Hoe voorkom je dat je wordt betrapt?

Hoe voorkom je dat je wordt betrapt?

Hoe voorkom je dat je wordt betrapt?
19 juni 2020

Vreemdgaan is een ernstige schending van het vertrouwen. Ook al denk je dat je er gemakkelijk mee weg kunt komen, vraag jezelf eerst af of je überhaupt nog wel bij je partner wil blijven. Misschien ben je verliefd geworden op iemand anders, of zie je het momenteel niet zitten om monogaam te zijn; Hoe dan ook, het beste wat je kunt doen is de relatie verbreken voordat je je partner verraadt.

Mocht je toch besluiten om je partner te bedriegen dan moet je je uiterste best gaan doen om je avonturen geheim te houden. Je wil immers niet betrapt worden. Lees de onderstaande adviezen alvorens je de stap waagt.

1. Denk er goed over na

Mensen bedriegen hun partner om uiteenlopende redenen. Soms zijn ze gewoon boos op hun partner of ze voelen zich opgesloten in de relatie, omdat ze er nog niet klaar voor zijn. Soms is de relatie gewoonweg saai en levenloos geworden of er zijn frustraties over iets dat niets te maken heeft met de relatie. Laten we eerst de nadelen van vreemdgaan nog eens op een rijtje zetten.

Je denkt misschien dat je ermee weg kunt komen en niet gepakt wordt. Onderzoek toont aan dat mensen die vreemdgaan een hoge mate van schaamte en schuldgevoel ervaren in verband met hun acties.

Er zijn zeker wel koppels die hun problemen kunnen oplossen wanneer ontrouw aan het licht komt. De meeste stellen gaan echter uit elkaar vanwege het gebrek aan vertrouwen dat door het verraad is ontstaan.

Mocht je ontrouw ooit aan het licht komen dan zal je partner dit als bijzonder pijnlijk ervaren. Als je niet bereid bent je rol in hun pijn te accepteren, ga dan niet door met je plannen. De gevolgen van zo’n vertrouwensbreuk kunnen je partner volgen in hun toekomstige relaties, wat een negatief effect kan hebben op hun vermogen om geluk te vinden, zelfs nadat ze jouw hebben verlaten.

Als het uitkomt dat je een scheve schaats hebt gereden verlies je wellicht ook het respect van je vrienden en familie, en dat kan best pijnlijk zijn.

Als je echt ongelukkig bent in je relatie moet je hier eerst eens goed over praten met je partner. Maak samen een plan om de relatie nieuw leven in te blazen of zet er een streep onder, zodat je verder kunt gaan met iemand anders.

Mocht je toch nog vreemd willen gaan hou dan rekening met onderstaande stappen.

2. Maak een apart e-mailadres aan

De meest slordige manier om betrapt te worden op het hebben van een geheime affaire, is het achterlaten van bewijs op gemakkelijk toegankelijke plaatsen zoals je eigen e-mailbox. Maak een apart e-mailadres aan voor de communicatie met je minnaar of minnares. Er zijn heel wat websites waar je gratis een extra e-mailadres kunt aanmaken zonder dat je je (echte) persoonlijke gegevens hoeft te verstrekken.

Gebruik bij voorkeur een minder populaire service zoals Mail.com. Heb je een Gmail-account gebruik dan zeker geen nieuw Gmail-account voor je avontuurtjes. Diensten van bedrijven als Google en Microsoft laten doorgaans sporen na.

Gebruik je kersverse e-mailaccount alleen om te communiceren met je minaar(s) of minnares(sen). Geef dit e-mailadres aan niemand anders. Gebruik het ook niet voor het ontvangen van andere spam. Je wilt dat er een zekere mate van angst aan dit account is verbonden. Zo onthoudt je beter dat je jezelf elke keer moet afmelden wanneer je er toegang toe hebt.

Schrijf alleen via dit account naar je geheimde liefde(s), nooit via je reguliere account. Blijf ingelogd op je normale account zoals je dat normaal ook zou doen. Zorg dat je partner er toegang toe heeft. Als je partner achterdochtig wordt moet hij of zijn er gewoon in kunnen rondsnuffelen. Ze zullen daar niets vinden.

3. Browsergeschiedenis wissen

Wis je browserhistorie, maar slechts gedeeltelijk. Elke keer als je online iets doet met betrekking tot je affaire, moet je even de tijd nemen om deze sites uit de geschiedenis van je webbrowser te verwijderen.

Let op: Dit kan van toepassing zijn op meer dan alleen je nep-e-mailadres; doe dit voor elke site met betrekking tot je affaire, zoals recensies voor een restaurant, een routebeschrijving naar een park, reserveringssites voor hotels, datingsites enz.

Wis zeker niet je hele browsergeschiedenis, want dat ziet er verdacht uit – niemand houdt zijn hele geschiedenis schoon. Ga in plaats daarvan regelmatig door je geschiedenis en verwijder alle verdachte websites.

4. Surf in privé modus

De beste manier om ervoor te zorgen dat je geen belastend materiaal in je browsergeschiedenis achterlaat, is altijd de instelling ‘privé browsen’ te gebruiken, Zeker als je iets doet dat je geheim wilt houden. Alle populaire internet browsers beschikken over deze optie. Safari, Chrome, Firefox, Opera en Internet Explorer stellen je in staat om het internet te gebruiken zonder sporen op je computer achter te laten.

Dit betekent overigens niet dat je volledig anoniem bent tijdens het browsen. Websites kunnen zien vanaf welk IP-adres een bezoeker afkomstig is. Als gevolg hiervan kun je gepersonaliseerde advertenties te zien krijgen die zijn gegenereerd op basis van je privé-browsersessie.

Om te voorkomen dat je deze gepersonaliseerde advertenties te zien krijgt moet je ervoor zorgen dat je alle privé-vensters sluit, telkens wanneer je ze niet meer gebruikt. Hiermee worden automatisch de cookies verwijderd die door deze adverteerders zouden kunnen worden uitgelezen.

Een waterdichte oplossing waarmee je altijd volledig anoniem kunt surfen is een VPN-client

5. Vergrendel je mobiele telefoon

Als je mobieltje standaard is vergrendeld en je partner kent de code niet, dan ben je veilig. Anders moet je deze telefoon zo instellen dat hij automatisch vergrendelt na gebruik. Zorg wel voor een logische verklaring waarom je je mobieltje plotseling beter moet beveiligen. Je zou kunnen zeggen dat het van je baas moet. Of je kunt zeggen dat enkele collega’s erin zijn geslaagd om berichten te sturen naar mensen uit jouw contactenlijst.

Als je partner gewoonlijk op de hoogte is van de pincode van je mobieltje, is het niet zo verstandig om plotseling meer privacy te verlangen. Wijzig in dat geval je pincode niet,. Gebruik je telefoon gewoon niet voor verdachte activiteiten.

Mocht je via je mobiele telefoon met je ‘second love’ willen communiceren, gebruik dan de optie voor privé browsen om in te loggen op je geheime e-mailaccount. Vergeet niet uit te loggen en het privé-venster te sluiten, zodat alle cookies na gebruik worden verwijderd.

6. Wees voorzichtig met je mobieltje

Vermijd lange telefoongesprekken. Het kan opvallen als je ineens heel vaak telefonisch bezet bent. Ook Whatsapp laat sporen na. Gebruik bij voorkeur een app zoals Kik Messenger. Bij Kik maak je contact met een gebruikersnaam in plaats van een mobiel nummer. Deze app werkt verder precies hetzelfde als Whatsapp en is bovendien volledig gratis.

7. Koop een prepaid simkaart

Wil je toch onbezorgd en regelmatig kunnen bellen met je geheime liefde, schaf dan een prepaid simkaart aan. Zo valt het in elk geval niet op dat je meer telefoonkosten maakt. Bovendien hou je de lijn van je gewone nummer vrij. Pas wel op met een tweede toestel. Betrapt worden op het bezit van een vreemde, geheime telefoon is geen pretje. Bedenk alvast een goed excuus voor het geval het je toch overkomt. Je zou kunnen zeggen dat een collega hem op kantoor heeft achtergelaten en dat je bent vergeten om hem op weg naar huis af te geven.

8. Gebruik cash

dat je alle transacties die verband houden met je affaire cash afrekent. Gebruik geen bankpassen of credit cards. Via girale transacties laat je allerlei sporen achter. Zo kan je partner zien dat je niet in de buurt was of dat je een hotel hebt geboekt.


Zorg

9. Denk ook aan je navigatiesysteem

Heb je een afspraakje met je geheime liefde op een onbekende lokatie? Gebruik dan in geen geval het navigatiesysteem van je auto. Plan de route via een internetbrowser en wis je sporen bij aankomst op de bestemming.

10.Veilig vrijen?

Heb je seksplannen? Koop dan een kleine verpakking condooms en gooi eventueel overgebleven condooms weg voordat je naar huis gaat. Ook al gebruiken jullie thuis ook condooms, koop aparte kapotjes voor je geheime affaire. Het zal je verbazen hoe snel het opvalt als er thuis condooms ontbreken. Of sterker nog, als er condooms bijgekomen zijn.


Heb

Registreer gratis op SF.dating

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden