Dating voor serieuze gay guys. Schrijf je gratis in en ontmoet die ene speciale man waar je alles mee wil delen. Ook voor losse afspraakjes of leuke nieuwe vriendschappen. Kom snel in contact met andere vrijgezelle homo’s.

PrijsVanaf €11,99 per maand
Mobiele Site
Mobiele App
Persoonlijkheidstest
Keurmerk Veilig Daten
Thuiswinkel Waarborg

G-Dating Sterke punten

 • Anonimiteit gewaarborgd
 • Uitsluitend voor homoseksuele mannen
 • Overzichtelijke website

G-Dating Zwakke punten

 • Niet goedkoop

Informatie over G-Dating

Guys.G-Dating.nl is het op mannen gerichte onderdeel van de website G-Dating. Deze datingsite is voorbehouden aan een LGBT-publiek van 18 jaar of ouder. Als je online in contact wilt komen met andere gays, bi-mannen of transgenders dan ben je bij G-Dating aan het juiste adres.

De meeste mannen op deze datingsite zijn op zoek naar een serieuze date met het oog op een relatie. Al zijn er ook mensen die deze site louter gebruiken om te chatten of om nieuwe vrienden te maken. Er is ook een grote groep mannen actief die deze datingsite gebruiken voor het leggen van erotische contacten.

Het platform van G-Dating biedt een veilige omgeving waarin je discreet contacten kunt leggen. Op G-Dating bepaal je zelf of je anoniem wilt blijven of gegevens met iemand uitwisselt. Je hoeft nergens je echte naam in te vullen. Je bent ook niet verplicht om je werkelijke lokatie te delen, alvorens je gebruik mag maken van het matching-systeem.


Gratis Inschrijven

G-Dating kun je geheel vrijblijvend en gratis uitproberen. Je hebt een account nodig om toegang te kunnen krijgen tot de profielen op deze datingsite. Bezoek de website van G-Dating en klik op de knop 'Inschrijven". Kies vervolgens een schuilnaam (nickname) en een wachtwoord. Bij de registratie wordt ook gevraagd om een e-mail adres. Zo kan G-Dating je op de hoogte houden van matches en ontvangen berichten van andere leden. Gebruik een persoonlijk e-mail adres. Ben je heimelijk op zoek naar contact met mannen, dan kun je het best een gratis e-mail account aanmaken, speciaal voor deze activiteiten.

In de volgende stap vraagt G-Dating wanneer ze je mogen mailen. Zo kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om geen e-mails te ontvangen, of alleen systeemberichten. Na deze basisvragen moet je aanvullende gegevens voor je profiel verstrekken. Men vraagt bijvoorbeeld om je leeftijd, postuur en lokatie. We raden je aan om niet je exacte lokatie in te vullen, maar een plaats bij benadering te kiezen. Woon je in Barendrecht, dan kies je bijvoorbeeld Rotterdam. Zo krijg je toch matches in de buurt, zonder je echte lokatie prijs te geven.

Tenslotte moet je ook een profielfoto uploaden. Als je anoniem wilt blijven kun je er natuurlijk voor kiezen om een dickpic te plaatsen, maar een afbeelding van een penis is niet heel erg persoonlijk en bovendien niet echt origineel. Je kiest beter voor een spannende foto in een boxershort. Beperkt je daarbij zeker niet tot je kruis. Een beetje abs, een stukje lieslijn, wat bovenbeen... Zorg voor scherpte en een goede belichting, maar gebruik geen flits. Dan zie je dingen waarvan je niet eens wist dat je ze had.

Je kunt trouwens meerdere foto’s toevoegen aan je profiel. Gebruik deze mogelijkheid goed, zodat anderen een beter beeld krijgen van jou. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om een stukje over jezelf te schrijven. Dit kun je ook naderhand invullen. Heb je alle stappen van de gratis registratie doorlopen? Dan ontvang je een activatie-mail van G-Dating in je mailbox. Zodra je het gratis account hebt geactiveerd kun je direct aan de slag met deze datingsite.


VIP-toegang

Het gratis abonnement is bedoeld om deze datingsite te verkennen. Met het gratis abonnement kun je de website vrijblijvend uitproberen en rustig rondkijken of je leuke profielen ziet. Wil je onbeperkt gebruik kunnen maken van alle functionaliteiten op G-Dating, dan kun je upgraden naar een VIP-toegang.

Je kunt de VIP-toegang aanschaffen voor een maand, of kiezen voor een langere periode, namelijk 2 maanden of 4 maanden. De prijs is afhankelijk van de gekozen duur. Toegang voor 4 maanden is dus veruit de voordeligste optie. Je betaalt dan geen €19,99 per maand, maar slechts €11,99.

Betalen kan met iDEAL, Bancontact of een credit card. Het is ook mogelijk om het bedrag dat voor de VIP-toegang verschuldigd is zelf over te schrijven. De verwerkingstijd bedraagt dan wel 3-9 dagen. Met de eerdergenoemde directe betaalmethoden krijg je onmiddellijk toegang tot alle VIP-opties.

De maandelijkse bijdrage voor de VIP-toegang zijn de enige kosten die deze site berekent. Je hoeft geen dure credits of bijkomende upgrades aan te schappen. Met de VIP-toegang weet je vooraf wat je maandelijkse kosten zijn en geef je nooit een cent meer uit.


Voordelen VIP-toegang

Met de VIP-toegang kun je o.m. gebruik maken van de Fotozapper. Deze functie is vergelijkbaar met die van de dating app Grindr. Je moet wel eerst zelf een foto uploaden om gebruik te kunnen maken van de Fotozapper. Dankzij de Fotozapper kun je snel kennismaken met de diverse leden van G-Dating. Je krijgt telkens een nieuw profiel van een gay of bi man te zien en moet dan aangeven of je die wel, niet of misschien leuk vindt. Als de ander jou ook wel ziet zitten heb je een match. Je kunt dan met elkaar kennismaken via de chatten of direct een afspraakje plannen.

Verder kunnen VIP-leden onbeperkt berichten versturen, verstuurde berichten lezen, extra foto's bekijken, uitgebreid zoeken en zoeken op trefwoord.


Contact met G-Dating

G-Dating.nl en Guys-Dating.nl zijn handelsnamen van het Nederlandse bedrijf Amazing Bits B.V. De klantenservice van deze datingsite is bereikbaar via het contactformulier op de website.

Deze website maakt deel uit van het zogenaamde Safe Dating Networks. Dit is een netwerk van datingsites. Met de instelling 'Zoeken en gevonden worden op partnersites' wordt je profiel ook vindbaar op andere websites van deze groep. Deze optie staat standaard ingeschakeld. Je profiel wordt alleen getoond aan leden die aan je zoekcriteria voldoen.

Adres voor bezoek en correspondentie:

Kerkenbos 1057c
6546 BB Nijmegen
Nederland


Opzeggen G-Dating

Het beëindigen van een abonnement op de VIP-toegang van G-Dating kan als volgt. Ga naar het profiel-icoontje rechtsboven aan de pagina en ga vervolgens naar "Account". Op het tabblad "Account-status" klik je op de knop "Abonnement stoppen". Klik vervolgens op "Bevestig" en je abonnement wordt stopgezet. Je behoudt gewoon je VIP-toegang voor het resterende aantal dagen dat het VIP-toegang nog geldig is.


Artikelen over G-Dating

10 tips voor introverte gay mannen

10 tips voor introverte gay mannen

Daten is al moeilijk genoeg, maar als je ook nog eens verlegen en introvert bent is het extra lastig. Daarom hebben we enkele handige tips voor de introverte homo op een rijtje gezet. Zwijgen is goud? Als je als introverte man zwijgt betekent dit niet dat je ongeïnteresseerd bent. Zorg dus dat je zo niet overkomt. Je date zou wel eens kunnen denken dat het je koud laat, of dat je ‘har ... [...]

G-Dating Reviews

  Een serieuze datingsite?

  Ik ben nu al bijna een jaar lid van deze datingsite en heb al verschillende dates gehad, maar serieus? Ik ben weinig relatiemateriaal tegengekomen op G-Dating. Veel bischierige mannen en cruisende homo’s (dus ik klaag niet echt), maar als je op zoek bent naar een relatie is dit platform wellicht minder geschikt.

  Sterke punten
  Goed voor pick-ups

  Zwakke punten
  Weinig relatiemateriaal

Registreer gratis op G-Dating

Schrijf je eigen review