Teleurstelling

Lexa is niet voor de “gemiddelde” man, de vrouwen zijn veelal hoog opgeleid. Veel HBO en universitair en ze willen haast uitsluitend een man die dat ook is. Daarnaast willen ze allemaal een fysiek uitzonderlijke man d.w.z.. lang en spierkilo's. Je kunt als man ook niet selecteren op vrouwen aan wier criteria je voldoet, dus noodgedwongen moet je elke keer weer die latente vernedering en kleinering ondergaan die zulke vrouwen ten toon spreiden. De eerste paar keer haal je je schouders op en denkt “boeien, op naar de volgende”, tot je erachter komt dat het merendeel van de vrouwelijke leden zo zijn. Ze zijn doorgaans niet op zoek naar liefde. Teksten als “Ik zoek een man waar ik me op mijn gemak voel en het fijn bij heb, waar ik me vrij bij kan uiten, die me steunt en stimuleert in de dingen die ik doe en respect heeft voor mijn waarden. Één waarmee ik plannen kan maken en een toekomst uit kan stippelen, samen op ontdekkingsreis naar elkaar en elkaars wereld.”, die vind je er niet. Dat is blijkbaar niet datgene waar ze naar verlangen. Profielen staan vol geschreven met: ambitieus, onafhankelijk, aanvulling i.p.v. opvulling, direct, een sterke eigen mening. De wekelijke betekenis is: Je bent geen prioriteit, ik laat je niet dichtbij komen, je bent vooral iemand die mag komen om me te entertainen, je gevoel interesseert me niet, een volwassen gesprek met elkaars inzichten uitwisselen om tot begrip te komen is niet aan de orde. Lexa geeft je het gevoel dat vrouwen ontzettende eikels zijn en dat zijn ze niet. Het probleem is dat er heel veel 'foute' vrouwen actief zijn, daar doet Lexa niets aan, want het vrouwenaanbod is al zo schaars.
Ik betrapte me erop dat ik langzamerhand een hekel begon te krijgen aan vrouwen, dat was voor mij de druppel en toen heb ik mijn lidmaatschap opgezegd. Ik sta Lexa niet toe mijn kijk op vrouwen te schaden. Ik vind het heel jammer, want ik heb veel behoefte aan de omgang met een lieve vrouw, maar Lexa helpt me daar niet bij.

P.S. Er zijn wel leuke vrouwen op Lexa, maar die hebben het zo druk met alle mannen, daar valt niet tussen te komen. En als je er tussenkomt ben je een onderdeel van een onbedoeld spel wat ze gaan spelen. Zoveel aandacht, zoveel berichten. Teleurstelling valt onherroepelijk.

Sterke punten
Walhalla voor vrouwen

Zwakke punten
Ledenbestand vol met narcisten

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

1 reactie

Beste Jan,
Als hoogopgeleide (getrouwde) vrouw lees ik je review over lexa. Je omschrijving is precies wat juist belangrijk is in een relatie. Waren er maar meer mannen zoals jij! Ik hoop voor je dat je wel een oprecht leuke vrouw vind!

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden