Cupify biedt alleenstaanden een uitgebreid netwerk om snel en eenvoudig op zoek te gaan naar een ideale partner. Deze datingsite is gericht op singles van 18 jaar en ouder die op zoek zijn naar een date met het oog op een relatie. Inschrijven is gratis.

PrijsVanaf €11,99 per maand
Mobiele Site
Mobiele App
Persoonlijkheidstest
Keurmerk Veilig Daten
Thuiswinkel Waarborg

Cupify Sterke punten

 • Je kunt onzichtbaar rondkijken
 • Goedkope datingsite
 • Profielen worden gecontroleerd

Cupify Zwakke punten

 • Geen mobiele app aanwezig
 • Verouderd design

Informatie over Cupify

Steeds meer Nederlandse datingsites zijn gericht op een specifieke doelgroep, maar dat is bij Cupify niet echt het geval. Zolang je een alleenstaande van 18 jaar of ouder bent kun je terecht bij Cupify om op zoek te gaan naar een date.

Deze datingsite maakt onderdeel uit van Safe Dating Networks. Een organisatie die verschillende datingwebsites in Nederland en Belgie exploiteert. Zo behoort de datingsite Seniorengeluk.nl tot dezelfde groep. Dit betekent ook dat je profiel op Cupify.nl mogelijk ook zichtbaar is op andere datingsites van deze groep. Op zich hoeft dit geen nadeel te zijn, want zo heb je alleen maar meer kans om iemand te ontmoeten.

De meeste leden op Cupify zijn op zoek naar een serieuze relatie, maar er hangen ook mensen rond die gewoon willen kletsen of op zoek zijn naar een losse date. Volgens de website zelf wordt Cupify met name bezocht door mensen in de leeftijdscategorie van 20 tot 50 jaar, maar ook mensen die boven deze leeftijd zitten kom je er tegen.

Bij Cupify hoef je geen credits te kopen waarmee je betaalt voor het verzenden van berichten. Inschrijven is gratis en geeft je de mogelijkheid profielen te verkennen. Ben je tevreden dan kun je overstappen naar een voordelig abonnement. Voor een vast laag maandelijks bedrag kun je zoveel berichten versturen als je maar wilt. Cupify zeg ook geen gebruik te maken van nep profielen en chat-operators die je aan het lijntje houden. De website controleert streng op de echtheid van profielen. Profielen met nep-foto's of valse informatie worden onverbiddelijk verwijderd.


Gratis Inschrijven

Inschrijven bij Cupify.nl is gratis. Met een gratis profiel krijg je de gelegenheid om deze datingsite vrijblijvend te verkennen. Je kunt foto's plaatsen, profielen van anderen bekijken, interesse tonen in een profiel en eenvoudig zoeken. Zie je leuke mensen waarmee je wel contact zou willen leggen, dan kun je overgaan op een betaald abonnement. Ben je niet tevreden dan kun je zelf je profiel weer verwijderen.

Om jezelf gratis aan te melden ga je naar de website en klik je op de knop 'Inschrijven'. Kies vervolgens een profielnaam (nickname). Denk goed na over de profielnaam die je kiest. Naast je profielfoto vormt de profielnaam één van de eerste indrukken die men van je krijgt. In de volgende stap kies je zelf een wachtwoord. Daarna moet je een e-mail adres invullen. Je e-mail adres wordt niet weergegeven in je profiel. Cupify.nl gebruikt je e-mail adres o.a. voor het verzenden van een e-mail bij het ontvangen van nieuwe berichten. In de volgende stap kun je aangeven of je deze e-mails wenst te ontvangen.

Het inschrijvingsproces duurt ongeveer 5 minuten. Je krijgt aansluitend namelijk een aantal vragen waarvan de antwoorden de basis vormen voor je profiel. Zo vraagt men o.m. naar je geslacht en of je op zoek bent naar een man of een vrouw. Verder volgen er vragen over je leeftijd, postuur en woonplaats.

In een volgende stap kun je een profielfoto uploaden. Je kunt ook op de knop 'Overslaan' klikken als je niet meteen een goede foto voorhanden hebt. Vergeet echter niet om nadien alsnog een profielfoto te uploaden. Als andere leden geen foto zien verdwijnt vaak de interesse. Mensen krijgen nu eenmaal het idee dat je iets te verbergen hebt.

