Regio Swingers

Bij RegioSwingers.nl ontmoet je leuke stellen en swingers bij jouw in de buurt. Mannen, vrouwen en stellen kunnen zich gratis inschrijven en kennismaken met deze datingsite voor swingers. Ga gericht op zoek naar gelijkgestemde singles of stellen. Schrijf je nu gratis in voor spannende contacten of partnerruil.

PrijsVanaf €11,99
Mobiele Site
Mobiele App
Persoonlijkheidstest
Keurmerk Veilig Daten
Thuiswinkel Waarborg

Regio Swingers Sterke punten

 • Veel leuke stellen actief
 • Laagdrempelig
 • Ook populair onder oudere swingers
 • Voordelig abonnement

Regio Swingers Zwakke punten

 • Niet populair bij jongeren onder de 25
 • Geen app beschikbaar

Over Regio Swingers

Regioswingers.nl dankt zijn bekendheid vooral aan de RTL4-serie 'Nieuwe Buren'. In deze Nederlandse dramaserie ontstaat een hechte band tussen twee echtparen die op den duur ook het bed met elkaar delen. De serie heeft bij veel koppels interesse opgewekt voor het concept van swingen. In de serie maakt Jasper (Thijs Römer) een account aan bij Regio Swingers. Sinds deze uitzending is deze datingsite enorm populair geworden. De site is zeer populair onder Nederlandse swingers. 

Swingers in de RTL4-serie Nieuwe Buren

Regio Swingers is een erotisch datingplatform voor mensen die graag aan partnerruil doen. Je kunt op deze site echter ook terecht voor andere erotische contacten. Omdat de site zich op Nederland richt is ze minder geschikt voor het vinden van internationale contacten met het oog op swingersvakanties. Wie een contact in de buurt zoekt is hier echter aan het juiste adres. Regio Swingers telt veel leden in elke regio van het land.  


Gratis aanmelden bij Regio Swingers

Inschrijven bij Regioswingers.nl is kosteloos en volledig vrijblijvend. Met een gratis account kun je zonder verdere verplichtingen rondkijken of deze site bij je past. Kijk of je leuke profielen ziet alvorens over te stappen naar een betaald abonnement.

Ga naar de homepage van Regioswingers.nl om jezelf gratis te registreren. Klik op de knop 'Inschrijven' en kies vervolgens een gebruikersnaam. Het formulier checkt nu op de door jouw gekozen naam al bestaat. Mocht dit het geval zijn dan stelt het ook enkele alternatieven voor. Kies een sprekende en beschrijvende naam, want je gebruikersnaam komt prominent naar voren op je profielpagina en in de zoekresultaten.

Kies een gebruikersnaam op Regioswingers.nl

Als je een profielnaam hebt gekozen kun je in de volgende stap zelf een wachtwoord instellen. Je wachtwoord moet uit minstens 6 tekens bestaan. We raden je aan om een combinatie van diverse tekens te gebruiken, zoals letters (hoofd- en kleine letters), cijfers en symbolen. Zo krijg je een sterk wachtwoord dat niet eenvoudig te raden valt. 

In de volgende stap moet je jouw e-mail adres invullen. We raden je aan om niet je persoonlijke of zakelijke e-mail adres te gebruiken voor je swingersavonturen. Maak een apart e-mail account aan bij een gratis e-mail provider zoals Gmail.com. Ben je een stel, maak dan een gezamenlijk account aan, zodat je allebei toegang hebt tot inkomende contactvoorstellen.

Na het invullen van je e-mail adres volgt een venster voor het instellen van je berichtvoorkeuren. Hier kun je o.m. aangeven of je nieuws en aanbiedingen van Regio Swingers wil ontvangen. Je kunt ook het ontvangen van berichtmeldingen aan- of uitschakelen. 

E-mail voorkeuren instellen op Regio Swingers

Tenslotte kun je aangeven of je een man, een vrouw of een stel bent en of je op zoek bent naar een stel, een vrouw of een man. Hierbij kun je kiezen uit de opties, man, vrouw, stel (man/vrouw), stel (man/man) en stel (vrouw/vrouw) kiezen. Regioswingers.nl richt zich namelijk op iedereen en niet uitsluitend heteroseksuele mensen. 

Vervolgens kun je op een schuifbalkje je leeftijd selecteren. Hier is het nogal vreemd dat je als koppel niet de leeftijd van beide partners kunt invullen. Ook bij de volgende vraag (je postuur) is het alleen mogelijk de informatie van één van de partners in te vullen. We raden je dan ook aan deze informatie later duidelijk te maken in de vrije profieltekst. 

We zijn er bijna. In de volgende stap moet je een woonplaats kiezen. Tot besluit mag je een profielfoto uploaden. Deze stap kun je eventueel overslaan. Toch raden we aan om de profielfoto niet te vergeten. Het vormt de eerste indruk die anderen van je krijgen. Zonder foto hoef je niet op veel reacties te rekenen. 

Dat was het. Je krijgt nu een knop te zien met de tekst 'Start met daten!'. Als je op deze knop klikt kom je in je eigen dashboard terecht. Hier kun je jouw of jullie profiel eventueel verder verfijnen.


Hoe werkt Regio Swingers?

Met je gratis account kun je het ledenbestand van Regioswingers.nl vrijblijvend verkennen. Bij de inschrijvingsprocedure heb je echter alleen enkele basisgegevens ingevuld. Je profiel is dus nog niet erg compleet. Neem de tijd om je profiel volledig te maken en maak er wat leuks van. Hoe interessanter je profiel en de foto's, des te meer leuke reacties je kunt verwachten.

Vergeet ook niet om je e-mail adres te bevestigen. Je hebt een bericht ontvangen van Regioswingers.nl met daarin een verificatielink. Klik op de link om je e-mail adres te bevestigen. Zo kan Regio Swingers je op de hoogte houden van nieuwe berichten.

Je profiel aanpassen op Regioswingers.nl


Regio Swingers Reviews

  Veel beter dan parenclubs

  Wij hebben eerst twee keer een parenclub bezocht, maar dit beviel ons allebei niet. Zo'n club trekt blijkbaar precies het soort mensen aan waar wij niet naar op zoek zijn. Inmiddels zijn we al een tijdje lid van Regio Swingers en hebben we al diverse leuke dates gehad. Je kunt hier eerst rustig contact leggen, zodat je weet wat voor vlees je in de kuip hebt. Inmiddels kennen we ook een aantal stellen en mannen waar we regelmatig mee afspreken. Voor ons heeft deze site het swingen veel makkelijker gemaakt.

  Sterke punten
  Je kunt hier goed contacten leggen

Registreer gratis op Regio Swingers

Schrijf je eigen review