MetJou.nl is een datingsite gericht op vlotte actief flirtende mensen tussen de 18 en de 45. Ben je op zoek naar nieuwe contacten, dates of vriendschappen, schrijf je dan vandaag nog gratis in. Start binnen vijf minuten met flirten en daten!

PrijsVanaf €11,99 per maand
Mobiele Site
Mobiele App
Persoonlijkheidstest
Keurmerk Veilig Daten
Thuiswinkel Waarborg

MetJou Sterke punten

 • Goedkope datingsite
 • Wil uitdrukkelijk géén erotische datingsite zijn
 • Leuke sfeer onder leden

MetJou Zwakke punten

 • Minder bekendheid
 • Geen opvallende mogelijkheden

Informatie over Metjou.nl

Metjou.nl is een wat minder bekende naam in de wereld van de datingsite. Toch beschikt de website over een groot ledenbestand, want MetJou is een onderdeel van Safe Dating Networks. Dat is een groep datingsites van dezelfde eigenaar, die allemaal gebruik maken van één grote centrale database met leden. Met de instelling 'Zoeken en gevonden worden op partnersites' wordt je profiel vindbaar op alle websites van deze groep. Deze optie staat standaard ingeschakeld! Je profiel wordt dan alleen getoond aan leden die aan je zoekcriteria voldoen.

Deze datingsite richt zich op vlotte jonge personen en jong-voelende mensen die actief flirten. MetJou is geen platform voor het vinden van erotische contacten. Je kunt hier op zoek gaan naar nieuwe vrienden, blind dates of een partner voor het leven. Metjou.nl heeft geen matching-systeem of persoonlijkheidstesten. Het is een community van mensen die op zoek zijn naar contacten. Je moet zelf het initiatief nemen door berichten te versturen of te chatten.


Gratis aanmelden bij Metjou.nl

Je kunt Metjou.nl gratis en vrijblijvend uittesten, want iedereen begint hier met een gratis profiel. Zo kun je deze datingsite rustig verkennen en kijken of je leuke singles tegenkomt. Ben je tevreden dan kun je op elk gewenst moment overstappen naar VIP-toegang. Vind je het niks dan kun je via de website zelf je profiel verwijderen.

Bezoek de website van Metjou.nl en druk op de knop 'Inschrijven". Kies vervolgens een profielnaam en een veilig wachtwoord. Ook je e-mail adres is nodig bij de inschrijving, maar is uiteraard niet zichtbaar voor de andere leden. In een volgende stap vraagt MetJou wanneer ze je mogen mailen. Zo kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om geen e-mails te ontvangen.

Na deze basisvragen moet je nog wat extra gegevens invullen. Deze gegevens maken onderdeel uit van jouw spiksplinternieuwe datingprofiel. Zo vraagt men nog om je leeftijd, postuur en woonplaats. Als je in een kleinere plaats woont raden we je af om deze naar waarheid in te vullen. Kies een grotere plaats in de buurt. Woon je in een dorpje zoals Krimpen aan de Lek, dan kies je bijvoorbeeld Capelle aan den IJssel. Zo krijg je toch matches in de buurt, zonder je echte woonplaats prijs te geven.

Je kunt vervolgens ook een profielfoto uploaden. Dat is niet verplicht, maar wel zo verstandig. Deelnemers met een foto in hun profiel ontvangen veel meer reacties. Upload een recente foto die niet teveel bewerkt is of laat iemand anders een foto van je maken. Gebruik bij voorkeur geen selfies. Zorg dat je gezicht goed in beeld is en zorg voor scherpte.

Nadat je alle stappen van de gratis registratie hebt doorlopen ontvang je een activatie-mail. Zodra je het gratis account hebt geactiveerd kun je direct aan de slag op deze datingsite.


Hoe werkt MetJou?

