Swingers Dating Club (SDC) is een leuke community voor swingers met advies van experts en leuke artikelen waarmee je op de hoogte blijft over alle aspecten van je erotische ontdekkingsreis. Leg contact met gelijkgestemde mensen en wordt vandaag nog gratis lid van SDC. Je krijgt direct toegang tot profielen van swingers stellen bij jou in de buurt.

PrijsVanaf €10 per maand
Mobiele Site
Mobiele App
Persoonlijkheidstest
Keurmerk Veilig Daten
Thuiswinkel Waarborg

SDC (Swingers Date Club) Sterke punten

  • Live videochat
  • Populair bij Nederlandse swingers
  • Ook internationale contacten
  • Organiseren ook feesten
  • Goedkoper dan andere swinger-sites

SDC (Swingers Date Club) Zwakke punten

  • Veel opties en daardoor soms onoverzichtelijk
  • Verouderd design

Over SDC (Swingers Date Club)

De van oorsprong Amerikaanse Swingers Date Club (SDC) is ook in Nederland veruit de populairste datingsite voor ruimdenkende stellen en singles, swingers en kinksters. De site is ook volledig beschikbaar in de Nederlandse taal. Kom in contact met stellen voor erotische dates met functies zoals live videochat, exclusieve foto's en video's van leden, party's en clubs (ook in Nederland), een ingebouwde berichten-functie en geavanceerde zoekopties.

SDC.com bestaat al sinds 1999 en heeft inmiddels ook een vestigingsadres in Nederland. Met meer dan 3 miljoen leden wereldwijd mogen ze zich terecht de grootste internationale swingers lifestyle community noemen.

Omdat SDC ook in het buitenland veel leden telt, kun je de site ook gebruiken als je op vakantie bent. Plan leuke afspraakjes voor je swingersvakantie. SDC belooft plezier, avontuur en opwinding voor zowel alleenstaanden als koppels.

Als je een kijkje neemt op deze website ontdek je al snel dat Swingers Date Club meer is dan alleen een datingsite voor swingers. Zo organiseert SDC ook diverse swingers evenementen zoals swingersfeesten en reizen voor swingers.

Er staan ook veel nuttige artikelen op de website over de swingers lifestyle. Qua design is de website wel verouderd en soms onoverzichtelijk. Er staan vrij veel blogs, filmpjes én reclamebanners op de site. De look-and-feel van deze website lijkt sinds 1999 niet te zijn aangepast. Toch is de site razend populair en ook de artikelen zijn buitengewoon interessant. Je kunt ook verhalen lezen over de spannende ervaringen uit het swingersleven van sommige leden.

Bij het testen van deze website bleek vooral dat het doet wat het moet doen! Daten via SDC werkt supergoed, omdat vrijwel elke actieve swinger in Nederland er een account lijkt te hebben. Stel dat jullie vanavond nog een date willen regelen, zelfs dan is de slagingskans op SDC bijzonder groot als je gebruik maakt van de speciale speeddate-functie. Met tienduizenden actieve swingers-stellen uit Nederland en Vlaanderen op Swingers Date Club zijn er altijd wel een fiks aantal mensen in je directe omgeving, die net als jullie zin hebben in een spannende ervaring en vandaag nog willen afspreken.

SDC is destijds opgezet met als doelgroep koppels die andere stellen zoeken. Tegenwoordig zijn er echter steeds meer stellen die ook openstaan voor een trio met een extra man of vrouw. Daar heeft Swingers Date Club handig op ingespeeld door ook meer alleenstaande swingers toe te laten. Verreweg de meeste profielen zijn echter wel van koppels. In je profiel kun je aangeven of je ook in contact wilt komen met singles of alleen openstaat voor andere stellen. Er staan ook flink wat profielen op de site van koppels waarvan de vrouw biseksueel is. Zij zijn actief op zoek naar een extra vrouw.

Er zijn ook veel stellen te vinden die op zoek zijn naar een extra man. Zo zijn er hotwifes die aan cuckolding doen. De man wil dan toekijken hoe zijn vrouw zich laat verwennen door een andere man. Ook zijn er stellen actief waarvan de man bisexueel of bischierig is, en er zijn uiteraard ook veel heteroseksuele mannen die samen met een andere hun vrouw willen verwennen. 

Heb je niets met alleenstaande mannen of vrouwen, dan kan je dit aangeven in je profiel. Je kunt single mannen en/of vrouwen ook volledig blokkeren. Zo kunnen eventuele opdringerige mensen permenent worden geblokkeerd. Zij kunnen je dan niet langer een bericht sturen of je profiel bekijken.


Zijn de profielen op SDC echt?

Op het internet kwamen we vooral veel positieve reacties tegen over Swingers Date Club, maar we vonden ook enkele reacties van mensen die meenden dat er teveel inactieve profielen of zelfs nepprofielen op deze site zouden staan. Dit hebben we onderzocht. In tegenstelling tot heel veel andere datingsites voor swingers bestaat SDC weldegelijk uit echte leden die op zoek zijn naar een date, gezelligheid en sex.

De mensen die meenden dat er mogelijk inactieve profielen op SDC staan waren voornamelijk mannen. Zij baseerden zich hierbij vooral op het feit dat ze geen antwoord kregen op hun berichtjes. Nu is het een bekend fenomeen dat sommige mannen gehaast zijn en een kort berichtje sturen naar zoveel mogelijk dames en stellen. Ze bedienen zich dan van een copy/paste berichtje dat soms niet verder gaat dan; "Hoi, zijn jullie geil?" of "Hoi, je ziet er lekker uit?". Vrouwen en koppels krijgen dagelijks ettelijke malen dit soort berichtjes en negeren dit doorgaans. 

Als je wilt scoren bij een stel, spreek dan een stel aan en richt je niet tot de vrouw alleen. Over het algemeen kun je gewoon geen date regelen in een chatgesprek van 5 minuten waarin vier regels tekst worden uitgewisseld. Zeker niet als de tekst inhoudelijk niet verder gaat dan melden dat je geil bent. Andere leden willen in de eerste plaats uitvinden of je wel betrouwbaar bent. Ze willen zeker weten of het veilig is om met jou/jullie af te spreken en of je wel komt opdagen. Dit veiligheidsgevoel geef je ze niet door na het uitwisselen van een paar geile tekstjes een onscherp plaatje van je behaarde kruis te uploaden. Neem de tijd en maak echt contact.

SDC nam de volgende maatregelen om fakers en inactieve profielen te weren. Je kunt gratis proeflid worden van SDC, maar dan moet je wel je e-mail-adres bevestigen, je profiel compleet maken en een foto uploaden. Doe je dit niet binnen 24 uur dan wordt je gratis account automatisch verwijderd. Dit voorkomt de aanwezigheid van teveel lege en inactieve profielen. Met het proeflidmaatschap kun vrijblijvend een kijkje nemen in het ledenbestand. Daarna kun je eventueel kiezen voor een betalend abonnement. Dit houdt fakers buiten de deur.

Wil je dat mensen reageren op je bericht, zorg er dan voor dat de eerste berichten die je met elkaar uitwisselt niet direct over seks gaan. Maak gewoon eerst kennis met elkaar. Have fun!

Stuur je iemand voor de eerste keer een bericht, lees dan eerst goed het profiel. Als iemand aangeeft op zoek te zijn naar ouder stel van boven de 40, reageer dan gewoon niet als jullie derigers zijn. Lees de profieltekst van de mensen die je wilt benaderen en reageer inhoudelijk op de tekst uit het profiel.  

Natuurlijk kan het nog steeds voorkomen dat iemand niet reageert. Er zijn ook singles en stellen actief die wel rondkijken, chatten en soms zelfs afspraken maken, maar als puntje bij paaltje komt slaat de angst toe en reageren ze niet meer of komen niet opdagen op een afspraak. Helaas is dit een vast gegeven in de swingerswereld. 

   


Is SDC ook voor beginners?

Als je echt openstaat voor intieme vriendschappen met andere koppels of alleenstaanden dan is SDC een goed beginpunt. Je hoeft zeker geen ervaren swinger te zijn om toe te kunnen treden tot deze hechte gemeenschap van ruimdenkende mensen. Bij de Swingers Date Club ontmoet je als snel mensen die je maar wat graag willen inwijden in de wereld van het swingen. Bovendien staat de website van SDC vol met informatieve artikelen over deze manier van leven.

Leden van SDC die elkaar in het echt hebben ontmoet kunnen elkaar valideren. Iedereen kan zien hoeveel validaties een profiel heeft gehad. Als je liever afspreekt met een stel dat ook geen of weinig ervaring heeft, dan kun je profielen benaderen van mensen met geen of weinig validaties. Kom je liever in contact met ervaren swingers dan kun je kiezen voor het benaderen van mensen met veel validaties. Swingers met veel ervaring vaak wel precies wat ze willen en zitten niet altijd te wachten op een onervaren stel.

De meeste mensen denken bij swingen meteen aan ontmoetingen in een parenclub, maar dit is slechts een mogelijkheid. Er zijn genoeg koppels die wel swingen, maar niet naar een parenclub gaan. Deze stellen ontmoeten elkaar gewoon thuis, of op een andere spannende lokatie in de privé-sfeer, zoals een hotelkamer.

 

 


Gratis inschrijven bij SDC

Ga naar dit speciale inschrijvingsformulier en vul je gegevens in. Geef eerst aan of je een stel, man of vrouw bent. Daarna kun je een profielnaam kiezen. Wees zorgvuldig met de keuze van je profielnaam. Je blijft anoniem, dus onder deze schuilnaam zullen anderen je leren kennen. Kies voor een vlotte, speelse en/of beschrijvende naam. Gebruik geen ordinaire termen als je zo niet wil overkomen. Verwerk ook geen leeftijd in je profielnaam. Als je kiest voor 'Vlinder36' kun je dat volgend jaar niet aanpassen naar 'Vlinder37'.

Vervolgens moet je een e-mail-adres invullen. We raden stellen aan om voor deze gelegenheid een gezamenlijk e-mail-account aan te maken. Dit kun je kosteloos doen op bijvoorbeeld Gmail of Yahoo. Zo kun je samen je berichtjes opvolgen. 

Hierna kun je een wachtwoord instellen. Dit moet uit minimaal 8 karakters bestaan. We raden stellen aan om iets te kiezen dat ze allebei gemakkelijk kunnen onthouden. Kies in elk geval een degelijk paswoord dat niet makkelijk is te raden. 

In het lokatieveld vul je tenslotte je woonplaats in. Als je begint te tikken verschijnt er een lijst met voorgestelde plaatsnamen. Als je in een klein dorpje woont kies je best voor een wat grotere plaats in de buurt. Woon je in Bakkum dan kies je bijvoorbeeld voor Alkmaar. 

Gratis inschrijven bij Swingers Date Club

 

Als alles in ingevuld klik je op de rode knop om gratis lid te worden. Je lidmaatschap is dan een feit. Je kunt nu je e-mail adres bevestigen en je profiel verder inrichten. Je ontvangt in totaal 20 dagen toegang als proeflid door de volgende stappen te volgen:

1. Open het e-mail bericht van SDC in je mailbox en bevestig je e-mail adres voor 2 dagen toegang.
2. Maak je profiel compleet voor nog eens 2 dagen toegang.
3. Voeg profielfoto's toe en ontvang 16 dagen toegang.

Als geen van de bovengenoemde stappen zijn afgerond, word je account automatisch binnen 24 uur weer verwijderd. 


Gratis profiel aanmaken

Zodra je de gratis registratie hebt voltooid kun je meteen verder met het volledig maken van je profiel. In de eerste stap dien je aan te geven wat jou/jullie swingers status is. Daarna kun je aangeven wat jij of jullie precies zoeken. Opties zijn hier o.m. erotisch uitgaan, transgender, stel (twee vrouwen), hetero man, bi man, hetero vrouw, bi vrouw, en bi stel. Er staan ook opties bij voor een 'vol' of 'soft' swap stel.

Met 'swappen' wordt partnerruil bedoelt. Bij 'soft swap' is er geen sprake van een volledige partnerruil. Je kunt hier o.m. kiezen uit seks in dezelfde ruimte, alleen de vrouw doet het met de andere vrouw, of partnerruil beperkt tot aanraken en orale seks. Bij een volle swap is er sprake van volledige partnerruil en kan iedereen het met elkaar doen. Hier kun je opteren voor partnerruil in dezelfde ruimte, of juist helemaal apart van elkaar. Je kunt steeds meerdere opties aanvinken.

In de volgende vraag geef je aan of je naast Nederlands ook nog andere talen spreekt. Het is best handig voor andere swingers om te weten of je bijvoorbeeld ook Engels of Turks spreekt. Vervolgens klik je op de button onderaan om naar het volgende scherm te gaan.

In dit scherm kun je jezelf voorstellen met een korte pakkende koptekst. Verder kun je een profieltekst schrijven waarmee je jezelf zo goed mogelijk probeert te beschrijven. Daarna kun je foto's uploaden en tenslotte een duidelijke beschrijving maken van wat je zoekt. Wees niet verlegen en kom ter zake.

