Alleenstaande Vaders

Alleenstaande-vaders.nl is een online ontmoetingsplaats voor alleenstaande ouders. Hier kunnen single vaders en moeders veilig en discreet met elkaar in contact komen. Alle inschrijvingen worden door de redactie van Alleenstaande-vaders.nl handmatig gecontroleerd op echtheid en andere onvolkomenheden.

Registreren is gratis en eenvoudig. Daarna kun je meteen op zoek gaan naar een geschikte partner. Je kunt elkaar eerst leren kennen door te communiceren via het anonieme berichtensysteem of de chatbox. Zo blijf je ten allen tijde anoniem en bepaal je zelf wanneer je deze vader or moeder echt wilt ontmoeten.

PrijsVanaf €19,95 per maand
Mobiele Site
Mobiele App
Persoonlijkheidstest
Keurmerk Veilig Daten

Alleenstaande Vaders Sterke punten

  • Handmatige controle van profielen
  • Populaire datingsite met veel leden
  • Speciaal voor alleenstaande ouders

Alleenstaande Vaders Zwakke punten

  • Je kunt niet zoeken op opleidingsniveau

Doelgroep

Alleenstaande-vaders.nl richt zich op alleenstaande vaders en moeders die behoefte hebben aan wat meer sociaal contact of op zoek zijn naar een relatie. Als alleenstaande ouder met een kind is het nu eenmaal lastiger om contacten te leggen. Deze datingsite biedt uitkomst. Meld je gratis aan en blader door het grote aanbod profielen van vaders en moeders die op zoek zijn naar een geschikte partner.


Aanmelden

Ben jij een alleenstaande ouder, en ben je op zoek naar nieuwe vrienden of een serieuze relatie, dan kun je jezelf geheel gratis aanmelden op deze datingsite. Door een account aan te maken krijg je volledig gratis toegang tot alle profielen. Zo kom je direct in contact met mensen die ook kinderen hebben. Deze datingsite doet er alles aan om alleen echte profielen te presenteren. Daarom dien je jezelf wel eerst te verifiëren voordat je kunt starten met daten. Bij de aanmelding op deze website moet je onder meer een e-mail adres en je geboortedatum opgeven. Verder kies je een nickname (schuilnaam) en een wachtwoord. Als je de inschrijving hebt voltooid ontvang je een e-mail bericht met een verificatielink. Open deze e-mail en klik op de link om je e-mail adres te bevestigen. Daarna kun je meteen door het grote aanbod van profielen bladeren en op zoek te gaan naar een alleenstaande moeder of vader die bij je past.


Veiligheid

Op deze datingsite zijn je gegevens veilig. De site beschikt over een SSL-certificaat waardoor gevoelige informatie via beveiligde verbindingen wordt uitgewisseld. Op Alleenstaande-vaders.nl blijf je anoniem zolang jij dit wenst. Je bepaalt zelf wanneer je persoonlijke gegevens uitwisselt of fysieke afspraken maakt. De profielen zijn actueel en echt. Alleenstaande-vaders.nl controleert profielen op volledigheid en echtheid. Kortom, geen nepprofielen.


Lidmaatschappen

Na het aanmelden bij Alleenstaande-vaders.nl begin je standaard met een gratis lidmaatschap. Hiermee kun je een eigen profiel aanmaken, profielen van andere alleenstaande ouders bekijken en flirten met andere leden. Kortom, je kunt deze datingsite volledig gratis uitproberen. Kijk eerst eens goed rond of je leuke profielen kunt ontdekken van mensen die wellicht bij jou passen. Ben je tevreden met het aanbod van deze datingsite? Dan kun je desgewenst overstappen op een volwaardig lidmaatschap of een exclusief membership. Met een volwaardig lidmaatschap kun je o.m. live chatten met andere leden. Je kunt onbeperkt profielen bekijken en berichten lezen en versturen zonder enige beperking. Het volwaardige lidmaatschap kan ook aangevuld worden met een exclusief membership. Dit type lidmaatschap geeft je meer functionaliteiten om zo nog sneller in contact te komen met andere leuke alleenstaande ouders.


Klantenservice

Alleenstaande-vaders.nl is een site van:

Epic Internet B.V.
Winthontlaan 200
3526 KV Utrecht
Nederland

Het e-mail adres van de helpdesk is: [email protected].


Alleenstaande Vaders Reviews

Registreer gratis op Alleenstaande Vaders

Schrijf een review