Regio Swingers

Bij RegioSwingers.nl ontmoet je leuke stellen en swingers bij jouw in de buurt. Mannen, vrouwen en stellen kunnen zich gratis inschrijven en kennismaken met deze datingsite voor swingers. Ga gericht op zoek naar gelijkgestemde singles of stellen. Schrijf je nu gratis in voor spannende contacten of partnerruil.

PrijsVanaf €11,99
Mobiele Site
Mobiele App
Persoonlijkheidstest
Keurmerk Veilig Daten
Thuiswinkel Waarborg

Regio Swingers Sterke punten

  • Veel leuke stellen actief
  • Laagdrempelig
  • Ook populair onder oudere swingers
  • Voordelig abonnement

Regio Swingers Zwakke punten

  • Niet populair bij jongeren onder de 25
  • Geen app beschikbaar

Over Regio Swingers

Regioswingers.nl dankt zijn bekendheid vooral aan de RTL4-serie 'Nieuwe Buren'. In deze Nederlandse dramaserie ontstaat een hechte band tussen twee echtparen die op den duur ook het bed met elkaar delen. De serie heeft bij veel koppels interesse opgewekt voor het concept van swingen. In de serie maakt Jasper (Thijs Römer) een account aan bij Regio Swingers. Sinds deze uitzending is deze datingsite enorm populair geworden. De site is zeer populair onder Nederlandse swingers. 

Swingers in de RTL4-serie Nieuwe Buren

Regio Swingers is een erotisch datingplatform voor mensen die graag aan partnerruil doen. Je kunt op deze site echter ook terecht voor andere erotische contacten. Omdat de site zich op Nederland richt is ze minder geschikt voor het vinden van internationale contacten met het oog op swingersvakanties. Wie een contact in de buurt zoekt is hier echter aan het juiste adres. Regio Swingers telt veel leden in elke regio van het land.  


Gratis aanmelden bij Regio Swingers

Inschrijven bij Regioswingers.nl is kosteloos en volledig vrijblijvend. Met een gratis account kun je zonder verdere verplichtingen rondkijken of deze site bij je past. Kijk of je leuke profielen ziet alvorens over te stappen naar een betaald abonnement.

Ga naar de homepage van Regioswingers.nl om jezelf gratis te registreren. Klik op de knop 'Inschrijven' en kies vervolgens een gebruikersnaam. Het formulier checkt nu op de door jouw gekozen naam al bestaat. Mocht dit het geval zijn dan stelt het ook enkele alternatieven voor. Kies een sprekende en beschrijvende naam, want je gebruikersnaam komt prominent naar voren op je profielpagina en in de zoekresultaten.

Kies een gebruikersnaam op Regioswingers.nl

Als je een profielnaam hebt gekozen kun je in de volgende stap zelf een wachtwoord instellen. Je wachtwoord moet uit minstens 6 tekens bestaan. We raden je aan om een combinatie van diverse tekens te gebruiken, zoals letters (hoofd- en kleine letters), cijfers en symbolen. Zo krijg je een sterk wachtwoord dat niet eenvoudig te raden valt. 

In de volgende stap moet je jouw e-mail adres invullen. We raden je aan om niet je persoonlijke of zakelijke e-mail adres te gebruiken voor je swingersavonturen. Maak een apart e-mail account aan bij een gratis e-mail provider zoals Gmail.com. Ben je een stel, maak dan een gezamenlijk account aan, zodat je allebei toegang hebt tot inkomende contactvoorstellen.

Na het invullen van je e-mail adres volgt een venster voor het instellen van je berichtvoorkeuren. Hier kun je o.m. aangeven of je nieuws en aanbiedingen van Regio Swingers wil ontvangen. Je kunt ook het ontvangen van berichtmeldingen aan- of uitschakelen. 

E-mail voorkeuren instellen op Regio Swingers

Tenslotte kun je aangeven of je een man, een vrouw of een stel bent en of je op zoek bent naar een stel, een vrouw of een man. Hierbij kun je kiezen uit de opties, man, vrouw, stel (man/vrouw), stel (man/man) en stel (vrouw/vrouw) kiezen. Regioswingers.nl richt zich namelijk op iedereen en niet uitsluitend heteroseksuele mensen. 

Vervolgens kun je op een schuifbalkje je leeftijd selecteren. Hier is het nogal vreemd dat je als koppel niet de leeftijd van beide partners kunt invullen. Ook bij de volgende vraag (je postuur) is het alleen mogelijk de informatie van één van de partners in te vullen. We raden je dan ook aan deze informatie later duidelijk te maken in de vrije profieltekst. 

We zijn er bijna. In de volgende stap moet je een woonplaats kiezen. Tot besluit mag je een profielfoto uploaden. Deze stap kun je eventueel overslaan. Toch raden we aan om de profielfoto niet te vergeten. Het vormt de eerste indruk die anderen van je krijgen. Zonder foto hoef je niet op veel reacties te rekenen. 

Dat was het. Je krijgt nu een knop te zien met de tekst 'Start met daten!'. Als je op deze knop klikt kom je in je eigen dashboard terecht. Hier kun je jouw of jullie profiel eventueel verder verfijnen.


Hoe werkt Regio Swingers?

Met je gratis account kun je het ledenbestand van Regioswingers.nl vrijblijvend verkennen. Bij de inschrijvingsprocedure heb je echter alleen enkele basisgegevens ingevuld. Je profiel is dus nog niet erg compleet. Neem de tijd om je profiel volledig te maken en maak er wat leuks van. Hoe interessanter je profiel en foto's, des te meer leuke reacties je kunt verwachten.

Vergeet ook niet om je e-mail adres te bevestigen. Je hebt een bericht ontvangen van Regioswingers.nl met daarin een verificatielink. Klik op de link om je e-mail adres te bevestigen. Zo kan Regio Swingers je op de hoogte houden van nieuwe berichten.

Je profiel aanpassen op Regioswingers.nl

Zie je veel leuke profielen op deze website en wil je contacten gaan leggen, dan stap je het beste over op de VIP-toegang. Voor een vast maandelijks bedrag kun je onbeperkt berichten versturen en ontvangen, en gebruik maken van alle functionaliteiten van Regio Swingers.


Contact zoeken met stellen

Maak gebruik van de uitgebreide zoekfunctie om op zoek te gaan naar een passende date. Je zelfs zoeken op trefwoorden. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken op het trefwoord 'sauna'. Zo krijg je profielen te zien die het woord sauna . De kans is groot dat je zo leden kunt vinden die ook openstaan voor saunabezoek.

Een leuke manier om Regio Swingers te verkennen is door gebruik te maken van de FotoZapper. In de FotoZapper toont de site willekeurige foto's waarop je kunt reageren met 'JA', 'MISSCHIEN' of 'NEE'. Als leden elkaar een 'JA' hebben gegeven ontstaat er vanzelf een match.

De FotoZapper op Regioswingers.nl

Zodra je upgrade naar VIP-toegang kun je onbeperkt privé-berichten versturen en chatten. Bij Regioswingers.nl leg je eenvoudig contact met gelijkgestemde mensen. Iedereen op deze datingsite is immers op zoek naar swingerscontact. Regio Swingers is niet bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie.


Privacy & Discretie

Bij Regioswingers.nl kun je zeer dicreet op zoek gaan naar een date. Je profiel is alleen zichtbaar voor ingelogde leden. Zoekmachines kunnen de informatie uit je profiel niet indexeren. Het is wel mogelijk dat je informatie vertoond wordt op andere datingsites van Safe Dating Networks. Regio Swingers maakt deel uit van een netwerk van datingsites. Op zich hoeft dit geen nadeel te zijn, want zo maak je alleen maar meer kans op het vinden van leuke dates. Er bestaat ook een instelling "zoeken en gevonden worden op partnersites". Deze staat standaard ingeschakeld, maar je kunt dit zelf weer uitzetten.

Regioswingers.nl maakt gebruik van SSL-encryptie voor alle gegevens die op deze site worden uitgewisseld. Dit kun je zien aan het hangslotje in de adresbalk van je internet browser. Alle data die je met deze website uitwisselt (persoonlijke gegevens, betaalinformatie enz.) wordt in versleutelde vorm verzonden waardoor niemand je gegevens kan onderscheppen.

NovaMora heeft een degelijk privacybeleid. Zo is je profiel alleen zichtbaar voor leden en kunnen zoekmachines de informatie uit je profiel niet indexeren. Het is wel mogelijk dat je profiel verschijnt op andere websites van Safe Dating Networks. NovaMora maakt onderdeel uit van een netwerk van datingsites in Nederland en Belgie. Op zich hoeft dit niet nadelig te zijn, want zo maak je alleen maar meer kans op het vinden van leuke dates. Er bestaat een instelling "zoeken en gevonden worden op partnersites". Deze staat standaard ingeschakeld, maar je kunt dit zelf uitschakelen.

SSL-certificaat Regioswingers.nl

Ook betalingen worden veilig verwerkt. Je kunt afrekenen met iDEAL, MasterCard, Visa, of American Express. Voor inwoners van België is het ook mogelijk om met Bancontact of Maestro te betalen. Geld overschrijven is ook een optie. Hou dan wel rekening met een langere verwerkingstijd.


Wat kost Regioswingers.nl

Je kunt Regio Swingers gratis uitproberen zo lang je maar wilt. Zie je leuke stellen en wil je onbeperkt contact kunnen leggen, schakel dan over op VIP-toegang. Bij Regioswingers.nl hoef je geen credits te kopen of een duur abonnement af te sluiten.

Tegen een vast laag maandelijks bedrag kun je onbeperkt gebruik maken van alle mogelijkheden. Zo kun je onbeperkt berichten versturen en ontvangen, gebruik maken van de FotoZapper, extra foto's bekijken, uitgebreid zoeken (ook op trefwoorden) en zien wie jouw profiel heeft bezocht.

De voordeligste optie is VIP-toegang voor 4 maanden. Je betaalt dan € 47,96 voor deze hele periode, oftewel € 11,99 per maand. Je kunt ook gewoon een maand VIP-toegang aanschaffen, maar dit kost dan € 19,99. VIP-toegang kun je op elk gewenst moment stopzetten of aanpassen.

Kosten Regioswingers.nl

 


Contact met Regioswingers.nl

Regioswingers.nl is een website van Orbinair BV, een besloten vennootschap naar Nederlands recht, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 09206903.

De helpdesk van Regio Swingers is bereikbaar via het contactformulier op de website.

Deze datingsite beschikt niet over telefonische support.

Bezoekadres:
Kerkenbos 1057c
6546 BB Nijmegen

Correspondentieadres:
Postbus 38218
6503 AE Nijmegen


Stoppen met Regioswingers.nl

Je kunt je swingersprofiel zelf verwijderen via het menu op de website. Log in op Regioswingers.nl en klik rechtsboven op je profiel en vervolgens op de optie 'Account'. Ga dan naar de knop met de tekst 'Uitschrijven' en klik hier op.

Opgelet: Door gebruik te maken van deze optie wordt je profiel definitief verwijderd. Je kunt niet meer inloggen en andere deelnemers kunnen niet je niet langer benaderen.

NIET AUTOMATISCH VERLENGEN

Wil je wel lid blijven, maar niet automatisch verlengd worden? Dit kun je zelf instellen op de pagina 'Account'. Kies op het tabblad 'Account-status' voor de optie 'Abonnement stoppen'. Klik vervolgens op 'Bevestig' en je abonnement wordt stopgezet en niet langer automatisch verlengd. Je behoudt gewoon je VIP-toegang voor het resterende aantal dagen dat je VIP-toegang nog geldig is.

HERROEPINGSRECHT

Zoals wettelijk geregeld heb je de mogelijkheid om abonnementen zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste 14 dagen, ingaande op de dag van het afsluiten van het abonnement (herroepingsrecht).

Als je gebruik wenst te maken van het herroepingsrecht, dient je dit ondubbelzinnig aan Regio Swingers kenbaar te maken. Je kunt dit doen via het contactformulier op de website. 


Regio Swingers Reviews

Registreer gratis op Regio Swingers

Schrijf een review