De afkorting SF staat voor Secret Flirt. Dit is een datingsite voor gebonden mensen die weer verlangen naar aandacht en passie. Naar eigen zeggen staat deze datingwebsite voor anonimitet, discretie en vrouwvriendelijkheid. Er zijn gebonden mannen en vrouwen te vinden, maar ook happy singles die een duurzame lange termijn relatie niet zien zitten.

PrijsVanaf €11,70 per maand
Mobiele Site
Mobiele App
Persoonlijkheidstest
Keurmerk Veilig Daten
Thuiswinkel Waarborg

SF.dating Sterke punten

 • Eenvoudig opzeggen
 • Geen nep profielen
 • Volledig gratis voor vrouwen

SF.dating Zwakke punten

 • Beperkingen bij gratis lidmaatschap
 • Kortlopende abonnementen zijn duur

Informatie over SF.dating

Het zijn intense verlangens die je doen besluiten om eventueel vreemd te gaan. Het draait hierbij meestal niet om seks, maar om het missen van andere dingen als je weer bijzonder voelen, een emotionele connectie en vrijheid. Kortom, verlangen naar iets nieuws. Vreemdgaan heeft twee kanten: pijn en bedrog aan de ene kant, groei en zelfontdekking aan de andere. Bezint eer ge begint is dus ons advies.

Ben je klaar met de sleur van het dagelijks leven en mis je de spontaniteit, het vuur en de passie? Wil je weer aandacht, spanning en avontuur ervaren? Dan is de SF.dating de juiste datingsite voor jou. Op SF.dating kom je in contact met gelijkgestemde mannen en vrouwen die net als jij anoniem en discreet op zoek zijn naar een nieuw avontuur.

SF.dating is zeker geen nieuwe datingsite. De site bestaat al jaren en is erg populair. Je moet minimaal 18 jaar om je bij deze datingsite aan te kunnen melden. Secret Flirt duldt geen nep profielen- en/of communicatie. Fake-profielen worden door middel van manuele controles onderschept en verwijderd. In tegenstelling tot veel andere datingwebsites zijn ze bij Secret Flirt open over de verhouding mannen/vrouwen. Meestal zijn het voornamelijk mannen die zich aanmelden op datingsites voor spannende contacten. Bij SF.Dating is de verdeling man/vrouw ongeveer 3 op 1.

SF.dating heeft een gebruiksvriendelijke website die goed werkt op desktop computers, tablets en smartphones. Deze datingsite is ook erg vrouwvriendelijk van opzet.


Gratis Registratie

Registreren bij SF.dating is gratis en vrijblijvend. Tijdens het registratieproces vragen ze je om een e-mail-adres en een geboortedatum op te geven. We raden je aan om een apart e-mail adres aan te maken bij een gratis e-mail dienst, bijvoorbeeld Gmail.

Bij SF.dating is het verplicht om een sterk wachtwoord in te stellen. Je mag zelf een wachtwoord bepalen, maar het moet minstens bestaan uit hoofdletters, kleine letters, cijfers en een leesteken. Op zich een goeie zaak, want je wilt natuurlijk dat je avontuurtjes geheim blijven.

Na het invullen van deze gegevens en het kiezen van een gebruikersnaam en wachtwoord ontvang je een verificatie e-mail. Klik op de link in deze e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Bij het testen van deze dienst ontvingen wij de verificatie e-mail in onze spam-folder. Controleer dus je spam-folder als je de e-mail van SF.dating niet kan terugvinden in je inbox.

Persoonlijke gegevens zoals je e-mail adres en je geboortedatum worden niet gepubliceerd en dienen louter om met je te kunnen communiceren en om je leeftijd te kunnen controleren. Verstrek wel je echte gegevens, want nep profielen zij niet toegestaan. Als lid ben je trouwens verplicht om de redactie te verwittigen als je op een verdacht profiel of bericht stuit. Secret Flirt staat graag garant voor een zuiver en authentiek ledenbestand.

Als je de registratie hebt afgerond kun je een profieltekst schrijven en foto’s uploaden. Met behulp van de handige optie 'Privacy Instellingen' bepaal je zelf welke foto’s je openbaar wilt maken. Je kunt ook afbeeldingen verbergen. Je kunt dan later bepalen welke leden je foto's kunnen bekijken. Zodra je bent ingelogd kun je meteen op zoek gaan naar gelijkgestemden. Dankzij de uitgebreide zoekfilters is het gemakkelijk om snel profielen te vinden die bij je passen.


Top Membership

Er zijn twee soorten abonnementen op deze datingsite. Een gratis abonnement en een Top Membership. Het gratis abonnement kent enkele beperkingen, maar geeft voldoende mogelijkheden om de website kosteloos en vrijblijvend te verkennen. Je kunt de eerste stappen zetten op weg naar contact, zonder dat je het iets kost.

