Vijftig Plus Dating

De naam zegt het eigenlijk al. Dit is een datingsite voor 50 plussers die op zoek zijn naar nieuw vriendschappen, leuke dates of een serieuze relatie. Schrijf je gratis in en kom vandaag nog in contact met leuke alleenstaanden.

PrijsVanaf €14,95 per maand
Mobiele Site
Mobiele App
Persoonlijkheidstest
Keurmerk Veilig Daten
Thuiswinkel Waarborg

Vijftig Plus Dating Sterke punten

  • Als gratis lid kun je ook reageren op berichten
  • Populaire website met veel leden
  • Profielen worden gecontroleerd
  • Werkt ook goed op je mobiel of tablet

Vijftig Plus Dating Zwakke punten

  • Versturen veel mails, maar die kun je ook uitschakelen

Over Vijftig Plus Dating

Voor 50-plussers kan het soms lastiger zijn om nieuwe vrienden te vinden of de ware liefde te ontdekken. Gelukkig zijn de meeste 50-plussers voldoende vertrouwd geraakt met het internet. Vijftigplusdating.nl is een online datingsite die zich richt op alleenstaanden van 50 jaar of ouder. Ben je op zoek naar nieuwe vrienden, dates of een vaste partner, registreer dan nu gratis en maak vrijblijvend kennis met de leden van deze datingsite.

De makers van deze datingsite rekening gehouden met hun doelgroep. Veel websites zijn moeilijk leesbaar of ronduit ingewikkeld, maar bij Vijftig Plus Dating is alles simpel en overzichtelijk. Een leesbril is overbodig. Ook de aanmeldingsprocedure is erg gemakkelijk. In een paar eenvoudige stappen heb je een goed dating profiel in elkaar gezet.

Alle functies van deze datingsite werken net zo goed op een tablet of een mobiele telefoon (smartphone). Het design van de website is responsief, wat wil zeggen dat het zich automatisch aanpast aan de grootte van je scherm.

Bij Vijftig Plus Dating worden alle inschrijvingen en profielen gecontroleerd door kwaliteitsmedewerkers. Zo weren ze jongeren, nep-profielen en andere onjuistheden. Zodra je bent ingeschreven (gratis aanmelden) kun je direct op zoek naar gelijkgestemde alleenstaanden van 50 jaar of ouder.

Contact leggen kan onder meer via privé-berichten of de chatbox. Zo kun je anoniem en discreet kennismaken met anderen en zelf bepalen wanneer je iemand in het echt wilt ontmoeten.


Speed-daten

Het succes van de smartphone app Tinder is je vast niet ontgaan. Deze app is bijzonder populair onder jongeren, omdat je heel snel door duizenden foto's van leden kunt bladeren. Bij Tinder krijg je van elk profiel alleen de foto te zien. Je kunt dan aangeven of je iemand leuk vindt of niet. Zodra je dit hebt gedaan verschijnt meteen de volgende foto. Als jullie elkaar leuk vinden is er een mogelijkheid om contact op te nemen.

Vijftig Plus Dating heeft een soortgelijke functie. Natuurlijk kun je op deze datingsite ook de volledige profielen bekijken of gericht zoeken op bepaalde eigenschappen, maar als je snel door het hele ledenbestand wilt bladeren kun je kiezen voor speed-daten (sneldaten). Het is een amusante en laagdrempelige manier om snel met andere alleenstaanden in contact te komen.

Het leuke aan deze functie is dat het ook uitstekend werkt op je mobiele toestel. Zo kun je vanuit je luie stoel op zoek naar misschien wel je nieuwe liefde.


Aanmelding

Vijftigplusdating.nl is gericht op alleenstaande 50-plussers die op zoek naar nieuwe vrienden of een serieuze relatie. De aanmelding is volledig gratis. Met een gratis account krijg je toegang tot alle beschikbare profielen. Zo kun je direct in contact komen met andere 50-plussers die op zoek zijn naar een leuk contact. Het gratis account biedt voldoende mogelijkheden om deze datingservice vrijblijvend uit te proberen. Kijk eerst eens rond of je leuke mensen ziet.

De mensen achter deze datingsite doen er alles aan om alleen echte profielen te tonen. Daarom dien je jezelf eerst te verifiëren. Bij de aanmelding op Vijftig Plus Dating moet je onder andere je geboortedatum en een e-mail adres invullen. Deze gegevens worden trouwens niet openbaar gemaakt. Verder kies je een schuilnaam en een wachtwoord. Als je de inschrijving hebt afgerond ontvang je een e-mail bericht met een verificatielink. Open deze e-mail en klik op de link om je e-mail adres te bevestigen. Daarna kun je meteen zoeken in het aanbod van profielen en op jacht naar iemand die bij je past.


Betrouwbaarheid

Als je kiest voor daten via het internet, dan wil je zeker zijn van de veiligheid en betrouwbaarheid van de website. Alle communicatie op Vijftig Plus Dating verloopt via een beveiligde SSL-verbinding. Als je deze datingsite bezoekt zie je een afbeelding van een slotje aan in het adresvenster van je internetbrowser (links van het internetadres). Als je hier op klikt kun je zien dat het SSL-certificaat geldig is. Dit werkt overigens zo bij alle beveiligde websites, ook bij deze website. Vijftig Plus Dating deelt overigens geen privacygevoelige gegevens met andere leden.

Verder worden alle profielgegevens op deze datingsite manueel gecontroleerd. Hierdoor weet je zeker dat je in gesprek bent met de persoon die je op de foto ziet. Er wordt streng gecontroleerd op mensen met kwade bedoelingen, zoals oplichters. Alle leden beschikken over de optie om andere gebruikers te rapporteren.

Op de website van Vijftigplusdating.nl staan ook veel tips voor een veilige dating ervaring. Zo kun je onder meer lezen hoe je alert kun zijn op oplichters.

Registreer vandaag nog bij Vijftig Plus Dating en ontdek hoe makkelijk het kan zijn om een leuke date te vinden.


Kosten actief lidmaatschap

De inschrijving bij deze datingsite is gratis en vrijblijvend. Maak gerust een gratis lidmaatschap aan, zodat je een indruk kunt krijgen van deze website en haar leden. Ben je tevreden en wil je onbeperkt gebruik maken van alle functies op deze datingsite dan is een premium lidmaatschap voor 6 maanden de voordeligste optie. Je betaalt dan slechts €14,95 per maand

Periode Bedrag per maand (incl. 21% btw)
1 maand € 29,95
3 maanden € 24,95
6 maanden € 19,95


Herroeping of opzegging

Heb je gekozen voor een premium lidmaatschap dan kun je nog 14 dagen lang gebruik maken van het wettelijke recht op herroeping. Dit is handig als je het lidmaatschap bent aangegaan, maar er eigelijk geen gebruik meer van maakt. Bijvoorbeeld omdat je plotseling ziek bent geworden. Heb je de datingsite wel gebruikt, maar wil je er toch vanaf zien dan kun je het abonnement ook opzeggen, maar dan kan men wel een verbrekingsvergoeding aanrekenen.

Het lidmaatschap kun je steeds eenvoudig opzeggen via de website. Ga hiervoor naar je instellingen, klik op 'betalingsinstellingen' en vervolgens op 'opzeggen'. Opzeggen kan steeds tot maximaal één dag voor de vervaldatum van je abonnement. Uiteraard kun je de automatische incasso ook al eerder stopzetten. Je blijft recht hebben op de betaalde functies zolang de geldigheidsperiode van je lidmaatschap loopt.

Let op: Ben je niet op tijd met opzeggen voordat de automatische incasso plaatsvindt, dan wordt het abonnement automatisch met een maand verlengd.


Contactgegevens

Vijftigplusdating.nl is een datingsite van Epic Internet BV.

Bezoekadres: Winthontlaan 200, 3526 KV, Utrecht, Nederland.

Van dit bedrijf is bij ons geen telefoonnummer bekend.

De klantenservice is te bereiken via het contactformulier op hun website, of via e-mail: [email protected].


Vijftig Plus Dating Reviews

Registreer gratis op Vijftig Plus Dating

Schrijf een review