50plusmatch.nl

Steeds meer 50+ koppels hebben elkaar online leren kennen. Dat kan bijvoorbeeld via 50plusmatch.nl, een dating website voor actieve 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Deze site kwam recentelijk nog aan bod in het consumentenprogramma Radar van de TROS. 50plusmatch.nl kreeg van de redactie de hoogste beoordeling in de categorie datingsites voor ouderen.

PrijsVanaf €9,95 per maand
Mobiele Site
Mobiele App
Persoonlijkheidstest
Keurmerk Veilig Daten
Thuiswinkel Waarborg

50plusmatch.nl Sterke punten

 • App beschikbaar
 • De site wordt actief gemodereerd
 • Gebruiksvriendelijke website
 • Lid van Thuiswinkel.org
 • Videobellen mogelijk
 • Zeer geschikt voor 50-plussers

50plusmatch.nl Zwakke punten

 • Premium lidmaatschap is een maandelijks abonnement

Informatie over 50plusmatch.nl

Naar eigen zeggen worden er op deze dating website jaarlijks meer dan 8 miljoen berichten uitgewisseld. De leden van 50plusmatch.nl zijn erg actief en versturen dagelijks duizenden berichten. Je kunt op deze website zelfs videobellen. Dagelijks melden zich nieuwe leden aan, waardoor je regelmatig nieuwe partnervoorstellen kunt verwachten.

50 Plus Match is volledig afgestemd op mannen en vrouwen vanaf 50 jaar. Of je nu op zoek bent naar nieuwe vrienden, leuke gesprekken, spannende dates of een serieuze relatie. Op deze datingsite kun je het vinden. Ben je eenzaam, gescheiden, weduwe of weduwnaar en sta je nog open voor een nieuw liefdesleven? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op 50plusmatch.nl.

Op deze website worden nep profielen geweerd en vervelende mensen buitengesloten. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd en stalkers en andere vervelende lui krijgen een gele kaart. Net als bij de voetbal bestaat er ook een rode kaart. Mensen die klachten veroorzaken worden gewoon verwijderd. De beheerders van deze website houden de boel netjes op orde.

Je kunt heel discreet gebruikmaken van deze datingsite. Zo bepaal je zelf wie jouw foto's kan bekijken. Zodra je een account hebt aangemaakt krijg je de mogelijkheid om mensen bij jouw in de buurt te ontmoeten. De site biedt namelijk een online platform voor het ontmoeten van gelijkgestemde mensen. Veiligheid en discretie wordt hoog in het vaandel gehouden. Zo zijn al je persoonlijke gegevens versleuteld en communicatie heeft plaats over veilige verbindingen.

Lees de succesverhalen van anderen op de startpagina van 50plusmatch.nl. Dit zijn verhalen van mensen die elkaar via deze datingsite hebben leren kennen. Maak een leuk profiel, plaats een duidelijke foto en misschien ontdek je op latere leeftijd nog de liefde van je leven.

Aanmelden is heel eenvoudig. Vul het aanmeldformulier op de startpagina van de site in. De beheerders van 50 Plus Match controleren vervolgens je gegevens en laten je zo snel mogelijk weten wanneer je van start kan gaan met het vinden van je eigen 50 plus match.


Hoe werkt het?

Bij 50 Plus Match kun je in drie eenvoudige stappen gratis je eigen profiel aanmaken. Je kunt één of meerdere profielfoto's uploaden en een persoonlijke beschrijving toevoegen. Je kunt ook steekwoorden toevoegen zoals hobby's of interesses. Zo kunnen gelijkgestemden je gemakkelijker vinden. Hoe meer je over jezelf vertelt, des te groter de kans dat je snel de juiste mensen ontmoet.