Je krijgt nu een knop te zien: 'Start met daten!'. Als je op deze knop klikt kom je in een scherm terecht waarin je je profiel verder kunt afronden. Je moet daar de verplichte velden invullen over kinderen, opleiding en de lengte van je lichaam. Daarna ben je klaar en wordt je doorgestuurd naar het dashboard van de website.


Functionaliteiten

Na het aanmaken van een gratis account kun je meteen aan de slag met het verkennen van deze datingsite. Toch raden we je aan om eerst je e-mail adres te bevestigen en je profiel volledig te maken. Je hebt een e-mail ontvangen van Cupify.nl met een verificatielink. Klik hier op om je e-mail adres te bevestigen. Zo kan Cupify je op de hoogte houden van nieuwe berichten.

Bij de inschrijving heb je alleen maar wat basisgegevens ingevuld. Je profiel is dus nog vrij kaal. Ga naar je profiel en maak er wat moois van.

Profiel aanpassen op Cupify.nl

Heb je een mooi profiel ingericht dan ben je klaar om aan de slag te gaan met deze datingsite. Met een gratis abonnement ben je vrijwel volledig afhankelijk van leden die contact met jou zoeken. Ben je een vrouw dan zul je al snel benaderd worden door een groot aantal mannen. Ben je een man dan zul je zelf wat meer actief op zoek moeten gaan. Kijk eerst een rond of je leuke profielen tegenkomt. Daarna kun je overwegen om een betalend abonnement af te sluiten. Dit kan al vanaf €11,99 per maand.

Met het premium abonnement kun je onbeperkt profielen zoeken, bekijken en natuurlijk ook berichtjes versturen en ontvangen. Daarnaast is er ook nog de FotoZapper. In de FotoZapper krijg je steeds een willekeurige profielfoto te zien. Je kunt dan aangeven of je wel, niet of misschien bent geïnteresseerd in deze persoon. Als jullie interesse hebben in elkaar worden jullie als match aan elkaar gekoppeld.


VIP-toegang

Heb je leuke profielen ontdekt en wil je contacten leggen, dan kun je het gratis abonnement uitbreiden met VIP-toegang. Met VIP-toegang kun je onbeperkt gebruik maken van alle functies op deze datingsite. Geef aan voor welke periode je VIP-toegang wilt aanschaffen. Hoe meer je ineens koopt, hoe voordeliger het maandbedrag is. Het abonnement kun je op elk gewenst moment weer stopzetten of wijzigen.

Kosten Cupify.nl


Contactgegevens Cupify.nl

Cupify.nl is een site van Cupify BV
Kerkenbos 1057c
6546 BB Nijmegen
Nederland

De klantenservice is bereikbaar via een reactieformulier op de website. 


Account Verwijderen

Heb je de liefde van je leven gevonden, of wil je om wat voor reden dan ook je profiel bij Cupify verwijderen, dan kun je dat zelf via de website regelen. Log in op Cupify.nl en klik rechtsboven op je profiel en vervolgens op de optie 'Account'. Ga dan naar de knop met 'Uitschrijven' en klik erop. Let op: Bij uitschrijving van het profiel wordt je profiel definitief uitgeschreven. Je kunt dan niet meer inloggen en andere deelnemers kunnen je niet meer benaderen.

Profiel verwijderen op Cupify.nl

Als laatste stap vragen ze je een reden op te geven. Bijvoorbeeld; "Ik heb de site niet meer nodig". Vul vervolgens je wachtwoord in om het verwijderen van je profiel definitief te bevestigen.


Cupify Reviews

  Prima site, maar niks voor mij

  Ik heb deze datingsite een tijdje geleden uitgeprobeerd, maar het was niks voor mij, dus heb ik mijn account weer verwijderd. Ik ga maar eens zo'n site voor hoger opgeleiden proberen. Op deze site zit een vaste groep mensen die mij persoonlijk niet aanspreekt. Vooral veel simpele figuren die mijn vader hadden kunnen zijn. Ook veel jonge broekies, maar weinig dertigers. Een kliekje dat de hele dag wanhopig zit te wachten op een reactie. Als je zegt dat er geen klik is word je gelijk geblokkeerd. Prima site hoor, maar het past niet zo bij mij.

  Zwakke punten
  Weinig dertigers. Veel marginale figuren.

Registreer gratis op Cupify

Schrijf een review