Match4Me is één van de grootste datingsites voor hoger opgeleiden in Nederland. Ben je single en op zoek naar een serieuze relatie? Schrijf je gratis in en kom in contact met andere hoger opgeleide singles (HBO/WO).

PrijsVanaf 14,95 per maand
Mobiele Site
Mobiele App
Persoonlijkheidstest
Keurmerk Veilig Daten
Thuiswinkel Waarborg

Match4Me Sterke punten

 • App voor iPhone en Android
 • Betrouwbare website
 • Handmatige controle van alle profielen
 • Telefonisch bereikbaar

Match4Me Zwakke punten

 • Inschrijving is een lang proces

Informatie over Match4Me

Misschien herken jij jezelf in dit plaatje? Tot nu toe heb je vooral gestudeerd. Eindelijk heb je jouw HBO-diploma, of je hebt net een universitaire studie afgerond. Je bent klaar voor de toekomst en misschien heb je zelfs al een geweldige baan gevonden., maar... hoe zit het met de liefde?

Steeds meer hoger opgeleide mensen ontdekken het succes van online dating. En omdat je een gelijkgestemde partner zoekt speelt o.a. Match4Me in op deze vraag. Immers, de meeste hoger opgeleiden vinden hun partner vandaag de dag via het internet.

Wil je graag in contact komen met mannen of vrouwen die ook verder hebben gestudeerd? Dan moet je Match4Me zeker eens uitproberen. Dit kun je geheel vrijblijvend doen met een gratis lidmaatschap.

In tegenstelling tot veel andere datingsites voor hoger opgeleiden, beschikt Match4Me niet over al te veel toeters en bellen. Het is een eenvoudige website, zonder persoonlijkheidstest, maar wel met alle noodzakelijke functies. In vergelijking met haar concurrenten is Match4Me dan ook relatief goodkoop.


Gratis Lidmaatschap

Inschrijven bij Match4Me kost helemaal niets. Er zijn pas kosten aan verbonden als je bepaalde functies van deze datingsite wil gaan gebruiken. Het gratis lidmaatschap geeft je de gelegenheid om vrijblijvend een kijkje te nemen in het ledenbestand van Match4Me. Ben je niet onder de indruk van deze datingsite, dan kost het je niets en kun je jezelf eenvoudig weer afmelden. Zie je veel leuke mensen waarmee je contact op zou willen opnemen, dan kun je altijd nog overschakelen op een premium lidmaatschap.

Inschrijven kan op de website. Geef aan of je een man of vrouw bent en tot welk geslacht de door jou gewenste partner behoort. Kies vervolgens een nickname en een wachtwoord. Je moet ook een e-mail adres opgeven. Dit wordt echter niet vermeld op je profiel. Je blijft volledig anoniem op deze website zolang jij dat wilt. Je communiceert met andere leden via een berichten-systeem. Je e-mail adres wordt door Match4Me gebruik om je op de hoogte te stellen van nieuwe berichten.

Heb je alle gegevens ingevuld? Druk dan op de groene knop met de tekst: "GRATIS INSCHRIJVEN". Je ontvangt binnen enkele seconden een e-mail bericht met een verificatielink. Klik op de link om je inschrijving te bevestigen (dit voorkomt dat anderen zich met jouw e-mail adres kunnen aanmelden).

Vervolgens kun je van start met het aanmaken van je dating profiel. De vragenlijst is niet al te lang en het is niet verplicht om alles in te vullen. Bedenk wel dat hoe meer informatie je verstrekt, hoe groter de kans op passende matches. Vul alles naar waarheid in. Dat voorkomt teleurstellingen.

Tenslotte moet je een goede profielfoto kiezen. Je kunt trouwens ook meerdere foto's uploaden. De profielfoto is het eerste wat anderen van je te zien krijgen. Op basis van deze foto besluiten andere leden meestal of ze je profieltekst überhaupt gaan lezen. Kies dus voor een scherpe foto waarop je gezicht duidelijk zichtbaar is.

Na het volgen van de eerder beschreven stappen ben je er direct klaar voor. Je kunt nu inloggen en zelf op zoek gaan naar geschikte kandidaten. Dit kun je doen door een zoekprofiel in te vullen, waarna je een overzicht krijgt van kandidaten die het meest aan jouw criteria voldoen.

Gebruik deze website niet met kwade bedoelingen. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd door een kwaliteitsmedewerker. Spam, nep-profielen en profielen met nep-foto's of onjuiste informatie worden van de site verwijderd.


