen. Of het maakt je boos omdat je ex wel kerstmis viert met een nieuwe partner. Je bent niet de enige, dus ga niet bij de pakken neerzitten en ervaar de kracht van online dating. Maak kennis met andere eenzame singles en wie weet heb je dit jaar nog een date.  

Registreer gratis op Lexa

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden