Alleenstaande Moeders

Alleenstaande-Moeders.nl is een datingwebsite voor alleenstaande ouders die op zoek zijn naar vrienden, dates of een serieuze relatie. Schrijf jezelf gratis in en communiceer met andere single vaders en moeders via het anonieme berichten-systeem.

PrijsVanaf €19,95 per maand
Mobiele Site
Mobiele App
Persoonlijkheidstest
Keurmerk Veilig Daten

Alleenstaande Moeders Sterke punten

  • Gecontroleerde profielen
  • Groot ledenbestand
  • Speciaal voor single ouders

Alleenstaande Moeders Zwakke punten

  • Zoeken op opleidingsniveau is niet mogelijk

Doelgroep

Alleenstaande-moeders.nl richt zich op single ouders die behoefte hebben aan wat meer sociaal contact of op zoek zijn naar een relatie. Je kunt er op zoek gaan naar een date of de liefde van je leven, maar ook gewoon nieuwe vrienden ontmoeten.

Als alleenstaande moeder of vader met een kind is het nu eenmaal lastiger om met anderen in contact te komen. Deze datingsite biedt uitkomst. Meld je gratis aan en blader door het grote aanbod profielen van alleenstaande ouders die op zoek zijn naar nieuwe vrienden of een geschikte partner.


Aanmelden

Deze datingsite is speciaal bedoeld voor alleenstaande moeders en vaders die op zoek naar nieuwe vrienden of een serieuze relatie. Je kunt jezelf geheel gratis aanmelden. Met een gratis account krijg je toegang tot alle beschikbare profielen. Zo kun je direct in contact komen met mensen die ook kinderen hebben en op zoek zijn naar een leuk contact.

Alleenstaande-moeders.nl doet er alles aan om alleen echte profielen te tonen. Daarom dien je jezelf eerst te verifiëren. Bij de aanmelding op deze datingsite moet je onder meer een e-mail adres en je geboortedatum opgeven. Deze gegevens worden uiteraard niet openbaar gemaakt. Verder kies je een nickname (alias) en een wachtwoord. Als je de inschrijving hebt afgerond ontvang je een e-mail bericht met een verificatielink. Open deze e-mail en klik op de link om je e-mail adres te bevestigen. Daarna kun je meteen door het enorme aanbod van profielen bladeren en op zoek te gaan naar een single vader of moeder die bij je past.


Veiligheid

Op Alleenstaande-moeders.nl zijn je persoonlijke gegevens veilig. Deze site beschikt over een SSL-certificaat waardoor alle informatie (dus ook gevoelige informatie zoals betaalgegevens) over een beveiligde verbinding loopt.

Op Alleenstaande-moeders.nl blijf je overigens anoniem zolang jij dit wil. Jij bepaalt of en wanneer je persoonlijke gegevens uitwisselt of afspraken met andere leden maakt.

Alle profielen zijn actueel en echt. Alle profielen worden zeer regelmatig handmatig gecontroleerd door kwaliteitsmedewerkers. Verouderde profielen en nep-profielen worden steevast verwijderd.

Neem zelf ook je verantwoordelijkheid en geef niet zomaar je privé gegevens aan iemand. Maak ook nooit geld over aan andere leden van de website. Heb je het idee dat iemand zich vreemd of verdacht gedraagt, neem dan contact op met de helpdesk van Alleenstaande-moeders.nl.

Naast deze datingsite voor alleenstaande ouders zijn er nog enkele andere aanbieders. Kijk rustig verder in deze rubriek en ontdek welke datingsite het beste bij je past. Lees onze beoordelingen en vergelijkingen en check ook de ervaringen van andere gebruikers.


Lidmaatschappen

Bij het aanmelden op deze datingsite begin je automatisch met een volledig gratis lidmaatschap. Dit heeft enkele beperkingen, maar stelt je in staat om deze website op waarde te schatten. Gebruik je gratis lidmaatschap om rustig rond te kijken. Kijk alvast of je hier leuke mensen tegenkomt. Met een gratis abonnement kun je een eigen profiel aanmaken, profielen van andere alleenstaande vaders en moeders bekijken en flirten met andere leden.

Ben je tevreden met het aanbod van deze datingsite? Dan kun je upgraden naar een volwaardig lidmaatschap of een exclusief membership. Met een volwaardig lidmaatschap kun je onder andere live chatten met andere leden. Je kunt verder onbeperkt profielen bekijken en berichten lezen en versturen zonder beperkingen.

Het volwaardige lidmaatschap kan ook aangevuld worden met een exclusief membership. Dit lidmaatschap geeft je nog meer functionaliteiten waarmee je nog sneller in contact kunt komen met andere leuke singles met kinderen.


Prijzen

Periode Bedrag per maand (incl. 21% btw)
1 maand € 29,95
3 maanden € 24,95
6 maanden € 19,95


Contactgarantie

Met een premium lidmaatschap weet je zeker dat je contact krijgt met andere alleenstaande vaders of moeders. Deze datingsite garandeert namelijk alle premium-leden een aantal contactmomenten. Bij een lidmaatschap van 6 maanden garandeert de website 4 contacten.


Klantenservice

Alleenstaande-moeders.nl is een site van:

Epic Internet B.V. 
Winthontlaan 200 
3526 KV Utrecht 
Nederland

Het e-mail adres van de helpdesk is: [email protected].


Alleenstaande Moeders Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Alleenstaande Moeders.

Registreer gratis op Alleenstaande Moeders

Schrijf een review