Hoe versier je een vrouw op een seksdatingsite?

Hoe versier je een vrouw op een seksdatingsite?

De meeste mannen begrijpen vrijwel niets (of op zijn minst niet genoeg) van vrouwen

Hoe versier je een vrouw op een seksdatingsite?
12 april 2021

Lieve mannen. Doe jezelf en alle vrouwen die op zoek zijn naar een leuke seksdate een plezier en lees dit artikel aandachtig door. Ik beloof je dat je heel wat leuke seksdates kan scoren als je mijn advies ter harte neemt. Dus voel je niet meteen aangevallen, maar lees tot het einde door en doe er iets mee. Ik wens je alvast heel veel succes!

Onbegrip

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. De meeste mannen begrijpen vrijwel niets (of op zijn minst niet genoeg) van vrouwen. Ze hebben dan ook de grootst mogelijke moeite met het online regelen van een leuke seksdate. Zo is er een grote groep moedige mannen die niet bang zijn om een blauwtje te lopen. Ze spreken zoveel mogelijk vrouwen aan en scoren na veel moeite soms een date, maar vaak ook helemaal niet. Ze mikken op de wet van het gemiddelde. Als je maar genoeg mensen aanspreekt kom je vanzelf wel iemand tegen die op je voorstel ingaat. Er bestaat zelfs software waarmee je automatisch iedereen op Tinder naar rechts kunt 'swipen'. Dit zal ook vast wel enkele reacties opleveren, maar het is een dure hobby en weinig effectief. Er dan zijn er nog mannen die een soort standaard-bericht in elkaar knutselen en dit naar elke vrouw sturen, zonder ook maar een letter van haar profiel te lezen. Erg dom en bovendien zeer onpersoonlijk.

Vrouwen zijn van Venus

Een man wil nu eenmaal snel scoren. De hormoontjes gieren door zijn broek en hij kan niet wachten om weer eens lekker van de grond te gaan. Je zou bijna denken dat mannen meer zin in seks hebben dan vrouwen. Maar ik heb goed nieuws voor je. Vrouwen laten het minder snel blijken, maar net zo geïnteresseerd in seks als mannen. Het grote verschil tussen mannen en vrouwen is dat vrouwen zich kwetsbaarder voelen. Ze houden je niet aan het lijntje! Ze hebben wel interesse in een seksdate! Ze hebben alleen wat meer tijd nodig om je te leren kennen. En die tijd geef je ze meestal niet.

Vrouwen laten het minder snel blijken, maar net zo geïnteresseerd in seks als mannen

Als je als vrouw op een seksdatingsite zit krijg je dagelijks tientallen berichten van mannen. Veel van die berichten zijn onpersoonlijke standaardberichten (Beste dame,), extreem korte groeten (Hoi lekker ding!) of recht op het doel (Wil jij me vanavond pijpen?).

Snel afspreken

Natuurlijk wil je snel afspreken met een leuke dame, maar niemand komt zomaar weg met: "Mag ik je vanavond even lekker neuken?". Zeker niet in een dialoog van amper vijf regels. Ik begrijp het wel. Je zit met een dikke piemel op de bank naar het nachtprogramma van RTL te kijken. Je hebt een smartphone in je hand en je denkt laten we het eens proberen. Hoe sneller, hoe beter! Lees vooral verder en ontdek hoe de avonden waarop je het uiteindelijk weer met jezelf moet doen binnenkort verleden tijd kunnen zijn. Ik begrijp het. Je wil even snel lekker klaarkomen en je vraagt of ze haar cam wil aanzetten. Denk eens na! Welke vrouw wil op deze manier benaderd worden? Denk je echt dat zo'n directe aanpak vruchten zal afwerpen? Wees geen engerd. Geduld is een schone zaak. Het is zelfs een geile zaak, want geduld en toewijding zijn de sleutels tot succes bij het online versieren van een seksdate. Voel je niet aangevallen door de kritiek die ik op mannen in het algemeen lever. Beschouw het als een kans. Al die mannen die niet weten hoe ze heen vrouw moeten benaderen zijn voor jou geen concurrentie meer. Vrouwen op seksdatingsites zijn vaak kortaf omdat ze massaal worden aangesproken door domme kerels. Met andere woorden als jij het op de juiste manier aanpakt is de kans groot dat je heel wat seksdates gaat scoren. Ik ga je nu vertellen hoe je het wel doet. Hoe je eenvoudig (meerdere) seksdates scoort.

Stap 1. Neem de tijd

Zoals ik eerder al zei kun je geen seksdate scoren met een berichtje van een paar regels. Vrouwen zijn echter net zo goed op zoek naar lekkere seksdates. Er zijn heel wat alleenstaande vrouwen (of verwaarloosde echtgenotes) die wel weer eens willen weten hoe het voelt. Een vrouw zit gewoon anders in elkaar. Ze krijgt geen stijve in vijf seconden bij het zien van een decolleté. Vrouwen worden langzaam, stapje voor stapje opgewonden. Vrouwen willen eerst uitvinden of je wel betrouwbaar bent. En of je wel helemaal goed bij je hoofd bent. Kortom, ze willen eerst weten of het veilig is om met jou af te spreken. Dat veiligheidsgevoel geef je ze niet door na het uitwisselen van een paar groeten een onscherpe foto van je dikke piemel naar haar te sturen. Zolang ze zich niet veilig en vertrouwd voelt is het uitgesloten dat ze aan seks met jou denkt.

Zolang ze zich niet veilig en vertrouwd voelt is het uitgesloten dat ze aan seks met jou denkt.

De eerste berichten die je met elkaar uitwisselt moeten niet over seks gaan. Maak kennis met elkaar en praat over allerlei andere leuke dingen. Beetje lol trappen dus.

Regel 2. Stel eens vragen die niet over je pik gaan

Het is heel eenvoudig! Praat over koetjes en kalfjes zodat je 1) interesse wekt en 2) zij de indruk krijgt dat jij leuk bent en dat ze zich veilig kan voelen bij jou. Vraag wat ze aan het doen is, hoe haar avond was, wat ze gedaan heeft, wat ze straks nog gaat doen... Wat je niet moet vragen: of je haar ondergoed eens mag zien. Of ze van grote piemels houdt. Dat soort dingen! Het is niet uitgesloten dat er vrouwen op internet te vinden zijn die jouw belangeloos en zonder vragen te stellen gratis van rukmateriaal willen voorzien. Mark Rutte kan ook bij je aanbellen om te zeggen dat je nooit geen belasting meer hoeft te betalen. De kans dat je een seksdate scoort door dit soort vragen te stellen is ongeveer net zo groot. Het is lui en doorzichtig waardoor je overkomt als iemand die het niet zo nauw neemt met de gevoelens van de vrouw in kwestie. Jij wil even je zak legen en of zij daar ook plezier aan beleeft dat boeit je niet. Zo kom je dus over! Eigenlijk zullen de meeste vrouwen hieruit concluderen dat je hun poesje waarschijnlijk niet veel aandacht zal gaan schenken.

Regel 3. Wachten op groen licht

Hou het gesprek altijd luchtig (niet over seks dus) en wacht op signalen waaruit blijkt dat ze een ontmoeting wel ziet zitten. Blijf echter geduldig. Ze zal er zelf wel over beginnen als ze zich prettig voelt bij jou. Ze zit niet op een sekssite omdat ze op zoek is naar een nieuwe fluitketel. Ze zoekt gewoon de juiste persoon en dat kan jij zijn. Als ze een teken geeft gaat het je zeker wel opvallen. Als ze jou wil ontmoeten of een geil gesprekje wil aanknopen gaat ze dit echt wel aangeven. Als ze dit niet duidelijk en ondubbelzinnig laat blijken laat je haar gewoon in haar waarde en blijf je weg bij het onderwerp afspreken of seks. Ik weet het gasten! Dit klinkt niet gemakkelijk, maar het werkt wel. Het is niet eenvoudig om een leuke seksdate te scoren, maar het is zeker mogelijk.

Regel 4. Bij groen licht blijf je cool

Weet je wat vrouwen nu echt woest aantrekkelijk vinden aan een man? Wat denk je? Een grote, dikke snikkel? Een wasbordje? Je vermogen om meerdere keren te kunnen spuiten? Nee dus! Vrouwen vallen als een blok voor mannen die zelfzeker zijn. Als ze heel duidelijk aangeeft dat ze je wil zien stel je voor om af te spreken voor een drankje in de stad. Een drankje! Dus geen blowjob op de plee! Als ze helemaal geen zin heeft in een drankje en meteen op je pik wil gaan zitten zal ze dat echt wel zeggen. Blijf cool en kom niet over als een hopeloos figuur. Ze wil je zien, dus die seks komt wel goed. Tenzij je de date tijdens het drankje verkloot omdat je mijn artikel niet goed hebt gelezen. - Op zoek naar meer dating websites? Raadpleeg de Datingsite Vergelijker.

Registreer gratis op Ondeugend Daten

Reacties

Leuk artikel, klopt helemaal dat je als man je oergevoelens moet beteugelen. Een vrouw is compleet anders. Oprecht zijn met geduld, aandacht, interesse en goede teksten zijn een must en is nog leuk ook. Zelf lukt me dat ook altijd zo.

Reviews over Ondeugend Daten

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden