Victoria Milan

Victoriamilan.nl is de Nederlandse versie van deze wereldberoemde datingsite voor mensen met een relatie die op zoek zijn naar een geheime liefdesaffaire. Het van oorsprong Noorse bedrijf Victoria Milan is bekend van radio en tv en ook in Nederland actief. Probeer het gratis. Blijf anoniem en ontdek de mogelijkheden.

PrijsVanaf €19,00 per maand
Mobiele Site
Mobiele App
Persoonlijkheidstest
Keurmerk Veilig Daten
Thuiswinkel Waarborg

Victoria Milan Sterke punten

 • Veilig, anoniem en discreet contacten leggen
 • Keuze tussen credits of lidmaatschap
 • App voor iPhone en Android
 • Volledig gratis voor vrouwen

Victoria Milan Zwakke punten

 • Niet goedkoop

Informatie over Victoria Milan

Het bedrijf achter Victoria Milan, Digisec Media, is in 2010 opgericht door de Noorse ondernemer Sigurd Vedal. Deze datingsite voor overspel is inmiddels actief in de meeste Europese landen en in de VS.

Datingsites voor het vinden van geheime affaires zijn per definitie al omstreden, maar Victoria Mlian doet er vaak nog een schepje bovenop met zijn opvallende publiciteitscampagnes. Zo figureerde Tweede Kamerlid Kees van der Staaij van de gereformeerde politieke partij SGP ongewild in een campagne van Victoriamilan.nl. Hij stond prominent afgebeeld op een billboard in de binnenstad van Den Haag. Op de poster stond Van der Staaij voor de Tweede Kamer, met daarboven de tekst: 'Afspraakje tijdens werktijd? Geen nood, 100% discretie gegarandeerd'.

Ook onze zuiderburen werden op een ludieke inhaker van Victoria Milan getrakteerd. Op affiches stond Koning Albert II afgebeeld, samen met zijn zoon Koning Filip. "Een goede raad, mijn zoon, wees altijd discreet". Hiermee verwees Victoriamilan.be naar het verhaal van Albert en zijn vermeende dochter Delphine. De campagne werd ingetrokken op verzoek van het koningshuis, maar Victoria Milan had er in twee dagen tijd wel weer duizenden nieuwe leden bij.

Omstreden of niet, vreemdgaan wordt steeds populairder en vrouwen gaan net zo vaak vreemd als mannen. Mannen geven vaker de voorkeur aan een one-night-stand, terwijl vrouwen liever een wat langere affaire hebben. De motivatie voor ontrouw is doorgaans een gebrek aan intimiteit, positieve aandacht en het 'vuur' dat gedoofd is in de relatie.

De meeste mensen die overspel plegen blijken vaak overtuigd monogaam te zijn. Waarom gaan ze dan toch vreemd? Meestal zijn deze mensen zelfs gelukkig in de relatie. Het heeft vooral met jezelf te maken. In de kern van een geheime affaire vind je vaak het verlangen. Het hunkeren naar vrijheid, autonomie en intense seksualiteit. Veel mensen vinden hun levenslust terug in een affaire.

Allemaal goed, maar overspel moet geheim blijven. Je houdt immers van je partner en je wilt niet dat je geheim uitkomt en hij of zij jouw verlaat. Victoriamilan.nl speelt hier handig op in door een extreem veilig platform te bieden aan mensen die willen vreemdgaan.


Gratis Inschrijven

Inschrijven en een profiel aanmaken bij VictoriaMilan is zo gepiept. Ga naar het inschrijfformulier op de website en vul je geslacht in. Deel vervolgens je relatiestatus en geef aan of je op zoek bent naar een man of vrouw, of in beiden bent geïnteresseerd. Daarna moet je een e-mail adres invullen. Let op: Als je overspel overweegt wil ja natuurlijk niet ontdekt worden. Gebruik nimmer je zakelijke of persoonlijke e-mail adres. Ga naar een gratis e-mail service (bijvoorbeeld Gmail.com) en maak voor de gelegenheid een apart geheim account aan. Zorg er voor dat je op geen enkele manier naar je persoonlijke gegevens verwijst. Als je bijvoorbeeld Tim Veninga heet en je bent in 1972 geboren en woont in Rotterdam, kies dan niet voor een e-mail adres dat begint met timv, tim72, timrotterdam, of tim010. Maak er gewoon iets leuks van dat niets met je persoonlijke gegevens te maken heeft. Denk aan hartendief, avonturier, passioneel enz.

Vervolgens moet je aanvinken dat je akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid van Victoriamilan.nl. En dan is er nog een optioneel vinkje waarmee je gratis lid wordt van de VictoriaMilan VIP Club. Deze optie is gratis en geeft je recht op extra kortingen, gratis lidmaatschap van andere datingsites, gratis tegoeden voor het Victoria Milan Casino, suggesties voor nieuwe matches, veiligheidstips - en nog veel meer leuks. Kortom, leuke voordeeltjes, maar als je niet op een berg ongewenste e-mails zit te wachten kun je dit beter niet aanvinken.

In een volgende stap moet je een username kiezen. Dit is de gebruikersnaam waarmee je kunt inloggen op deze datingsite, maar ook de naam die gebruikt wordt in je profiel (schuilnaam). Ook hier dien je verwijzingen naar je echte naam of woonplaats te vermijden. Kies wel een aantrekkelijke gebruikersnaam, want andere leden die door de site bladeren zullen jouw profielfoto en je gebruikersnaam als eerste zien. Op basis van deze eerste indruk besluiten zij of ze je profiel verder willen bekijken. Is je gebruikersnaam niet zo sexy, of juist te ordinair, dan zul je minder reacties ontvangen. Met een sexy gebruikersnaam bedoelen we geen seks-gerelateerde, ordinaire naam, maar een naam die goed uit de verf komt en iets over je persoonlijke motief zegt. Geen gebruikersnamen die wanhopig klinken, en voor de mannen zeker geen macho klinkende namen. Wees sympathiek!

Voorbeelden van foute gebruikersnamen: neukertje72, geilebeer010, powerlifter, eenzamejongen, scheveschaats, grotejongen.

Voorbeelden van smaakvolle gebruikersnamen: aardigekerel, nieuwavontuur, ontdekkendevrouw, 123passie.

Je dient bij VictoriaMilan zelf een wachtwoord in te stellen. Het hoeft niet gezegd te worden dat dit een sterk wachtwoord moet zijn. Een goed wachtwoord bestaat uit kleine en grote letters, cijfers en één of meer leestekens. Gebruik een ezelsbruggetje om een moeilijk wachtwoord toch gemakkelijk te kunnen onthouden. Het heeft geen zin als je het ergens opschrijft en bewaart.

Een handige manier om een sterk wachtwoord te maken is het te baseren op een de eerste letters uit het refrein van een liedje dat je vaak in je hoofd in hebt. Voorbeeld: Neem de eerste regel uit het refrein van het liedje 'Het is een nacht' van Guus Meeuwis. Die luidt als volgt: 'Het is een nacht. Die je normaal alleen in films ziet'. Neem nu de eerste letters van elk woord in deze regel en schrijf de eerste als een hoofdletter. Dan krijg je 'Hiendjnaifz'. Voeg daar nog een leesteken aan toe, bijvoorbeeld een uitroepteken. Met 'Hiendjnaifz!' heb je een behoorlijk sterk wachtwoord gemaakt dat gemakkelijk is te onthouden. Doe het nu wel met een ander liedje en zeker niet met Kedeng Kedeng, want 'Kkkkkkkkkkkkoe!' lijkt ons een minder geschikt paswoord.

Selecteer tenslotte je geboortedatum (deze wordt niet weergegeven in je profiel, maar gebruikt om je leeftijd weer te geven. Klik vervolgens op 'Doorgaan'. Daarna volgen er stappen voor het samenstellen van je profiel. In een meerkeuze vraag kun je aangeven wat je zoekt en waar je opgewonden van wordt. Vervolgens vraagt met nog enkele details zoals je lengte, gewicht, lichaamstype, haarkleur, ogen en uiterlijk.

Wat maakt je opgewonden? Meerkeuzevraag op VictoriaMilan

Je bent er bijna. Je hebt een e-mail ontvangen met een verificatielink. Klik op deze link om je e-mail adres te bevestigen en terug te keren naar de website. Je komt nu meteen in het dashboard terecht, maar je hebt nog één cruciale stap te gaan. Upload een profielfoto. VictoriaMilan beschikt over handige tools waarmee je foto's kunt anonimiseren. Zo kun direct na het uploaden de foto verder bewerken door een balkje of maskertje te plaatsen. Je kunt je foto ook onscherp maken of onherkenbaar maken door middel van pixels.

Na deze laatste stap zie je een welkomstvideo. Je hebt nu toegang tot deze datingsite en kunt actief aan de slag gaan.

Handige tools om je foto's anoniem te maken op VictoriaMilan


Geverifieerde Profielen

Zoals bij elke datingsite kun je ook hier profielen tegenkomen die nep lijken. Victoriamilan.nl controleert profielen niet handmatig, maar leden kun hun profiel wel zelf laten verifiëren. Zo kun je bij elk profiel zien of het om een geverifieerd lid gaat.

Laat jouw profiel ook verifiëren en ontvang direct 150 gratis credits. De eerste stap is een verificatie via sms. Je voert je mobiele nummer in en ontvangt vervolgens een sms-bericht met een pin code. Die pin code voer je in op het scherm. Je mobiele nummer wordt alleen maar gebruikt om te controleren of je een echt persoon bent. Je mobiele nummer dient enkel ter verificatie en wordt niet opgeslagen. Victoriamilan.nl, noch haar leden kunnen jouw mobiele nummer zien.

In een tweede en laatste stap kun je kiezen tussen verificatie met een account bij Google of Microsoft.

Als je geverifieerd bent ontvang je meteen 150 gratis credits. Andere leden weten nu dat jij echt bent en zullen eerder geneigd zijn om contacten met je te leggen. Dankzij de sms-verificatie is je VictoriaMilan voortaan net zo veilig als de app waarmee je bankiert. Er kan alleen nog maar worden ingelogd via sms-verificatie. Ook als men je wachtwoord heeft ontdekt kan niemand in je account zonder verificatie-sms. Vergelijk het met een TAN-code.


Hoe werkt VictoriaMilan?

Heb je jouw profiel bij VictoriaMilan geactiveerd dan kun je meteen op zoek gaan naar spannende contacten. Je kunt op verschillende manieren op zoek gaan naar andere leden op deze datingsite. Je kunt eenvoudig zoeken op leeftijd of woonplaats en bladeren door de profielfoto's. Er is ook een uitgebreide zoekfunctie aanwezig, waarmee je op basis van diverse criteria kan zoeken naar andere leden.

Net als de meeste grote datingsites heeft Victoriamilan.nl ook een matching systeem. Hiermee wordt je op basis van jouw voorkeuren automatisch voorgesteld aan leden die bij jouw passen. Het is wel hiervoor wel belangrijk dat je profiel zo volledig mogelijk is ingevuld.

Zie je een leuk profiel op deze datingsite dan kun je dit toevoegen aan je lijstje van favorieten. Zo kun je deze profielen steeds gemakkelijk terugvinden.

Als je iemand leuk vindt kun je hem of haar toegang verlenen tot je privéfoto’s. Zo krijgen alleen de door jouw geselecteerde mensen je foto’s te zien.

Heb je een leuk profiel ontdekt? Iemand waar je wel eens een beschuitje mee zou willen eten? Dan kun je dit lid een knipoog, geschenk of bericht sturen. Andere leden kunnen dit ook bij jou doen. Je kunt precies zien wie er naar jou geknipoogd heeft en wie jou als favoriet heeft toegevoegd.

Het berichten-systeem van VictoriaMilan is vergelijkbaar met een chatbox. Je kunt in real-time met elkaar communiceren. Minpuntje van deze datingsite is dat we geen gemakkelijke manier vonden om  de taal van het dashboard aan te passen. De startpagina en het registratieproces waren in het Nederlands, maar het dashboard wordt automatisch weergegeven in de taal van je browser.

Wij hebben deze website getest met een Engelstalige browser en konden niet direct een eenvoudige manier ontdekken om de taal aan te passen. Het volgende trucje werkt wel. In het internetadres zoals dat wordt weergegeven in het adresvenster van je browser staat een gedeelte 'en' voor Engels. Door dit aan te passen naar 'nl' kwamen wij alsnog op de Nederlandstalige versie uit. 

VictoriaMilan is onderdeel van een netwerk van websites. Zo kan je profiel ook verschijnen op andere datingsites in het netwerk van VictoriaMilan. Op zich is dit een goeie zaak, want hoe meer mensen je profiel kunnen zien, des te groter de kans op succes. Via Victoriamilan.nl krijg je ook toegang tot de profielen van andere datingsites zoals NextLove en RichMeetBeautiful.


Victoria Milan Dating App

VictoriaMilan beschikt ook over een smartphone app. Met deze dating app kun je altijd en overal discreet daten. Deze dating app is geschikt voor iOS en Android en is gratis te downloaden in de Apple App store en de Google Play Store.

Met de VictoriaMilan app kun je onder meer snel profielen vinden van mensen die bij jouw in de buurt zijn. Het dashboard is vergelijkbaar met dat van de website. Met deze dating app kun je wel chatten, maar niet met video. In de app is geen paniekbutton aanwezig.

De dating app van Victoria Milan


Paniek Button

Een bijzonder nuttige functie op de website van Victoriamilan.nl is de paniek button. Je wil natuurlijk niet betrapt worden terwijl je op een datingsite bent voor mensen die vreemdgaan. Als je partner ineens voor je staat, of een collega op het werk, dan druk je deze knop in. De paniek button wordt altijd rechtsonder in beeld weergegeven. Als je er op klikt wordt je onmiddellijk doorgestuurd naar een onschuldige website. Bij het testen van deze datingsite klikten we op ook op de paniek button. Wij werden direct doorgestuurd naar YouTube


Kosten VictoriaMilan

Om een goede indruk van deze datingsite te krijgen kun je jezelf gratis aanmelden. Direct na de inschrijving kun je zelf een datingprofiel aanmaken. Met een gratis profiel kun je zoeken naar andere leden, knipoogjes versturen, profielen toevoegen aan je favorieten, zien wie jouw profiel heeft bekeken en foto's van andere leden bekijken.

Heb je leuke mensen gezien en wil je gebruik blijven maken van deze datingsite dan kun je kiezen voor het kopen van credits of het afsluiten van een abonnement. Een abonnement is uiteraard de voordeligste optie, maar misschien wil je eerst nog wat meer uitproberen. Het voordeel van credits is dat je betaald per bericht. Als je nog niet weet hoe intensief je deze datingsite wil gaan gebruiken is dit wellicht goedkoper.

Heb je al heel wat leuke mensen gezien en wil je serieus aan de slag met het leggen van diverse contacten, dan is een abonnement stukken voordeliger. Bij een abonnement betaal je een vast maandelijks bedrag, ongeacht het aantal berichten dat je verstuurd. Met een betaald abonnement kun je onbeperkt berichten lezen en versturen.

Creditbundels zijn verkrijgbaar vanaf €19,99. De kosten per credit bedragen dan €0,13. Bij de grootste creditbundel krijg je 39% korting. Je krijgt dan 1.100 credits voor €89,99, oftewel #euro;0,08 per credit. Het goedkoopste abonnement is genaamd Premium Diamant. Je bent dan een jaar lang lid voor € 4,75 per week, oftewel € 19,00 per maand.

Kosten Victoria Milan abonnementen

Betalen kan o.m. met iDEAL of een credit card. Op je afschrift komt geen verwijzing naar VictoriaMilan te staan. Wil je helemaal geen sporen nalaten op je bankafschrift dan kun je er voor kiezen om te betalen via Neteller of PaySafeCard.

Neteller is een zogenaamde wallet. Je maakt geld over naar je wallet bij Neteller en betaalt de datingsite vanuit je Neteller-account. Zo heb je alleen een spoor naar Neteller op je bankafschrift.

Nog veiliger is de PaySafeCard. Je koopt deze met cash geld bij bijvoorbeeld Primera of Albert Heijn. De PaySafeCard heeft een code waarmee je vervolgens kan betalen. Zo ben je ontraceerbaar en heb je bovendien controle over je uitgaven.


Adres Victoriamlian.nl

Victoria Milan is een website van Digisec Media Limited. Dit bedrijf is geregisteerd in het Maltese handelsregister onder nummer C566123334. De helpdesk is via e-mail te bereiken op [email protected].

Adresgegevens:

Regent House
Bissazza Street
Sliema
Malta
SLM 1640


Opzeggen Victoria Milan

Het is niet altijd even duidelijk hoe je een abonnement kunt opzeggen bij een datingsite. Daarom helpt Dating-ervaringen.nl je ook met het duidelijker maken van de opzegmogelijkheden bij de diverse datingsites. Wil je niet langer gebruik maken van Victoriamilan.nl, dan kun je de volgende eenvoudige stappen doorlopen om je profiel te verwijderen.

 1. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
 2. Kies in het menu aan de linkerkant de optie 'Instellingen'.
 3. Scroll naar beneden tot je optie 'Deactiveer uw profiel' ziet.
 4. Om je profiel (tijdelijk) te deactiveren klik je op 'Deactiveer uw profiel' en doorloop je de stappen die volgen.
 5. Om je profiel permanent te verwijderen moet je een verzoek indienen via een formulier. De link naar dit formulier staat onder de optie 'Deactiveer uw profiel'.


Artikelen over Victoria Milan

Victoria Milan Reviews

  Weinig leden buiten de randstad

  Prima site, maar erg internationaal. Werkt heel fijn als je op reis gaat naar Amerika en je wilt een spannende date regelen. Ze hebben veel minder leden in Nederland. In de randstad gaat het nog wel, maar als je in het hoge noorden woont kun je beter Second Love gebruiken.
  voor vreemdgaan is deze en secondlove echt de beste!

  Sterke punten
  Leuke site

  Zwakke punten
  Minder leden in Nederland

  Ik voel me herboren

  Ik heb zo’n drie jaar lang regelmatig gebruik gemaakt van o.a. Victoria Milan. Zoals jullie heel goed beschreven was ook ik vooral op zoek naar mezelf. Ik was en ben nog steeds dolgelukkig met mijn eigen ventje en vreemdgaan doe ik inmiddels niet meer. Toch deel ik graag mijn fijne ervaringen met deze website met jullie. Mannen zijn inderdaad niet vaak te porren voor een langere affaire. Na twee of drie ontmoetingen ervaren ze het al snel als beklemmend. Gelukkig kon ik dan altijd weer terugvallen op Victoria Milan. Zodra je het profiel heractiveert stromen de berichtjes binnen. Mannen genoeg op deze site. Je moet ze echter een beetje leren filteren. Raak niet in paniek als je meteen 200 berichtjes krijgt. De meeste reacties kunnen recht naar de vuilnisbak. Er zitten echter ook juweeltjes van mannen tussen. Dus laat je niet ontmoedigen en geniet van de aandacht. Je kunt vervelende luitjes negeren of blokkeren. Je blijft anoniem zolang jij dat zelf wilt. Ik woon in de grensstreek en vond het dan ook fijn dat er ook Belgische mannen op de site staan. Er staan echter ook mensen op de site uit verre landen. Misschien interessant voor anderen, maar niet voor mij. Dat was dan ook het enige nadeel voor mij. Ik heb mijn avonturen gehad. Veel gezien, veel gevoeld en heel veel over mezelf geleerd. Dank je wel Victoria Milan.

  Sterke punten
  Anoniem zolang jij dat wilt. Veel leden.

  Zwakke punten
  Internationaal karakter.

Registreer gratis op Victoria Milan

Schrijf een review