Deze datingsites richten zich op de gay en lesbian scene. Het is een ideale manier om in contact te komen met mannen en vrouwen die homoseksueel, bi of transgender zijn. Deze datingsites zijn zeker niet voorbehouden aan mensen die uitgesproken homoseksueel, lesbisch of biseksueel zijn. Ook bischierige mensen en transgenders kunnen hier leuke contacten leggen.

G-Dating

  •   1 Review

Dating voor serieuze gay guys. Schrijf je gratis in en ontmoet die ene speciale man waar je alles mee wil delen. Ook voor losse afspraakjes of leuke nieuwe vriendschappen. Kom snel in contact met andere vrijgezelle homo’s.

Lees verder »

Girls G-Dating

Girls G-Dating is een datingsite in de categorie vrouw zoekt vrouw. De website is gericht op lesbische vrouwen die op zijn naar een nieuwe vriendschap, een losse date of een serieuze relatie. Schrijf je vandaag nog gratis in en ontmoet andere alleensLees verder »

GayBuddy

  •   1 Review

GayBuddy is een online ontmoetingsplaats voor homoseksuele mannen. Ben je op zoek naar een serieuze relatie, dan kun je deze datingsite het beste overslaan. GayBuddy is een chat community waar mannen vooral samenkomen voor het voeren van opwindende e

Lees verder »

10 tips voor introverte gay mannen

10 tips voor introverte gay mannen

Daten is al moeilijk genoeg, maar als je ook nog eens verlegen en introvert bent is het extra lastig. Daarom hebben we enkele handige tips voor de introverte homo op een rijtje gezet. Zwijgen is goud? Als je als introverte man zwijgt betekent dit niet dat je ongeïnteresseerd bent. Zorg dus dat je zo niet overkomt. Je date zou wel eens kunnen denken dat het je koud laat, of dat je ‘har ... [...]