4Match is een datingsite voor iedereen die graag nieuwe mensen wil ontmoeten via internet. 4Match Is een matchmaker met een bijzondere aanpak. Ze kijken naar jouw persoonlijkheid d.m.v. een vragenlijst, die aangevuld kan worden met gegevens uit een korte reading met medium Ilse Velle. Inschrijven bij 4Match is gratis.

PrijsVanaf €9,95 per maand
Mobiele Site
Mobiele App
Persoonlijkheidstest
Keurmerk Veilig Daten
Thuiswinkel Waarborg

4Match Sterke punten

  • Eerlijk en transparant bedrijf
  • Spirituele uitgangspunten
  • 14 dagen gratis proeflidmaatschap
  • Persoonlijke aanpak

4Match Zwakke punten

  • Klein ledenbestand

Wat is 4Match?

Steeds meer singles zijn op zoek naar een spirituele verbintenis. Verliefdheid is immers pas compleet als je voelt dat het klikt op alle niveaus, van de aardse geneugten tot de hoogste geestelijke sferen. Ook niet religieuze mensen kunnen op zoek zijn naar een ware wezensverwant en hunkeren naar diepe spirituele verwantschap. Als je op een bepaalde manier tegen deze dingen aankijkt dan wil je iemand ontmoeten die er net zo over denkt, of er in ieder geval voor open staat.

Als zelfs alleenstaanden zonder al te hoge eigen al moeite hebben met het vinden van de juiste klik, dan kun je wel begrijpen dat het voor een spiritueel ingesteld persoon nog moeilijker is om de ware tegen het lijf te lopen. Online dating kan hier uitkomst bieden.

4Match biedt een veilig en vertrouwd dating-platform voor spiritueel ingestelde singles. Je kunt hier niet alleen contact leggen met gelijkgestemde singles, maar ook een persoonlijke reading en/of consult krijgen van medium en spiritueel coach Ilse Velle.


De mensen achter 4Match

Ze noemen zich 'de nummer 1 in realdating'. Achter 4Match gaat geen beursgenoteerde mediagigant schuil, of een ondernemer die zich verbergt achter een postbus op Malta. Ilse Velle en Danny Wilmans staan gewoon met hun portretfoto op de website. Deze datingsite heeft niets te verbergen. 

Medium en spiritueel coach Ilse Velle heeft een ruime ervaring met het ondersteunen en adviseren in de liefde, en het matchen van singles. Haar werkwijze is realistisch, liefdevol en allerminst zweverig. Ilse kan aan de hand van aura’s of behoeften de juiste match vinden. Haar zakelijke partner Danny Wilmans is betrokken bij de financiële en zakelijke kant. Ilse en Danny staan samen voor 4Match.nl

4Match combineert de zoektocht naar een levenspartner met spiritualiteit. Je komt hier allerlei mensen tegen zoals reiki's, yogi’s, natuurlijke genezers en mensen die met kristallen werken, maar vooral ook gewone singles die meer waarde hechten aan zingeving. 4Match staat open voor iedereen die op zoek is naar meer verbinding met gelijkgestemde mensen. Niet alleen voor het vinden van een relatie, maar ook om nieuw vrienden te leren kennen of persoonlijke ervaringen met elkaar te delen.


Gratis inschrijving bij 4Match

4Match kent twee soort abonnementen, namelijk Silver en Gold. Silver is een gratis abonnement waarmee je onbeperkt toegang krijgt tot alle profielen, alle foto's kunt bekijken en berichten kunt versturen. Kies je voor het betaalde Gold abonnement dan kun je ook persoonlijke berichten sturen en chatten met andere leden. Bovendien kun je als Gold Member gebruik maken van een profiel check en gratis 'realmatching' door een consulente.

Inschrijven bij 4Match is gratis en geheel vrijblijvend. Je kunt vervolgens gedurende drie dagen zonder te betalen gebruik maken van alle voordelen van het Gold Membership. Na afloop van deze drie dagen proeflidmaatschap kun je zelf bepalen of je wilt gaan betalen voor het Gold Membership. Je kunt er dan ook voor kiezen om in het gratis Silver Membership te blijven of om te stoppen met het gebruik van deze datingsite.

De snelste manier om jezelf gratis aan te melden is via Facebook. Klik op de voorpagina op de blauwe knop met het Facebook-logo. Je wordt dan doorgestuurd naar de Facebook-website.

Inschrijven via Facebook bij Match4.nl

Als je nog niet bent ingelogd op je Facebook-account zal men je vragen dit alsnog te doen. Ben je ingelogd dan krijg je een melding te zien waarin Facebook aangeeft dat ze je naam, profielfoto en e-mail adres met 4Match zullen delen. Klik op 'Doorgaan' om hiermee akkoord te gaan. Facebook en 4Match maken dan de benodigde koppeling. Let op: 4Match ontvangt alleen je gegevens van Facebook. 4Match kan niets op je Facebook-account plaatsen.

Facebook aanmelding bij 4Match

Heb je geen Facebook-account dan kun je het normale inschrijfformulier gebruiken voor het aanmaken van een gratis proefabonnement. Vul een geldig e-mail adres in en kies vervolgens een veilig wachtwoord en een profielnaam. Geef aan wat je geslacht is en of je op zoekt met naar een man of een vrouw. Vul ook je geboortedatum in. Lees tenslotte de Algemene Voorwaarden van deze datingsite en klik om het vinkje om deze te accepteren. Daarna klik je op de groene knop met de tekst 'Gratis Inschrijven' om je account aan te maken.

Inschrijfformuier van de datingsite 4Match


Je profiel op 4Match

Na de gratis registratie word je meteen doorgestuurd naar een overzichtspagina. Hier kun je onder meer je profiel verder inrichten en foto's uploaden. Je profiel bevat nu nog maar weinig informatie en je gratis proefabonnement is meteen van start gegaan. Je hebt nu gedurende drie dagen toegang tot alle mogelijkheden en functies op 4Match. Maak dus snel je profiel compleet. Ga via de menu-optie Profiel → Profiel Wijzigen naar de instellingen voor je profiel.

Je profiel instellen op 4Match

Op de instellingen-pagina van je profiel zie je enkele tabbladen met de categorieën algemeen, uiterlijk, gezondheid en vrije tijd. Open de tabbladen één voor één en voeg zoveel mogelijk informatie toe.Vergeet niet om alle wijzigingen die je aanbrengt in een tabblad eerst op te slaan alvotrens je naar het volgende tabblad gaat.

Check ook het menu aan de linkerkant. Daar kun je aangeven wat je zoekt en foto’s en video’s aan je profiel toevoegen. De profielfoto is de belangrijkste foto. Deze foto is de eerste indruk die andere leden van je krijgen. Zorg voor een duidelijke portretfoto waar je alleen op staat. Een recente afbeelding die scherp is en goed belicht. Extra foto's kun je uploaden in een album. Met de video-optie kun je een Youtube video insluiten in je profiel. 

Menu aan de linkerkant op Match4.nl


Het persoonlijke interview

Op de profiel-instellingenpagina vind je ook een tabblad 'Persoonlijk Interview'. Hier kun je een persoonlijke vragenlijst. De antwoorden op deze vragen worden niet getoond in je profiel. Ze worden gebruikt om je voor te kunnen stellen aan singles die goed bij je passen.

Het persoonlijk interview bestaat uit open vragen die je geheel in eigen stijl kunt beantwoorden. Je antwoorden worden door een medewerker bekeken en beoordeeld.

Persoonlijk interview 4Match.nl

Neem de tijd voor invullen van je profiel en het persoonlijk interview. Doe je voordeel met de persoonlijke aanpak van deze datingsite. Hoe meer gegevens je verstrekt, des te beter de matches die zij aan je kunnen voorstellen.


Zoekfuncties op 4Match

Het persoonlijk interview is een extra service en zeker geen verplichting. Net als op elke andere datingsite kun je ook zelf op zoek gaan naar matches. Klik in het menu bovenaan op de optie 'Zoeken'. Vervolgens krijg je een overzicht van profielen te zien. Met de sorteerfilter rechtsboven kun je de profielen sorteren op afstand, leeftijd, registratiedatum en andere kenmerken. Aan de linkerkant zien je diverse filters. Hier kun je filteren op afstand, leeftijd en geslacht, maar ook het soort gewenst contact. Zo kun je o.m. kiezen voor 'Een relatie starten' of 'Mailcontact'.

Zoeken op 4Match

Zodra je een interessant profiel ziet klik je op de rode button met de tekst 'Profiel bekijken'. Je kunt dan het volledige profiel bekijken en alle foto's zien. Klik op een foto voor weergave van een grotere afbeelding. Interessant profiel? Dan kun je meteen overgaan tot actie. Op elke profielpagina staan opties om contact te leggen. Zo kun je een privé-bericht sturen, het profiel liken, toevoegen aan favorieten, een vriendschapsvoorstel doen, het profiel blokkeren of chatten (mits de dame of heer in kwestie online is).


Persoonlijke reading

Bij 4Match hoef je matchen niet aan het toeval over te laten. Je kunt namelijk ook kiezen voor een persoonlijke reading door medium en spiritueel coach Ilse Velle. Zo'n reading duurt ongeveer 30 minuten. Er wordt gekeken naar jouw persoonlijke situatie en antwoord gegeven op vragen als: waar loop je tegenaan? Waar heb je een bevestiging of inzicht nodig?

Een reading kan plaatsvinden via Skype of Zoom. In principe hoef je geen vragen te stellen, omdat Ilse aanvoelt welke informatie voor jou nodig is om verder te komen. Zo kom je dichter bij de kern en kun je makkelijker formuleren waarnaar je op zoek bent.

Je hoeft niet lid te zijn van 4Match om een afspraak te kunnen maken met Ilse. Voor deze reading is geen abonnement nodig.


Is 4Match een veilige datingsite?

4Match.nl is een veilige en betrouwbare datingsite met een degelijk privacybeleid. Om te beginnen beschikt 4Match over diverse certificeringen van instanties die toezien op veiligheid en eerlijk handelen. Zo geniet u als klant bescherming van Thuiswinkel Waarborg. Dit certificaat wordt door de Consumentenbond ondersteund. Het betekent dat de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg jaarlijks controleert of deze datingsite zich aan alle wet- en regelgeving houdt. Houders van dit keurmerk worden ook regelmatig gecontroleerd op de veiligheid van de website en de financiële stabiliteit van het bedrijf.

Verder beschikt 4Match over het Keurmerk Veilig Daten opgezet. Dit betekent dat 4Match eerlijk en transparant is over prijzen en abonnementen en goed bereikbaar is bij vragen of klachten. Houders van dit het Keurmerk Veilig Daten voeren bovendien een streng beleid tegen datingfraude.

4Match is ook gecertificeerd door Ecommerce Europe Trustmark. Dit houdt in dat 4Match ook de Europese gedragsregels van de EET respecteert.

Alle gegevens die je uitwisselt met de website van 4Match (inclusief betaalgegevens) lopen over een met SSL-encryptie beveiligde verbinding. Uit onze test bleek ook dat 4Match bijzonder transparant is. De ondernemers achter deze website staan gewoon met naam en toenaam op de website vermeld en de klantenservice s ook telefonisch bereikbaar.


Voor wie is 4Match geschikt?

4Match richt zich op iedereen van 18 jaar en ouder die spiritueel is ingesteld. De leden van 4Match zijn niet per sé op zoek naar een vaste relatie. Iedereen zoekt hier naar een soort van verbinding. Dat kan een relatie zijn, maar ook gewoon een vriendschap.

Vanwege de kleinschaligheid en de persoonlijke benadering is 4Match zeer geschikt voor alleenstaanden die moeite hebben met het vinden van de juiste partner. Op 4Match wordt verder geen onderscheid gemaakt tussen mensen op basis van leeftijd, opleiding of seksuele voorkeuren.

Op 4Match kun je mensen ontmoeten met wie je samen gevoelens en ervaringen kunt delen. Geloof jij ook in het concept van een zielsverwant dan maak je bij 4Match een hoge kans om deze persoon te ontmoeten. Niets is mooier dan iemand waarmee je een diepe verwantschap ervaart op het gebied van spiritualiteit, liefde en seks.


Prijzen 4Match

Bij de registratie krijg je eerst gratis en vrijblijvend toegang tot alle mogelijkheden voor een proefperiode van 14 dagen (Gold Abonnement). Na deze proefperiode wordt je abonnement automatisch omgezet in een gratis Silver Abonnement. Je kunt dan niet langer gebruikmaken van alle mogelijkheden op deze website. Wil je toch gebruik blijven maken van alle opties, dan kun je een Gold Abonnement aanschaffen.

De goedkoopste optie is een jaarabonnement. Je betaalt dan €119,40 voor 365 dagen toegang, oftewel €9,95 per maand. Je kunt ook kiezen voor een abonnement van een half jaar, of een maand. Op de betaalpagina van 4Match.nl kun je ook een persoonlijke reading boeken. 

Abonnementen op 4Match.nl


Contact met 4Match

De klantenservice van 4Match.nl is telefonisch bereikbaar op een gewoon lokaal nummer: 0229-311.535.

Je kunt ook een bericht sturen naar de klantenservice via het contactformulier op de website, of via e-mail op [email protected].

De klantenservice van 4Match beschikt over een live-chat-optie via Whatsapp.

Klantenservice via Whatsapp

Het vestigingsadres van 4Match.nl luidt als volgt:

Van Beijerenstraat 10
1623 JE Hoorn
Nederland


Hoe kun je 4Match opzeggen?

Bij 4Match loopt je abonnement vanzelf af na de door jouw gekozen termijn. Je krijgt een melding als je abonnement afloopt. Als je wilt verlengen, kun je een nieuw abonnement afsluiten. Als je geen gebruik meer wilt maken van de website, dan loopt jouw abonnement automatisch af. Je hoeft je niet af te melden.

Wil je je profiel verwijderen? Gebruik dan de knop 'Mijn Profiel' in het menu bovenaan en kies aan de linkerkant de optie 'Inloggegevens'. Onderaan deze pagina staat een button met de tekst 'Account Verwijderen'.

Je account op 4Match verwijderen


4Match Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over 4Match.

Registreer gratis op 4Match

Schrijf een review