WeetWieJeDate.nl

Weetwiejedate.nl is één van de snelstgroeiende datingsites van Nederland. Ook in Vlaanderen is deze datingsite zeer actief. WeetWieJeDate helpt mannen en vrouwen bij het vinden van nieuwe vriendschappen of een partner. Je kunt er leuke mensen vinden voor mailcontact, een date of een serieuze relatie.

PrijsVanaf €19,95 per maand
Mobiele Site
Mobiele App
Persoonlijkheidstest
Keurmerk Veilig Daten
Thuiswinkel Waarborg

WeetWieJeDate.nl Sterke punten

  • 1-op-1 chatten mogelijk
  • Klantenservice reageert snel op e-mails
  • Niet duur
  • Populaire datingsite met veel leden

WeetWieJeDate.nl Zwakke punten

  • Geen telefonische helpdesk
  • Overzichtelijk maar saai design

Informatie over WeetWieJeDate

Stel je hebt een leuk profiel gezien. Een knappe kop met een pakkende profieltekst. Dan wil je natuurlijk contact leggen met die leukerd. Maar weet je wel zeker dat de persoon waar je mee chat echt is? Is die foto echt, en recent? Is zij echt nog maar 38? Is hij werkelijk een succesvolle zakenman? Deze datingsite speelt handig in op deze vraag (weet wie je date). Alle profielen op deze datingsite worden handmatig gecontroleerd om zo fakers en nep-profielen te weren.

WeetWieJeDate is vooral populair bij singles, en niet alleen in Nederland. De Belgische evenknie WeetWieJeDate.be is doet het ook goed in Vlaanderen. Iedereen die 18 jaar of ouder is kan zich gratis inschrijven bij deze datingsite. De site werkt ook goed op je mobiele telefoon of tablet.


Inschrijving

Bij WeetWieJeDate ga je van start met een gratis abonnement. Zo kun je vrijblijvend rondkijken en ontdekken wat deze datingsite je zoal te bieden heeft. Voor vrouwen volstaat het gratis abonnement meestal, want de mannen zijn nogal actief op deze datingsite. Wil je als man extra opvallen dan neem je het best een volledig lidmaatschap. Dit kan al vanaf € 14,95 per maand. Als volwaardig lid kun je onbeperkt berichten sturen, zien wie je profiel bezocht heeft, 1-op-1 (video)chatten en gebruik maken van de uitgebreide zoekfunctie van de website.

Ben je op zoek naar nieuwe vrienden of een leuke partner? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze datingsite. Op de startpagina van Weetwiejedate.nl staat een inschrijfformulier. Hier geef je aan wat je geslacht is en of je op zoek bent naar een man of een vrouw. Verder kies je een nickname (alias) en een wachtwoord. Gebruik niet je eigen naam en kies een veilig wachtwoord dat hoofdletters, kleine letters, cijfers en leestekens bevat. Je dient ook je geboortedatum en een e-mail adres in te vullen. Deze gegevens verschijnen uiteraard niet op de website. In je profiel komt een leeftijd te staan, geen geboortedatum.

Zodra je alle gegevens hebt ingevuld druk je op de groene knop "Nu Inschrijven". Je ontvangt vervolgens een e-mail bericht met een bevestigingslink. Klik op deze link om je e-mail adres te bevestigen. Daarna is je gratis lidmaatschap meteen actief en kun je van start gaan met het vinden van een leuke date.


Lidmaatschappen

Bij de registratie als nieuw lid van deze datingsite krijg je standaard een gratis account. Dit account is bedoeld om vrijblijvend kennis te maken met de profielen op WeetWieJeDate.nl. Met een gratis account heb je echter beperkte toegang tot de diverse mogelijkheden van deze site. Met een gratis lidmaatschap kun je in elk geval een profiel profiel aanmaken, foto's plaatsen, profielen van anderen bekijken, berichten lezen en interesse tonen in leden.

Heb je leuke reacties gehad of mensen gezien waarmee je contact zou willen hebben, dan kun je eenvoudig upgraden naar een premium lidmaatschap. Met een premium account kun je onder meer zien wie jouw profiel heeft bezocht en wie geïnteresseerd is in jou. Je kunt ook zien wie een premium account heeft.

Met een premium account kun je onbeperkt berichten sturen. Bij veel andere datingsites betaal je per bericht, maar bij WeetWieJeDate maakt het niet uit hoeveel berichten je verstuurd. Je betaalt nooit meer dan de vaste maandelijkse lidmaatschapsbijdrage.

Andere leuke voordelen aan het premium lidmaatschap zijn de mogelijkheid om anoniem te zoeken en leden te blokkeren. Betalende leden krijgen bovendien geen advertenties te zien. Als premium-lid weet je ook zeker dat je contact krijgt met andere singles. Deze datingwebsite garandeert alle premium-leden een aantal contactmomenten.


Kosten Premium Lidmaatschap

Bij WeetWieJeDate hebt je al een premium lidmaatschap vanaf €19,95 per maand.

Periode Bedrag per maand (incl. 21% btw)
1 maand € 29,95
3 maanden € 24,95
6 maanden € 19,95


Contact met WeetWieJeDate

Weetwiejedate.nl is een site van het Nederlandse bedrijf Dimex Online BV.

Neringstraat West 3
5401 GB Uden
Nederland

De helpdesk van deze datingsite is te bereiken via het contactformulier op de website of via e-mail: [email protected].


Weetwiejedate.nl Getest

Weetwiejedate.nl is getest door Véronique van Genotsplekje.nl: "Er zijn inderdaad veel profielen van vrouwen aanwezig op deze datingsite, maar het is moeilijk in te schatten wat de verhouding is tot het aantal mannelijke gebruikers. De site is behoorlijk populair, ook in Vlaanderen. De meeste datingsites zijn wat duurder, dus de kosten vallen mee. Tenminste, als je een pakket neemt voor een langere periode. De klantenservice reageerde niet bijster snel, maar uiteindelijk kregen we keurig antwoord op onze vraag (na twee dagen). Er wordt prima gecontroleerd op inactieve of onoprechte profielen. Desondanks blijven de functionaliteiten van de datingsite achter en zijn er andere, betere datingsites die meer waar voor je geld bieden." Lees de volledige review op Genotsplekje.nl.


WeetWieJeDate.nl Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over WeetWieJeDate.nl.

Registreer gratis op WeetWieJeDate.nl

Schrijf een review