In het derde en laatste scherm kun je vragen beantwoorden die helpen om je/jullie te beschrijven. Indien je als stel registreert is dit scherm verdeeld in een sectie voor hem en een vragelijst voor haar. 

Hier wordt o.m. gevraagd naar je verjaardag, haarkleur, kleur ogen, lichaamslengte, gewicht, lichaamsbouw, etnische achtergrond, tatoeages, piercings, rookgedrag, seksuele voorkeur, haarlengte, lichaamshaar en ervaringsniveau. Bij ervaringsniveau kun je aan aangeven ervaren bent of een newbie. Er wordt ook gevraagd in hoeverre uiterlijk en intelligentie belangrijk is.

Verder kun je hier aangeven wat jij of jullie precies willen (bijv. alleen kijken of actief meedoen) en wat jou of jullie seksuele comfortniveau is (bijv. met condoom of geen anaal). Ook eventuele voorkeuren op het gebied van fetish en BDSM kun je hier aanvinken (bijv. kaarsvet of rollenspel). 

Seksueel comfortniveau instellen op SDC

Ben je klaar met het invullen van je profiel en het uploaden van foto's, dan kun je onderaan het scherm op de knop met de tekst 'Ontmoet nu swingers!' drukken. 


Gratis proeflidmaatschap

Het gratis proeflidmaatschap is bedoeld om jou of jullie in de gelegenheid te stellen een kijkje te nemen op de website van de Swingers Date Club. Zo kun je alvorens je besluit een abonnement af te sluiten eerst rustig rondkijken of deze site je wel bevalt. Je kunt tijdens de proefperiode gewoon contact opnemen met andere leden en je profiel steeds aanpassen. Met het gratis lidmaatschap kun je geen leden valideren, maar wel validaties van anderen ontvangen. Je hebt wel toegang tot de webcam chat, maar je kan de berichten tijdens de proefperiode alleen lezen en niet actief meedoen.

Proefleden kunnen geen gebruik maken van de speed dating mogelijkheid. Je kunt wel alle profielen bekijken, maar krijgt slechts de eerste foto te zien. Tijdens de proefperiode kun je met de Instant Messenger wel berichten ontvangen, maar niet verzenden.


Hoe werkt SDC?

Zodra je de registratie hebt afgerond krijg je toegang tot de overzichtspagina. Hier zie je direct een overzicht met profielen van singles of stellen bij jou in de buurt. Rechtsboven staat een knop met 'Opties'. Druk op de knop om filters toe te passen op het overzicht van profielen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen vrienden weer te geven of mensen die je een 'like' hebt gegeven. Je kunt ook filteren op stellen, vrouwen, mannen, bedrijven of transgender. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat je alleen stellen en vrouwen wilt zien. Verder kun je ook filteren op mensen die willen speed-daten of mensen die vandaag jarig zijn. Je kunt profielen zonder foto uitsluiten of zoeken in een andere regio.

Menu rechtsboven SDC overzichtspagina

Rechtsboven in je scherm, boven de knop 'Opties' staan nog drie knoppen; Zoeken, Log en Instellingen. Met de zoekfunctie kun je zoeken op profielnaam. De log geeft je een overzicht van recente activiteiten. Hier kun je o.a. zien wie jouw profiel recentelijk heeft bezocht. Onder de knop instellingen kun je allerlei zaken beheren en aanpassen. Hier kun je o.m. je profieltekst en voorkeuren bekijken of aanpassen. Je kunt ook foto's of video's uploaden of albums aanmaken.

In de subrubriek Account kun je de status van je lidmaatschap zien en gegevens zoals je e-mail adres of je wachtwoord aanpassen. In dit scherm kun je ook je profiel volledig verwijderen. Je kunt hier ook instellen in welke taal je de site wenst te gebruiken. SDC is ook beschikbaar in Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Portugees.

Uitgebreid zoeken op SDC

Onder het menu-item lokatie kun je instellen in welke omgeving je op zoek bent naar contact. Leden met een betaald abonnement kunnen hier ook een tweede lokatie opgeven. Handig als je een sekscontact zoekt voor tijdens je vakantie. Je kunt hier ook instellen of je afstanden wil laten bereken in mijlen of kilometers.

