Lexa noemt zichzelf de nummer 1 datingsite van Nederland. Het staat in elk geval vast dat Lexa een populaire datingsite is met heel erg veel leden. Dat is onder meer te danken aan de enorme hoeveelheid publiciteit die deze website maakt. Lexa adverteert regelmatig op radio en televisie.

Daarnaast bestaat deze datingsite al jaren en zijn er inmiddels talloze koppels die elkaar gevonden hebben op Lexa. De doelgroep van Lexa is alleenstaanden die op zoek zijn naar een geschikte partner voor een duurzame relatie.

Sterke punten zijn onder meer de uitgebreide profielbeschrijvingen. Ook worden alle profielen eerst gecontroleerd en dan pas gepubliceerd. Lexa organiseert ook overal in het land evenementen waar singles elkaar kunnen ontmoeten. Verder beschikt Lexa over verschillende belangrijke keurmerken, waardoor het zichzelf één van de meest degelijke en betrouwbare datingsites mag noemen.

PrijsVanaf €9,99 per maand
Mobiele Site
Mobiele App
Persoonlijkheidstest
Keurmerk Veilig Daten
Thuiswinkel Waarborg

Lexa Sterke punten

 • Live chat mogelijk
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Populaire datingsite met veel leden
 • Betrouwbare profielen
 • Offline evenementen
 • Goede klantenservice

Lexa Zwakke punten


Over Lexa.nl

Lexa.nl is een merk van de Amerikaanse Match Group. Het is allemaal begonnen in 2001 toen de Franse ondernemer Marc Simoncini de datingsite Meetic.fr lanceerde. Meetic groeide al snel uit de populairste datingsite van Frankrijk en koos voor uitbreiding naar meerdere landen. Omdat Meetic niet lekker bekt in het Nederlands heet deze site bij ons Lexa.nl. In Duitsland is deze datingsite bekend on de naam 'Neu.de' en in België is het gewoon Meetic.be.

In 2009 nam het bedrijf achter Meetic de Europese activiteiten van het Amerikaanse Match.com over. En in 2012 werd het Belgische bedrijf achter Twoo.com opgekocht. Zo groeide Meetic uit de grootste Europese datingsite met meer dan 30 miljoen leden. In 2013 tenslotte is de hele Meeting Group opgekocht door de huidige eigenaar, de Amerikaanse Match Group. De datingsites van Meetic zijn inmiddels actief in 15 landen en beschikbaar in 13 talen.

In 2015 onderzocht marktonderzoeksbureau Ipsos de populariteit van de datingsites van Meetic in Europa. Hieruit bleek onder meer dan 1 op de 5 mensen wel een koppel kent dat tot stand is gekomen dankzij deze datingsites. Geen enkele Europese datingsite heeft zoveel koppels bijeengebracht. Lexa.nl is onderscheid zich van andere online datingsites door ook evenementen te organiseren. Zo kun je andere singles ontmoeten op een leuke, gezellige borrel. In de afgelopen jaren hebben al meer dan 300.000 Nederlanders een Lexa evenement bezocht. Je hoeft deze evenementen niet alleen te bezoeken. Je mag niet-leden (een vriend of vriendin) gewoon uitnodigen.

Uit recent onderzoek bleek dat van alle Nederlandse datingsites Lexa.nl de grootste naamsbekendheid geniet. Ze wordt daarbij op de voet gevolgd door concurrent Relatieplanet. Die naamsbekendheid heeft Lexa in de eerste plaats te danken aan intensieve reclamecampagnes op radio en televisie die zorgen voor een groot ledenbestand. Daarna deed mond-tot-mondreclame de rest. Vrijwel iedereen kent wel iemand die dankzij Lexa een geslaagde date heeft gehad.


Hoe betrouwbaar is Lexa.nl?

Om te beginnen is Lexa gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. Dit is een keurmerk dat door de Nederlandse Consumentenbond wordt ondersteund. Bij de certificering wordt gekeken of de werkwijze en de gehanteerde voorwaarden in overeenstemming zijn de wet en de gedragsregels van Thuiswinkel Waarborg. De (her)certificering vindt jaarlijks plaats. Je kunt erop rekenen dat bedrijven met het Thuiswinkel Waarborg veilig zijn en eerlijk handelen. Ze voldoen aan strenge eisen op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. Heb je een klacht en kom je er niet uit met de klantenservice van Lexa, dan kun je gebruik maken van de gratis klachtenbemiddeling van Thuiswinkel.org. Mocht ook dit niet baten dan kun je een zaak indienen bij de onafhankelijke Geschillencommissie Thuiswinkel.

Alle grote spelers in de Nederlandse online dating branche hebben in samenwerking met de Consumentenbond het Keurmerk Veilig Daten opgezet. De Stichting Keurmerk Veilig Daten is een onafhankelijke toezichthouder die controleert of de aangesloten datingsites voldoen aan de toetredingsvoorwaarden en zich aan de regels houden. Lexa.nl beschikt over het Keurmerk Veilig Daten. Voor jouw als klant betekent dit dat deze datingsite eerlijk en transparant is over prijzen en abonnementen en goed bereikbaar is bij vragen of klachten. Houders van dit keurmerk hanteren bovendien klantvriendelijke voorwaarden en voeren een fel beleid tegen oplichting.

Bedrijven met Thuiswinkel Waarborg, zoals Lexa.nl, zijn automatisch ook gecertificeerd door Ecommerce Europe Trustmark. Dit betekent dat Lexa zich ook aan alle Europese regels voor de bescherming van consumenten houdt. Ze werken volgens de gedragscode van de EET.

We kunnen wel stellen dat Lexa een zeer betrouwbare datingsite is. Los van de diverse certificeringen staat Lexa bekend om zijn degelijke klantenservice. Deze is ook telefonisch bereikbaar tegen een gewoon beltarief. 


Hoe werkt Lexa.nl?

Zoals bij de meeste datingsites het geval is kun je ook bij Lexa.nl kiezen tussen een gratis en een betaald lidmaatschap. Het gratis lidmaatschap is bedoeld om vrijblijvend kennis te kunnen maken met de leden van Lexa, zonder dat je meteen een abonnement moet afnemen.

Bij Lexa krijg je aardig wat functionaliteiten aangeboden binnen een gratis abonnement. Zo kun je met een gratis account zelf op zoek gaan naar leuke singles. Je kunt beperkt profielen bekijken, en berichten versturen en ontvangen.

Je kunt ook gebruik maken van de shuffle optie en elke dag 100 partnervoorstellen bekijken. In de shuffle optie zie je willekeurige profielfoto's voorbij komen met wat basisgegevens zoals een leeftijd. De werking is vergelijkbaar met die van datingapp Tinder. Zie je een leuke profielfoto, dan klik je op het groene vinkje. Past iemand niet in je plaatje, dan klik je op het rode kruisje. Hebben jullie allebei op het groene vinkje geklikt, dan hebben jullie een match! Je kunt dan een berichtje sturen naar je nieuwe maatje. Heb je een betalend abonnement genomen, dan kun je onbeperkt gebruik maken van de shuffle-functie.

Lexa.nl beschikt ook over een zeer geavanceerde zoekfunctionaliteit. Je kunt filteren op voor de hand liggende criteria zoals leeftijd en lokatie, maar Lexa heeft nog veel meer zoekopties. Ben jij op zoek naar mensen die niet roken of drinken? Zoek je een partner die vegan is, of vegetarisch? Mag je partner niet langer zijn dan jijzelf? Filter dan op lichaamslengte. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan er een zoekfilter op loslaten. Bespaar veel tijd door te filteren op actieve gebruikers. Zo kun je filteren op inschrijfdatum of profielen die recentelijk online waren.

Een persoonlijkheidstest is optioneel bij Lexa.nl. Het is een extra dienstverlening onder de naam Lexamore. Wil je gerichte partnervoorstellen ontvangen op basis van je persoonlijkheid en interesses, dan is Lexamore echt wat voor jou. Je vult een test in en krijgt nadien een persoonlijkheidsrapport toegestuurd. De persoonlijkheidstest stelt meer vragen over jou en over hoe je ideale partner eruit ziet. Op basis van de resultaten van deze test kan Lexa nog betere partnervoorstellen doen.

Je kunt Lexa altijd en overal gebruiken. Dus ook op je tablet, smartphone of smartwatch. De Lexa app is gratis te downloaden voor iOS, Android en Windows Phone.

Vind je het allemaal nog een beetje eng? Of wil je stiekem rondkijken? Bij Lexa kun je ook volledig anoniem blijven met de speciale incognito-modus.


Inschrijven en inloggen op Lexa

Bij Lexa wordt je welkom geheten door de zogenaamde Lexa Coach. Het is een gebruiksvriendelijke virtuele coach die je stapsgewijs door het inschrijfproces loodst. Zo luidt de eerste vraag: "Hoe kan ik je helpen?" Je kunt dan kiezen uit twee opties: 'Ik zoek een man' of 'Ik zoek een vrouw'. 

De Lexa Coach in actie

Nadat je hebt aangegeven van welk geslacht je gewenste partner moet zijn, en wat je eigen sekse is, vraagt de Lexa Coach naar je geboortedatum. Daarna vraagt het formulier om je woonplaats, naam en e-mail. In een volgende stap moet je een wachtwoord kiezen. Lexa stelt zelf voorwaarden aan een veilig wachtwoord. Het moet minstens een hoofdletter, een kleine letter en een cijfers bevatten en in totaal uit minstens 8 tekens bestaan.

Na deze vragen volgt een scherm met drie dingen die je kunt aanvinken. Let op: het laatste vinkje is optioneel. Als je dit aanvinkt geef je Lexa toestemming om je e-mail adres te delen met partnerbedrijven. Zo kun je allerlei andere leuke aanbiedingen ontvangen, maar als je dit niet op prijs stelt vink je dit best niet aan. Het is niet verplicht. De eerste twee opties om aan te vinken zijn dat wel. Je gaat hier respectievelijk akkoord met de Algemene Voorwaarden en het Privacy Beleid van Lexa en met de verwerking van je persoonsgegevens. Zonder deze toestemming kun je uiteraard geen gebruik maken van deze website.

Voorwaarden Lexa

Na het volgen van deze stap ontvang je een e-mail bericht van Lexa. Open deze e-mail en klik op de knop 'Inchecken maar!' om je inschrijving te bevestigen. Op het scherm krijg je nu weer een aantal vragen te zien. Beantwoord deze vragen om je profiel uit te breiden. Wees niet verlegen! Hoe meer je over jezelf vertelt, des te beter kan Lexa jou met een geschikte partner matchen. De vragen gaan o.m. over je persoonlijke situatie. Zo is de probeert met met de eerste vraag te achterhalen of je klaar bent voor een nieuwe relatie. "Ben je een verstokt single of een beschikbaar hart?" Je kunt deze multiple-choice vraag beantwoorden met de opties 'Een serieuze relatie', 'Nieuwe mensen ontmoeten' of 'Ik weet het nog niet'. Elke vraag kun je ook overslaan door te klikken op 'Dat houd ik voor mezelf'.

Ben je klaar voor een nieuwe relatie?

Daarna volgen enkele vragen over jou. Hier wordt o.m. gevraagd of je kinderen hebt en of je nog een kinderwens hebt. Verder informeren ze naar je relatiestatus, opleidingsniveau, lichaamslengte, postuur, haarlengte, haarkleur, afkomst, nationaliteit en religie. Er wordt ook gevraagd of je rookt. Bij elke stap kun je er voor kiezen de vraag over te slaan aan te geven dat je dit liever voor jezelf houdt.

Vervolgens moet je een profielfoto uploaden. Dit lijkt bij Lexa.nl een verplichting. We zagen geen optie om het uploaden van een foto over te slaan. Nu heeft het ook weinig zin om geen foto te plaatsten in een datingprofiel, maar we kunnen ons zo voorstellen dat je nog niet meteen een geschikte foto voorhanden hebt. Foto's worden nooit meteen online gezet. Een moderator controleert je afbeelding doorgaans binnen 15 minuten.

Na het uploaden van de foto volgen enkele vragen over je ideale partner. Er wordt gevraagd naar de leeftijd, relatiestatus, kinderwens, lengte, postuur en het eventuele rookgedrag van je gewenste partner. Daarna ben je bijna klaar. Je moet nog een kort tekstje over jezelf schrijven (minimaal 20 tekens). Daarna krijg je meteen een voorstel voor een betalend abonnement Je kunt dit overslaan en de website eerst gratis en vrijblijvend uitproberen. Op een later moment kun je altijd nog overstappen naar een abonnement.

Lexa Aanbieding


Lexa Video Coaching

Lexa werkt nauw samen met experts op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. In korte video's delen zij hun ervaring en geven ze je o.a. tips om aan je zelfvertrouwen te werken. Ben je verlegen, gevoelig of angstig, dan moet je zeker eens kijken naar de inspirerende gratis video's op Lexa.

Er zijn o.m. video's te zien van Drs. Nynke Nijman. Zij is relatietherapeut en seksuoloog. Daarnaast is ze love coach bij Lexa.nl. Nynke is verder o.m. auteur van het boek 'De Relatie-APK' en ze heeft haar eigen podcast "Seks, Relaties & Liefdes".Nynke Nijman is love coach bij Lexa.nl


Vrouwvriendelijke datingsite

Op elke datingsite kun je foute mannen tegenkomen. Al is het aandeel foute types op betaalde datingsites zoals Lexa een stuk geringer. Er zijn altijd wel wat profielen met foto's die niet helemaal kloppen met de werkelijkheid. Er zijn ook mannen die zich voordoen als single, maar gewoon getrouwd zijn. En dan zijn er nog mannen die maar één ding willen, en dat is zo snel mogelijk met je naar bed gaan, om je daarna te dumpen als afval.

Vooral mannen die uit zijn op een snelle wip zijn eenvoudig te herkennen. Ze zijn doorgaans ongeduldig en gaan recht op hun doel af. Ze stellen weinig vragen, maar willen wel weten of je openstaat voor een avontuurtje. De profielteksten van foute mannen verraden hun motief meestal. Ze bevatten woorden als genieten, hygiënisch, masseren, ruimdenkend of discreet.

Ook al zijn foute types gemakkelijk te herkennen, het blijft storend. Het kost tijd en wekt irritatie op. Mannen die je vanuit het niets benaderen en een gesprek beginnen met "Je hebt prachtige rondingen" of "Ben je hier ook om plezier te maken?". Negeer ze en ze gaan gewoon door. "Waarom antwoord je niet?" of "Mag ik je bellen, lieverd?"

Ben je klaar met deze reacties? Lexa ook! Daarom hebben ze de Lexa Badge bedacht. Respectvolle single mannen zijn op Lexa.nl te herkennen aan de Lexa Badge. Dankzij deze badge weet je als vrouw meteen met wie je te maken hebt. Zoek gewoon naar het roosje op hun profiel en je weet meteen of je te maken hebt met een oprechte single.

De ware gentlemen hebben alle stappen gevolgd om de Lexa Badge te verdienen. Ze hebben laten zien dat ze het beste voor hebben met vrouwen. De Lexa Badge wordt toegekend aan een mannelijke member wanneer hij minstens 70% van diens profiel heeft voltooid, een profielfoto heeft geüpload, en het Lexa Badge handvest heeft ondertekend. Lexa kan members de Lexa Badge onthouden indien zij blijk geven van onwenselijk gedrag of ongepaste opmerkingen.

Lexa Badge


Lexa Events

Lexa organiseert ook regelmatig evenementen waar leden elkaar kunnen ontmoeten. Zo zijn er o.a. feesten, borrels, etentjes en workshops, w.o. kookles, cocktails maken, wijnproeverijen en nog veel meer. Om ervoor te zorgen dat de Lexa Events van goede kwaliteit zijn, worden members uitgenodigd op basis van hun geslacht, leeftijd en woonplaats.

Veel Lexa Events zijn gratis. Sommige Events vereisen een uitgebreidere organisatie of activiteit waardoor er kosten aan verbonden zijn. Wanneer je wilt deelnemen aan een betalend Lexa Event, betaal je rechtstreeks op de site op het moment van inschrijving.


Kosten

Registreren bij Lexa.nl is altijd gratis. Je kunt een volledig profiel aanmaken en vrijblijvend kijken of deze datingsite bevalt. Ben je tevreden en wil je in contact komen met de voorgestelde singles, dan kun je overstappen naar een betaald lidmaatschap. De goedkoopste optie is een abonnement voor een half jaar. Dit kost €9,95 per maand.

Lexa.nl kosten abonnementen

Wil je nog niet meteen een abonnement afsluiten, maar wel meer uit deze datingsite halen? In de incognitomodus kun je profielen bekijken zonder sporen achter te laten. Je kunt deze modus 24 uur gebruiken voor €1,99. Wil je hier langer gebruik van maken dan kun je de toegang ook kopen voor een maand. Dit kost slechts €9,99 voor 30 dagen, oftewel €0,33 per dag.

Kosten incognitomodus Lexa.nl

Je kunt ook gebruik maken van een boost pakket. Hiermee word je profiel eerder getoond in de zoekresultaten. Zo heb je nog meer kans op profielbezoeken en wordt je profiel getoond bij ‘populaire singles'. Een boost kost €1,99. De voordeligste optie is het in één keer aanschaffen van 10 boosts. Je krijgt dan 40% korting en betaalt slechts €11,89.


Contactgegevens Lexa.nl

Lexa is een handelsnaam van Meetic Netherlands BV. Deze onderneming is opgenomen in het handelsregister van de Nederlandse Kamer van Koophandel, onder dossiernummer 58845895. Het vestigingsadres van Lexa in Nederland is Prins Hendriklaan 26, 1075 BD, Amsterdam.

De Nederlandstalige klantenservice is o.a. bereikbaar via e-mail [email protected]. Op dinsdag en donderdag is de klantenservice bovendien telefonisch bereikbaar van 10-12 uur. Je kunt ze bellen op het nummer 020-5203880.

Lexa is een onderdeel van de MeeticGroup:

Meetic S.A.S.
6 rue Auber
75009 Paris
France
Tel: +33 170 36 03 70


Opzeggen Lexa Abonnement

Abonnementen op Lexa worden automatisch verlengd. Heb je een leuke partner gevonden of wil je om wat voor reden dan ook stoppen met je Lexa abonnement, dan kun je de automatische incasso stopzetten. Ga op je account naar 'Mijn Instellingen >>> Membership'. Het beëindigen van je lidmaatschap kan tot 48 uur voor de vervaldatum.

Als je abonnement is afgelopen blijft je profiel gewoon bestaan. Je hebt nu een gratis account. Wil je jouw profiel definitief verwijderen, log dan in op Lexa.nl en ga naar 'Mijn Instellingen >>> Membership'. Helemaal onderaan vind je een link waarmee je het profiel definitief kunt verwijderen.


Artikelen over Lexa

Tijdelijk 80% korting voor nieuwe leden bij Lexa

Tijdelijk 80% korting voor nieuwe leden bij Lexa

Het zijn donkere dagen en we zijn in lockdown. Juist nu we het meest verlangen naar geborgenheid, saamhorigheid, en een vleugje romantiek, hebben we te maken met restricties. Ben je single en op nog op zoek naar een nieuwe liefde, dan ga je wellicht een moeilijke tijd tegemoet. Benut die tijd goed en ga online op zoek naar een leuke date.  Probeer Lexa Premium voor slechts € 4.95  ... [...]

Lexa Reviews

  Teleurstelling

  Lexa is niet voor de “gemiddelde” man, de vrouwen zijn veelal hoog opgeleid. Veel HBO en universitair en ze willen haast uitsluitend een man die dat ook is. Daarnaast willen ze allemaal een fysiek uitzonderlijke man d.w.z.. lang en spierkilo's. Je kunt als man ook niet selecteren op vrouwen aan wier criteria je voldoet, dus noodgedwongen moet je elke keer weer die latente vernedering en kleinering ondergaan die zulke vrouwen ten toon spreiden. De eerste paar keer haal je je schouders op en denkt “boeien, op naar de volgende”, tot je erachter komt dat het merendeel van de vrouwelijke leden zo zijn. Ze zijn doorgaans niet op zoek naar liefde. Teksten als “Ik zoek een man waar ik me op mijn gemak voel en het fijn bij heb, waar ik me vrij bij kan uiten, die me steunt en stimuleert in de dingen die ik doe en respect heeft voor mijn waarden. Één waarmee ik plannen kan maken en een toekomst uit kan stippelen, samen op ontdekkingsreis naar elkaar en elkaars wereld.”, die vind je er niet. Dat is blijkbaar niet datgene waar ze naar verlangen. Profielen staan vol geschreven met: ambitieus, onafhankelijk, aanvulling i.p.v. opvulling, direct, een sterke eigen mening. De wekelijke betekenis is: Je bent geen prioriteit, ik laat je niet dichtbij komen, je bent vooral iemand die mag komen om me te entertainen, je gevoel interesseert me niet, een volwassen gesprek met elkaars inzichten uitwisselen om tot begrip te komen is niet aan de orde. Lexa geeft je het gevoel dat vrouwen ontzettende eikels zijn en dat zijn ze niet. Het probleem is dat er heel veel 'foute' vrouwen actief zijn, daar doet Lexa niets aan, want het vrouwenaanbod is al zo schaars.
  Ik betrapte me erop dat ik langzamerhand een hekel begon te krijgen aan vrouwen, dat was voor mij de druppel en toen heb ik mijn lidmaatschap opgezegd. Ik sta Lexa niet toe mijn kijk op vrouwen te schaden. Ik vind het heel jammer, want ik heb veel behoefte aan de omgang met een lieve vrouw, maar Lexa helpt me daar niet bij.

