Hoe kies je een partner om mee vreemd te gaan?

Hoe kies je een partner om mee vreemd te gaan?

Hoe kies je een partner om mee vreemd te gaan?
18 mei 2020

Alvorens je de stap zet om op zoek te gaan naar een minnaar of minnares moet je voor jezelf bepalen aan welke eisen iemand moet voldoen. Het gaat immers niet om een 'one-night-stand', maar om iemand die je wat vaker wil zien. Let er vooral op dat je afspreekt met mensen die emotioneel stabiel zijn. Wees niet gehaast en probeer uit te vinden hoe hij of zij omgaat met teleurstellingen. Stel dat het niet gaat zoals hij of zij verwacht, dan wil je niet dat je tweede lief je blijft achtervolgen, of erger nog, je partner benadert. Wees kieskeurig en neem de tijd om problemen te voorkomen.

Zorg voor een goed motief

Zorg voor een goed motief om vreemd te gaan en vertel dit je minnaar of minnares. Zorg dat hij of zij aan jouw kant staat. Vertel bijvoorbeeld dat je relatie slecht is en dat je bij je partner blijft vanwege de kinderen. Wees er in elk geval heel duidelijk over dat je niet op zoek bent naar een nieuwe relatie.

Zorg dat je niet verliefd wordt

Bij heel wat affaires gaat het volledig mis omdat iemand verliefd wordt. Dat een minnaar of minnares meer wil dan alleen maar seks is niet te vermijden, maar je moet de grens blijven bewaken om problemen te voorkomen. Als je vooraf al het vermoeden hebt dat iemand veel meer wil dan alleen seks kun je het contact het beste meteen verbreken. Een verliefde minnaar of minnares brengt je alleen maar in de problemen, waardoor je uiteindelijk tegen twee partijen moet liegen. Blijf weg van singles (en zogenaamde happy singles) en kies voor een affaire met bijvoorbeeld een gehuwde huisvrouwen of een zakenman met een gezin.

Bepaal een deadline

Een paar seksdates of een affaire is niet voor altijd en hoe langer het duurt, hoe moeilijker en ingewikkelder het wordt om er een streep onder te trekken. Spreek daarom samen een deadline af. Drie maanden is een perfecte vervaldatum voor je affaire. Na drie maanden begint de passie af te nemen en komen er stilaan meer gevoelens om de hoek kijken. Spreek af dat je de affaire na drie maanden abrupt beëindigd. Het is de beste manier om te voorkomen dat jullie gevoelens voor elkaar gaan krijgen.

Blijf uit de buurt van je directe omgeving

Een affaire met de buurman of buurvrouw is een klassieker. Het klinkt praktisch en misschien lijkt het waterdicht, maar als je niet betrapt wil worden dan kies je geen mensen uit je directe omgeving. Blijf weg uit je eigen buurt of stad, of plaatsen waar je familie hebt wonen enz. Zoek het ook niet in de buurt van je werk. Gespot worden door een nare collega is wel het laatste wat je moet willen.

Begin geen affaire met een vriend(in) van je vriend(in), een collega of iemand van de tennisvereniging. Als je niet betrapt wil worden kies je het best voor een minnaar in een compleet andere omgeving.

Registreer gratis op SF.dating

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden