NovaMora

NovaMora.nl is een datingsite voor singles en stellen die op zoek zijn naar een spannend afspraakje. NovaMora adverteert intensief op radio en televisie, waardoor zich dagelijks duizenden nieuwe leden aanmelden. Schrijf je vandaag nog gratis in bij de snelstgroeiende erotische datingsite van Nederland.

PrijsVanaf €11,99
Mobiele Site
Mobiele App
Persoonlijkheidstest
Keurmerk Veilig Daten
Thuiswinkel Waarborg

NovaMora Sterke punten

 • Zeer veel actieve stellen
 • Populaire website met veel leden
 • Betaalbare abonnementen
 • Geen creditsysteem
 • Veel privacy opties

NovaMora Zwakke punten

 • Geen datingapp beschikbaar
 • Weinig jongeren onder de 25
 • Geen telefonische helpdesk

Informatie over NovaMora

Datingsite NovaMora is in korte tijd uitgegroeid tot één van de populairste erotische datingsites van Nederland. De site richt zich op singles en stellen die op zoek zijn naar spannende contacten. De leden bestaan dan ook vooral uit swingers en alleenstaanden die wel sekscontact willen, maar geen relatie. Ook onder mensen die een geheime affaire zoeken is deze site gewild. 

Het succes van NovaMora is in de eerste plaats te danken aan de vele publiciteitscampagnes van het bedrijf op billboards, radio en tv. De site roept ook nogal wat controverse op bij traditionele mensen, waardoor ze regelmatig in de pers wordt besproken. Zo meent de Gelderse SGP-fractie dat de buitenreclame-posters - waarop een dame in een topje op haar smartphone kijkt -  ‘aanstootgevend’ en in 'strijd met Gods woord'.

Het Nijmeegse bedrijf achter de website van NovaMora liet weten juist in gebieden met een grote SGP-aanhang goed te scoren: "Daar hebben we verhoudingsgewijs een bovengemiddeld aantal registraties. Er is daar duidelijk behoefte aan een platform als Novamora."

Inschrijven bij NovaMora is gratis. Je kunt dan eerst vrijblijvend een kijkje nemen en beperkt gebruik maken van deze site. Ben je tevreden over het aanbod dan kun je overstappen op een betaald abonnement. Hiermee kun je onbeperkt gebruik maken van deze website tegen een vast maandelijks bedrag. NovaMora kent geen creditsysteem. Abonnees kunnen onbeperkt berichten versturen en ontvangen met een betaalbaar abonnement.


Gratis inschrijven bij NovaMora

Kijken en dan pas kopen, dat is verstandig! Bij NovaMora kun je een gratis account aanmaken en eerst vrijblijvend de website verkennen. Kijk of je leuke profielen tegenkomt, en of deze datingsite je goed bevalt. Als je tevreden bent kun je VIP-toegang aanschaffen. Dit kan al vanaf €11,99 per maand. Met VIP-toegang kun je onbeperkt gebruik maken van alle mogelijkheden van NovaMora.  

Ga naar de website en kik op de knop 'Inschrijven'. Kies vervolgens een profielnaam. Denk hier goed over na. Je profielnaam is het eerste wat andere leden van je te zien krijgen en dus de eerste indruk die anderen van je krijgen. Kies geen ordinaire profielnaam (Likkertje, Lassie, Goesting), maar ook geen profielnaam die alles behalve sexy is (Huiswijf, Tokkie, Ambtenaartje). Wees creatief en kies voor een vlotte, beschrijvende nickname. 

In de volgende stap kun je zelf een wachtwoord instellen. Dit dient uit minimaal 6 karakters te bestaan. Bescherm je privé-gegevens en kies een sterk wachtwoord. Kies een combinatie van diverse tekens zoals letters (hoofd- en kleine letters), cijfers en symbolen. Een indicator geeft aan of het gekozen wachtwoord sterk genoeg is. 

Wachtwoord instellen bij NovaMora

Na het instellen van je wachtwoord moet je een e-mail adres opgeven. We raden je aan op een apart e-mail adres aan te maken voor je spannende avontuurtjes. Ook voor stellen is het gemakkelijker om een gezamenlijk e-mail account aan te maken. Dit kan gratis, bijvoorbeeld op Gmail.com. 

In de volgende stap kun je jouw voorkeuren instellen voor het ontvangen van e-mail. Als je nieuws en aanbiedingen van NovaMora wenst te ontvangen dien je dit aan te vinken. Zodra je nieuwe berichten binnen het systeem van NovaMora ontvangt krijg je hiervan bericht via e-mail. Je kunt deze e-mail alerts hier uitschakelen. Systeemberichten kun je niet uitschakelen. Het gaat hier bijvoorbeeld om informatie over je abonnement of wijzigingen in de algemene voorwaarden. 

Hierna kun je aangeven of je jezelf wilt inschrijven als man, vrouw of stel. Kies je voor de optie stel, dan heb je de mogelijkheid om aan te geven of je een man/vrouw stel (m/v), man/man (m/m) stel of vrouw/vrouw stel (v/v) bent. Na deze stap kun je ook aangeven waar je naar op zoek bent. Spijtig genoeg is er nog optie voor transgenders. Toch wel een minpuntje.

Nu volgt een schuifbalkje waarmee je kunt aangeven wat je leeftijd is. Daarna volgen nog vragen over je lichaamsbouw en je woonplaats. Daarna kun je een profielfoto uploaden. Dit hoef je niet meteen te doen. Je kunt deze stap ook overslaan en nadien een geschikte foto uploaden. Dit is tevens de laatste stap. Je profiel wordt nu aangemaakt en je kunt van start gaan met daten.

Upload een profielfoto op NovaMora


Gratis versus VIP-toegang

In onderstaande tabel zie je welke beperkingen een gratis lidmaatschap heeft. Het gratis abonnement is bedoeld om deze datingsite vrijblijvend te verkennen. Zie je leuke profielen en wil je contacten leggen dan stap je het best over op VIP-toegang. Voor een vast laag maandelijks bedrag kun je zonder beperkingen gebruik maken van alle functionaliteiten van NovaMora. 

Gratis versus betaald abonnement op NovaMora


Contacten leggen op NovaMora

NovaMora stelt geen matches voor op basis van de informatie uit profielen van leden. Voorgestelde matches ontstaan in de zogenaamde FotoZapper, een functie die vergelijkbaar is met Tinder. In de FotoZapper toont NovaMora willekeurige foto's waarop je kunt reageren met 'JA', 'MISSCHIEN' of 'NEE'. Als leden elkaar een 'JA' hebben gegeven ontstaat er vanzelf een match.

De FotoZapper op Novamora.nl

De beste manier om snel op zoek te gaan naar een passende date is gebruik maken van de uitgebreide zoekfunctie. Hiermee kun je gericht op zoek naar leden die echt bij je passen. Je kunt zelfs zoeken op trefwoorden. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken op het trefwoord 'partnerruil'. Zo krijg je profielen te zien die het woord partnerruil bevatten. De kans is groot dat je zo leden kunt vinden die ook openstaan voor partnerruil.

Zodra je upgrade naar de VIP-toegang kun je ook onbeperkt privé-berichten versturen en chatten. Bij NovaMora leg je eenvoudig sekscontacten. Iedereen op deze datingsite is immers op zoek naar seks. NovaMora is niet bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar serieus contact of een relatie.


Discretie & Veiligheid

De website Novamora.nl maakt gebruik van SSL-versleuteling voor alle data die op deze site worden uitgewisseld. Dit kun je zien aan het slotje in de adresbalk van je internetbrowser. Alles wat je naar deze site stuurt (gegevens, betalingen enz.) wordt verzonden met encryptie waardoor niemand jouw gegevens kan onderscheppen en misbruiken.

NovaMora heeft een degelijk privacybeleid. Zo is je profiel alleen zichtbaar voor leden en kunnen zoekmachines de informatie uit je profiel niet indexeren. Het is wel mogelijk dat je profiel verschijnt op andere websites van Safe Dating Networks. NovaMora maakt onderdeel uit van een netwerk van datingsites in Nederland en Belgie. Op zich hoeft dit niet nadelig te zijn, want zo maak je alleen maar meer kans op het vinden van leuke dates. Er bestaat een instelling "zoeken en gevonden worden op partnersites". Deze staat standaard ingeschakeld, maar je kunt dit zelf uitschakelen.

Betalingen worden in een veilige omgeving verwerkt. Je kunt direct betalen met iDEAL, MasterCard, Visa, of Amex. Voor inwoners van België is het ook mogelijk om met Bancontact of Maestro te betalen. Geld overschrijven is ook mogelijk. Hou dan wel rekening met een langere verwerkingstijd.

De betaalpagina van NovaMora

 


VIP-toegang NovaMora

Ben je tevreden over het aanbod van NovaMora en wil je contacten gaan leggen met andere leden die op zoek zijn naar erotisch contact, dan kun je een upgrade naar VIP-toegang kopen.

Met VIP-toegang kun je onbeperkt gebruik maken van alle functionaliteiten op de NovaMora website. De voordeligste optie is VIP-toegang voor een periode van 4 maanden. Je betaalt dan ineens €47,96 voor de hele periode, oftewel €11,99 per maand. Je kunt de VIP-toegang ook kopen voor slechts één maand, maar dan kost het je €19,99. Abonnementen op VIP-toegang kun je op elk gewenst moment weer stopzetten of aanpassen.

De meeste datingsites bestoken je voortdurend met schreeuwerige pop-ups of aanbiedingen voor upgrades naar een betaald lidmaarschap. Bij NovaMora is het echter niet meteen duidelijk hoe je kunt upgraden naar VIP-toegang. Rechtsboven in de hoek van het overzichtsscherm staat  een icoontje met jouw profielfoto. Als je hier op klikt verschijnt er een menu. Kies hier voor 'Account'. Op deze pagina kun je abonnementen beheren, aanpassen of stopzetten.  

Tarieven VIP-toegang Novamora.nl


Contactgegevens NovaMora.nl

Novamora.nl is een website van NovaMora BV, een besloten vennootschap naar Nederlands recht, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 67870910.

De helpdesk van NovaMora is bereikbaar via het contactformulier op de website.

Deze datingsite beschikt niet over telefonische support.

Bezoekadres:
Kerkenbos 1057c
6546 BB Nijmegen

Correspondentieadres:
Postbus 38218
6503 AE Nijmegen


Hoe zeg je NovaMora op?

Profiel verwijderen

Je kunt je profiel op NovaMora zelf verwijderen via het menu op de website. Log in op de website en klik rechtsboven op je profiel en vervolgens op de optie 'Account'. Ga dan naar de knop met de tekst 'Uitschrijven' en klik hier op.

Opgelet: Door gebruik te maken van deze optie wordt je profiel definitief verwijderd. Je kunt niet meer inloggen en andere deelnemers kunnen niet je niet langer benaderen.

Abonnement opzeggen

Het abonnement opzeggen kan ook via de pagina 'Account'. Kies op het tabblad 'Account-status' voor de optie 'Abonnement stoppen'. Klik vervolgens op 'Bevestig' en je abonnement wordt stopgezet en niet langer automatisch verlengd. Je behoudt gewoon je VIP-toegang voor het resterende aantal dagen dat je VIP-toegang nog geldig is.

Herroepingsrecht

Zoals wettelijk geregeld heb je de mogelijkheid om abonnementen zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste 14 dagen, ingaande op de dag van het afsluiten van het abonnement (herroepingsrecht).

Als je gebruik wenst te maken van het herroepingsrecht, dient je dit ondubbelzinnig aan NovaMora kenbaar te maken. Je kunt dit doen via het contactformulier op de website. 


Artikelen over NovaMora

Black Friday: 1 maand gratis VIP-toegang bij NovaMora

Black Friday: 1 maand gratis VIP-toegang bij NovaMora

Heb je NovaMora al uitgeprobeerd en overweeg je om lid te worden? In het kader van Black Friday mogen we tijdelijk een gratis maand VIP-toegang weggeven. Het maakt niet uit of je upgrade naar VIP-toegang voor een maand of een half jaar. Ze plakken er steeds een gratis maand aan vast. Inschrijven bij NovaMora is altijd gratis. Je kunt dan eerst vrijblijvend een kijkje nemen en beperkt gebruik make ... [...]

NovaMora Reviews

  Erg spannend, maar ook plezierig

  Wij hebben ons als stel ingeschreven bij NovaMora. In het begin was dat allemaal heel erg spannend, maar inmiddels hebben we al een aantal leuke ervaringen gehad. Als je al meer dan 15 jaar samen bent verlang je gewoon wel eens naar iets anders. Zolang je maar goeie afspraken met elkaar maakt en deze ook nakomt is het heel erg fijn. Ons seksleven is nu super spannend!

  Sterke punten
  Leuke site met veel stellen

Registreer gratis op NovaMora

Schrijf een review