  P.S. Er zijn wel leuke vrouwen op Lexa, maar die hebben het zo druk met alle mannen, daar valt niet tussen te komen. En als je er tussenkomt ben je een onderdeel van een onbedoeld spel wat ze gaan spelen. Zoveel aandacht, zoveel berichten. Teleurstelling valt onherroepelijk.

  Sterke punten
  Walhalla voor vrouwen

  Zwakke punten
  Ledenbestand vol met narcisten

  Leuke gesprekken en afspraakjes

  Ik lees hier helaas vooral reacties van gefrustreerde mannen. Zelf ben ik nu een maand betalend lid en tot nu toe heb ik alleen maar leuke gesprekken en zelfs al afspraakjes gehad. Oké, soms zat er een man bij die meteen begon te geilen, maar over het algemeen alleen maar leuke mannen met dito gesprekken. Ik denk dat het ook uitmaakt hoe je jezelf opstelt en welke foto’s je gebruikt. Zo kun je met de verkeerde profielteksten of foto's ook de verkeerde mensen aantrekken. En heren opgelet! Als je met copy/paste iedere vrouw op de site een nietszeggend standaard berichtje stuurt, of je begint gesprekken die beginnen met 'Hoi' en verder niets, reken dan niet op al te veel reacties.

  Sterke punten
  Leuke contacten

  Alleen maar domme wijven

  Ik heb tot het einde van het jaar betaald, maar mezelf toch al uitgeschreven. De vrouwen op deze site zijn nogal simpel. Als je de profielen bekijkt zie je al dat de meerderheid alleen maar in verkleinwoordjes spreekt; knuffeltje, wijntje, kaasplankje. Hobby's: TV kijken. Ben jij die eerlijke man? Nee, ik ben beroepsoplichter nou goed! Ze reageren niet of vallen je meteen aan. Volgens mij zitten ze hier alleen maar om met mannen te dollen.

  Zwakke punten
  Domme wijven

  Stop met gratis lidmaatschappen!

  Lexa zou eens moeten stoppen met het toelaten van gratis registraties. Laat de mensen eerst maar eens betalen en geef ze dan ook meteen toegang tot alle mogelijkheden. Er zijn nu gewoon teveel inactieve leden, te veel opties waar men voor moet bijbetalen en veel profielen die snel weer verdwenen zijn. Iedereen kan en zomaar gratis op. Ik hoop dat Lexa begrijpt dat dit frustrerend is voor mensen die een serieuze date zoeken.

  Sterke punten
  Nette datingsite

  Zwakke punten
  Teveel mensen die gratis rondkijken

  Stelt goeie kandidaten voor

  Zoals alle grote datingsites heeft Lexa heel erg veel leden, waardoor je door de bomen het bos niet meer dreigt te kunnen zien. De persoonlijkheidstest is dan ook een plus. Het zorgt er voor dat je mensen voorgesteld krijgt die bij je passen. Werkt over het algemeen goed. Ik heb al een hele leuke date gehad, helaas is dat niets geworden. Volgende keer beter.

  Sterke punten
  Persoonlijkheidstest

  Een leuke man vinden blijft lastig

  Vroeger al lid geweest van Lexa en begin dit jaar heb ik opnieuw een betalend abonnement genomen. Ik heb al 3 dates gehad, maar nog geen echte klik ervaren. Het niveau van de profielen is veel minder dan vroeger. Het lijkt wel een soort sekssite tegenwoordig. Jammer dat het zo moeilijk is om gewoon een leuke man te vinden.

  Sterke punten
  Veel leden

  Zwakke punten
  Veel foute mannen

  Stop met gratis abonnementen!

  Leuk dat iedereen deze site ook gratis kan gebruiken, maar daardoor staan er talloze inactieve profielen op. Lexa zou geen gratis leden meer moeten toelaten. Laat iedereen eerst een vast maandelijks bedrag betalen voor toegang tot alle mogelijkheden. Iedere mongool kan er gratis op, een profiel aanmaken en daarna verdwijnen. Ik hoop dat Lexa dit ook inziet.

  Sterke punten
  Mooie site

  Zwakke punten
  Veel inactieve profielen

Registreer gratis op Lexa

Schrijf een review