Als je de registratie succesvol hebt afgerond krijg je toegang tot het dashboard van Metjou.nl. Door het beantwoorden van de vragen in het registratieproces heb je al een beperkt profiel gekregen. Op de overzichtspagina zie je hoeveel procent van je profiel al is ingevuld. Als je meer reacties wenst te ontvangen raden we je ten zeerste aan je profiel nog verder uit te breiden. Hoe meer je over jezelf vertelt, des te groter de kans dat iemand contact met je wil. Vooral een profielfoto en liefst enkele extra foto's zijn cruciaal voor een succesvolle dating ervaring.

Uiteraard kun je ook zelf op zoek gaan leuke profielen. Bovenaan het dashboard zie je een aantal opties, waaronder de zogenaamde Fotozapper. Deze functie is vergelijkbaar met Tinder. Je ziet foto's van singles en kunt aangeven of je deze leuk vindt of niet. Je kiest NEE, JA, of MISSCHIEN. Daarna toont de Fotozapper weer een andere profielfoto. Deze functie werkt alleen als je zelf ook een foto aan je profiel hebt toegevoegd. Met een gratis account kun je de Fotozapper maar beperkt gebruiken.

Bovenaan het dashboard vind je ook de optie 'Zoeken'. Je kunt hier met de optie 'Snel Zoeken' profielen filteren op basis van criteria zoals leeftijd en woonplaats. Er is ook een optie uitgebreid zoeken. Hiermee kun je uitgebreid zoeken op basis van alle beschikbare profielkenmerken. Je kunt zelfs zoeken op een woord dat in een profiel voorkomt. Zoek je bijvoorbeeld een partner die van paarden houdt, kun je hier “paarden” intikken. De uitgebreide zoekfunctie is alleen beschikbaar als je VIP-toegang hebt aangeschaft.

Priofielen zoeken op Metjou.nl


VIP-toegang

Met je gratis account kun je vrijblijven rondkijken op Metjou.nl. Heb je leuke profielen ontdekt en wil je hier contacten mee leggen, dan kun je het gratis abonnement best uitbreiden met VIP-toegang. Met de VIP-toegang kun je zonder beperkingen gebruik maken van alle functies op MetJou.

VIP-toegang kost €19,99 voor een maand. De goekoopste oplossing is ineens betalen voor een periode van 4 maanden. Je betaalt dan &euro 47,96, oftewel €11,99 per maand. Je kunt je abonnement op elk gewenst moment weer stopzetten of wijzigen.

Je kunt veilig online betalen, want de hele website (inclusief de betaalomgeving) is beveiligd met SSL. Dit betekent dat alle informatie die je met deze datingsite uitwisselt is versleutelt. Je kunt direct betalen via iDEAL of met een credit card (Visa, MasterCard en American Express).

Vanuit België kun je ook betalen met Bancontact of Maestro.

Je kunt ook zelf het bedrag overschrijven of contant betalen. Hou dan wel rekening met een langere verwerkingstijd.


Abonnement beëindigen

Heb je een leuke date gehad en wil je samen verder? Of heb je een andere reden om te stoppen met MetJou? Dan kun je het abonnement eenvoudig online beëindigen door de volgende stappen te nemen:

Login op Metjou.nl en ga naar het profiel-icoontje rechtsboven aan de pagina. Ga vervolgens naar 'Account' Op het tabblad 'Account-status' klik je op de knop 'Abonnement stoppen'. Klik vervolgens op 'Bevestig' en je abonnement wordt stopgezet en niet langer automatisch verlengd.


Bedrijfsgegevens

MetJou.nl is een datingsite van het bedrijf Amazing Bits B.V.

De helpdesk van MetJou is bereikbaar via het contactformulier op de website. 

Vestigingsadres: Kerkenbos 1057c, 6546 BB, Nijmegen, Nederland.


MetJou Reviews

  Hier mijn vriendje ontmoet ;-))

  Superleuke site. Gezellige plek om te chatten en nieuwe mensen te ontmoeten... en ik heb hier mijn vriendje ontmoet ;-))

  Sterke punten
  Gezellige website

Registreer gratis op MetJou

Schrijf een review