Ledenbestand Match4Me

Bij Match4me.nl vind je leden die op zoek zijn naar een serieuze relatie op niveau.

Leeftijden

Geslacht

Opleidingsniveau


Volledig Lidmaatschap

Met een gratis lidmaatschap kun je een eigen profiel samenstellen en maximaal 5 foto's uploaden. Je kunt bovendien een eigen zoekprofiel instellen en onbeperkt zoeken naar geschikte kandidaten. Verder kun je oproepen bekijken en onbeperkt berichten lezen van andere leden. Elke dag kun je 10 interesse-berichten versturen en gratis reageren op berichten van leden met een volledig lidmaatschap.

Heb je voldoende leuke mensen gezien dan kun je jezelf upgraden naar een volledig lidmaatschap. Met een volledig lidmaatschap heb je geen enkele beperking. Je betaalt een vast maandelijks bedrag en kunt ongelimiteerd gebruik maken van alle mogelijkheden. Zo kun je met een volwaardig lidmaatschap persoonlijke berichten sturen, zien wie je profiel bezocht heeft en het zoekprofiel van andere leden zien. Je kunt bovendien onbeperkt interesse-berichten sturen en gebruik maken van de messenger en Things2Share.

Things2Share is een blog-functie. Heb je iets leuks meegemaakt? Een advies aan andere singles? Een gedicht? Schrijf het in je blog zodat andere leden het kunnen lezen. Uiteraard kunnen andere leden ook reageren op je blog.

Het voordeligste volwaardige lidmaatschap is een jaarabonnement. Je betaalt dan € 119,40, oftewel € 9,95 per maand. Je hebt dan volledig toegang tot alle functies van deze datingsite. Er komen dus geen onverwachte kosten voor upgrades bij kijken. Je bent meteen op het top level. Kies je liever voor een korter abonnement dan zijn er de opties maandabonnement (€ 29,95), kwartaalabonnement (€ 59,85, oftewel € 19,95 per maand) en een abonnement voor een half jaar(€ 89,70, oftewel € 14,95 per maand).


Opzeggen Abonnement

Je kunt je gratis lidmaatschap zelf stopzetten. Ga naar 'Mijn profiel en klik vervolgens bij 'Instellingen en lidmaatschap' op 'Uitschrijven'.

Heb je een volledig lidmaatschap en wil je de automatische verlenging hiervan stopzetten? Ga dan naar 'Mijn profiel' en vervolgens naar 'Mijn instellingen wijzigen'. Onder 'Type lidmaatschap' kun je je automatische verlenging direct stop zetten.


Contactgegevens Match4Me

Match4me.nl is lid van Thuiswinkel.org en aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) onder nummer m1367157.

Het bezoekadres van Match4Me is Molenstraat 18 A, 2513 BK, Den Haag, Nederland.

De klantenservice van Match4Me is telefonisch bereikbaar op 010-8700660 (elke dinsdag van 10:00-14:00).

Als je een klacht hebt over de dienstverlening van deze website kun je het best een e-mail sturen naar [email protected]. Match4Me reageert binnen 3 werkdagen.

Mocht je het toch niet eens zijn met de afhandeling van je klacht, dan kun je je wenden tot de geschillencommissie van Thuiswinkel.org.

Je kunt je klacht ook voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform op ec.europa.eu/consumers/odr/.


Match4Me Reviews

  Mannelijke leden zijn vooral 40+

  Het hele idee achter een datingsite voor hogeropgeleide mensen sprak mij wel aan, omdat ik wel hou van gesprekken met een beetje meer diepgang. Ik praat nu eenmaal liever met mannen die genoeg kennis bezitten om er een discussie mee te kunnen voeren. Nu is het ook wel zo dat de mannen op deze website hogeropgeleid zijn, dus wat dat betreft heb ik niets op deze site aan te merken. Echter, het lijkt vrijwel onmogelijk om een hogeropgeleide man te vinden die niet ouder is dan 40. Ik ben nu eenmaal 26 en niet op zoek naar een 40-plusser. Ik ontvang plenty berichten van hele leuke en intelligente mannen, maar ze zijn allemaal veel te oud voor mij.

  Sterke punten
  Prima site met aardige en intelligente mannen

  Zwakke punten
  Veel 40-plussers

Registreer gratis op Match4Me

Schrijf een review