Zodra je alles hebt ingevuld en tevreden bent over je je profiel, kun je het activeren. Je kunt ook zelf actief zoeken naar singles die bij jou passen. Dit doe je door het invullen van jouw criteria, waarna je een overzicht krijgt van de alleenstaanden die het beste bij je passen. Je kunt deze mensen het beste een berichtje sturen en aangeven waarom je deze persoon zo leuk vindt. Jje hebt dan ook meteen de mogelijkheid om meer over jezelf te vertellen.

50plusmatch.nl is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een rustig en gebruiksvriendelijk design.


Beste 50+ datingsite

De redactie van het TROS tv-programma Radar gaf 50plusmatch.nl de hoogste beoordeling in de categorie datingsites voor ouderen.

Vara's Kassa beoordeelde de site als goed. Pluspunten volgens de redactie: Veelzijdige website, gebruiksvriendelijk, community voor activiteiten, gratis en betaalde leden kunnen met elkaar communiceren.

50plusmatch.nl is winnaar van de Thuiswinkel Awards in de categorie datingsites.


Kosten

Je kunt 50 PlusMatch volledig gratis uitproberen. Met een gratis profiel kun je 10 foto's uploaden, je eigen zoekprofiel samenstellen, oproepen van leden bekijken en 10 berichtjes sturen per dag. Het is zelfs mogelijk om gratis te reageren op berichten van leden met een volledig lidmaatschap. Kijk dus eerst eens rond of je leuke mensen kunt ontmoeten en deze datingsite als prettig ervaart.

Tevreden? Dan kun je overstappen naar een volledig lidmaatschap. Zo kun je onbeperkt toegang krijgen tot alle andere mogelijkheden van de datingsite. Hieronder zie je de kosten voor een volledig lidmaatschap:

Prijzen volledig lidmaatschap in € (inc. 21% BTW)

Totaal
Per maand
Periode
29,95
29,95
1 maand
59,85
19,95
3 maanden
89,70
14,95
6 maanden
119,40
9,95
1 jaar


Nooit te oud om te daten!

"Kijk toch eens, wat een mooie mannen." Met een twinkeling in haar ogen gaat Valerie (81) de datingprofielen op haar scherm af. Want waarom ook niet? Ze kan huilen, ze kan lachen, maar ze kan ook zeker nog liefhebben. Steeds meer ouderen wagen zich op internet op zoek naar een (nieuwe) geliefde. In deze video van de Volkskrant worden drie oudere singles geportretteerd. We zien ook een stel dat elkaar heeft leren kennen op 50plusmatch.


Ledenbestand 50 Plus Match

Bij 50plusmatch.nl vind je serieuze leden die op zoek zijn naar een partner op zijn of haar niveau. Hieronder een overzicht van de ingeschreven kandidaten:

Ledenbestand 50PlusMatch

Verhouding mannen en vrouwen

Opleidingsniveau leden 50plusmatch.nl

 Bron: 50plusmatch.nl


Contactgegevens

50plusmatch is een handelsnaam van MatchMedia BV.
Molenstraat 18 A
2513 BK Den Haag
Nederland

De klantenservice van dit bedrijf is via e-mail te bereiken op [email protected].

Ze zijn ook telefonisch bereikbaar op dinsdagen van 10.00 uur tot 14.00 uur op het nummer 010-8700660.


50plusmatch.nl Reviews

  Reageren niet

  Ze adverteren dat je het lidmaatschap binnen 14 kan herroepen, maar reageren vervolgens nergens op.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte website die niet wordt bijgewerkt.
  Ze reageren niet op je mails.

  Zoekfuncties kunnen beter

  De zoekfuncties mogen best uitgebreid worden. In het profiel staan ook eigenschappen waar je niet op kunt filteren, zoals karaktereigenschappen en afstand. De e-mails voor verlenging van je abonnement zijn irritant, maar die kun je natuurlijk gewoon negeren. Verder een uitstekende site. Prettig, overzichtelijk en weinig nepprofielen.

  Sterke punten
  Prima site

  Zwakke punten
  Zoekfuncties kunnen beter

Registreer gratis op 50plusmatch.nl

Schrijf een review