Hoger Opgeleiden Dating

Hoger opgeleiden hechten doorgaans meer waarde aan het opleidingsniveau van hun (toekomstige) partner en daten bij voorkeur met andere hoogopgeleiden. In deze categorie plaatsen we datingsites die zich specifiek richten op mensen met een hogere of universitaire opleiding. In deze categorie tonen we zowel datingsites voor het vinden van een serieuze relatie, als websites voor casual dating en sekscontact.

Parship

9 Reviews

Parship is een datingsite voor iedereen die op zoek is naar een serieuze relatie. Parship is één van de grootste datingsites van Nederland en is zeer populair onder hoger opgeleiden en 30-plussers. 76% van haar leden is 30 jaar of ouder

Lees verder »
EliteDating

3 Reviews

EliteDating is een datingsite gericht op alleenstaanden die serieus op zoek zijn naar een gelukkige relatie. EliteDating.nl richt zich tot mensen met een hoog opleidingsniveau. Bij deze datingsite draait het om kwaliteit in plaats van kwantiteit. Op

Lees verder »
e-Matching

2 Reviews

Op e-Matching ontmoet je ambitieuze hoger opgeleide singles. Tienduizenden hbo'ers en academici zijn op zoek zijn naar een vaste relatie. Ze hebben een druk bestaan en zijn op zoek naar een serieuze partner op niveau.

Lees verder »
Match4Me

1 Review

Match4Me is één van de grootste datingsites voor hoger opgeleiden in Nederland. Ben je single en op zoek naar een serieuze relatie? Schrijf je gratis in en kom in contact met andere hoger opgeleide singles (HBO/WO).

Lees verder »