Ben je tevreden en wil je meer mogelijkheden dan kun je je abonnement opwaarderen naar het Top Membership. Vrouwen die op zoek zijn naar een man komen automatisch in aanmerking voor een gratis Top Membership. Hierdoor zijn er altijd voldoende vrouwen aanwezig op deze dating website. Mannen betalen een vergoeding voor het Top Membership.

Met het Top Membership zijn er geen beperkingen en kun je o.m. ook 1-op-1 live chatten (ook op je mobieltje). Met het Top Membership kun je ook al je gegevens uitwisselen en overgaan tot het maken van een afspraakje.


Kosten

Je bent op zoek naar een affaire voor de afwisseling, dus wellicht ga je SF.dating nog vaker gebruiken. Het is dan ook slimmer en voordeliger om een jaarabonnement af te sluiten. De kosten bedragen dan slechts € 11,70/maand. Hieronder tref je een overzicht van de diverse opties aan.

Overzicht Top Membershop SF.dating


Opzeggen Abonnement

Bij SF.dating kun je je profiel ook pauzeren. Dat betekent dat je profiel tijdelijk niet vindbaar is. Dit kun je bijvoorbeeld doen omdat je met iemand hebt afgesproken. Je abonnement volledig stopzetten is ook heel eenvoudig. Log in op de website van SF.dating en ga naar je profiel. Geheel rechts zie je de optie "Mijn Instellingen" in het menu staan. Onderaan deze pagina staat een zogenaamde verwijder-link. Als je op de link klikt krijg je een uitleg over de procedure rond het verwijderen van je profiel. Als je akkoord gaat wordt je op de lijst voor verwijdering gezet voor een periode van 7 dagen. Je hebt dan nog 7 dagen de tijd om je te bedenken. Daarna worden al je gegevens definitief verwijderd. 24 uur voor de definitieve verwijdering krijg je nog een laatste herinnering via e-mail.


SF.dating getest

SF.dating is getest door Véronique van Genotsplekje.nl: "SF Dating is één van de beste sites die we tot nu toe mochten beoordelen. Alles is anoniem, discreet en zeer gebruiksvriendelijk. De site is ook vrouwvriendelijk van opzet. Opvallend zijn de privacy voorwaarden waarin SF nadrukkelijk stelt geen nep profielen- en/of communicatie toe te staan. De kosten zijn redelijk, omdat er best veel actieve (en echte) leden op de site zitten en je heel snel een leuke date kunt scoren. De klantenservice reageerde binnen een uur op onze testmail." Lees de volledige review op Genotsplekje.nl.


Artikelen over SF.dating

Hoe voorkom je dat je wordt betrapt?

Hoe voorkom je dat je wordt betrapt?

Vreemdgaan is een ernstige schending van het vertrouwen. Ook al denk je dat je er gemakkelijk mee weg kunt komen, vraag jezelf eerst af of je überhaupt nog wel bij je partner wil blijven. Misschien ben je verliefd geworden op iemand anders, of zie je het momenteel niet zitten om monogaam te zijn; Hoe dan ook, het beste wat je kunt doen is de relatie verbreken voordat je je partner verraadt. ... [...]

Hoe kies je een partner om mee vreemd te gaan?

Hoe kies je een partner om mee vreemd te gaan?

Alvorens je de stap zet om op zoek te gaan naar een minnaar of minnares moet je voor jezelf bepalen aan welke eisen iemand moet voldoen. Het gaat immers niet om een 'one-night-stand', maar om iemand die je wat vaker wil zien. Let er vooral op dat je afspreekt met mensen die emotioneel stabiel zijn. Wees niet gehaast en probeer uit te vinden hoe hij of zij omgaat met teleurstellingen. Stel dat het ... [...]

SF.dating Reviews

  Betrouwbare datingsite

  Ik overwoog al een tijdje om eens iets spannends te gaan doen en ik had in de trein een gesprek opgevangen over Secret Flirt. Eerst kon in het niet eens vinden, maar het bleek nu SF.dating te heten. Ik heb mezelf ingeschreven en heb eens rondgekeken. Er zaten voldoende leuke vrouwen op deze site, dus heb ik de stap gewaagd en een betaald abonnement genomen. Al snel had ik contact met vijf leuke dames. Twee weken later had ik maar liefst 4 dates in mijn agenda staan. De eerste date was echter meteen raak. We hadden afgesproken voor een wandeling op de Loonse Duinen. Al snel hadden we zin in meer, maar er waren nogal wat mensen in de buurt, dus zijn we maar naar een hotel gegaan. Het was een fantastische ervaring. Ik kan deze datingsite dan ook van harte aanbevelen.

  Sterke punten
  Echte profielen

  Zwakke punten
  Kost wel iets, maar dan heb je ook succes

Registreer gratis op SF.dating

Schrijf een review