In de subcategorie Privacy van dit menu kun je allerlei privacy instellingen beheren. Hier kun je bijvoorbeeld proefleden blokkeren om contact met je op te nemen, maar je kunt hier ook alleenstaande mannen volledig uitsluiten om jou of jullie te kunnen benaderen. Je kunt ook leden zonder zonder profielfoto's en groepsuitnodigingen blokkeren. Ben je het beu om 'likes' te ontvangen van mensen die verder niks te melden hebben, dan kun je het ontvangen van 'likes' hier ook volledig uitzetten. Wil je niet dan anderen kunnen zien dat je hun profiel hebt bekeken, dan kun je hier de incognito-modus inschakelen.

In het privacy menu kun je ook instellen dat eventuele blogs die je hebt geschreven niet zichtbaar zijn buiten de website. Wil je voorkomen dat je foto's worden gepikt, gebruik dan de instelling 'SDC logo op je profielfoto's ter bescherming'. Je kunt ook aangeven of je uitgenodigd wil worden feestjes. En tot besluit is er ook een zogenaamde Vanille Modus beschikbaar. Als je deze inschakelt worden alle expliciete foto's niet weergeven. Handig voor als de kinderen thuis zijn.

Linksboven op het overzichtsscherm zie je een knop 'Menu'. Met de knop komt een uitgebreid menu aan mogelijkheden te voorschijn. Gebruik dezelfde knop om het menu eventueel te verbergen.

In het menu zie je allereerst de verschillende communicatiemiddelen van Swingers Date Club. Verstuur en ontvang privé-berichten via de mailbox of gebruik de Instant Messenger voor privé-chats. Wil je het in de groep gooien dan kun je meekletsen in één van de verscheidene chatrooms of je webcam aanzetten voor het uitzenden van een live-stream. Of hou het bij gluren en geniet van de live-streams van andere leden. Er zijn ook groepen rond bepaalde onderwerpen of feestjes. Populaire groepen onder de Nederlandse leden zijn o.m. de Swingersclub Rotterdam en Ebony Gardens, een groep voor donkere stellen en mixed koppels. Leden van SDC kunnen ook bloggen. Lees de avonturen van andere leden of deel je/jullie eigen ervaringen op.

Onder het kopje 'Leden' zie je allerlei opties waarmee je op zoek kunt gaan naar gelijkgestemde singles of stellen. Zo kun je kijken wie nu online is, wie nieuw is bij SDC of wie recentelijk jouw/jullie profiel heeft bezocht. Er is ook een uitgebreide zoekfuncties waarmee je op allerlei criteria uit een profiel kunt filteren. Ben je net ingecheckt in een mooie hotelkamer of heb je om wat voor reden dan ook snel behoefte aan swingerscontact, kijk dan bij 'Speedating'. Hier kun je een oproep plaatsen voor een afspraak op zeer korte termijn of oproepen van anderen bekijken.

En dan is er de 'Laidar', de radar that gets you laid! Met deze functie kun je singles of stellen in de buurt zoeken vanuit een kaartweergave. Mensen die elkaar hebben ontmoet via SDC kunnen elkaar valideren. Zo weet je dat profielen echt zijn, of mensen werkelijk zijn komen opdagen en of de ervaringen al dan niet prettig waren. Onder het kopje 'Validaties' zie je alle recente validaties van leden. Onder 'Contacten' kun je zelf je favoriete profielen opslaan.

Swingers op de kaart zoeken bij SDC

Swingers Date Club heeft ook wedstrijden voor ingezonden erotische verhalen, foto's en video's. Doe mee of geniet van de inzendingen van anderen. Verder ontdek je in dit menu een overzicht van spannende video's, een overzicht van feestjes en andere evenementen en een overzicht van erotische bedrijven, zoals parenclubs en sekscinema's.

Onder het menu-item 'Reizen' staat een reiskalender waarin leden al hun vakanties en andere uitstapjes met elkaar kunnen delen. Er is ook een mogelijkheid om swingersvakanties te boeken via deze website. Onder 'SDC Voordeel' vind je allerlei kortingsacties. Onderaan in het menu vind je tenslotte een optie om uit te loggen en een link naar de klantenservice. In tegenstelling tot veel andere datingsites is de klantenservice van SDC buitengewoon snel en behulpzaam.


Wat kost lid worden van SDC?

Tijdens de gratis proefperiode kun je zelf ervaren of deze datingsite iets voor je is. Je kunt een profiel plaatsen, onbeperkt profielen van andere leden bekijken en contacten leggen. Is de proefperiode voorbij en ben je tevreden dan kun je overstappen naar een betaald lidmaatschap. Tegen een vast maandelijks bedrag kun je dan onbeperkt gebruik blijven maken van deze website en alle extra's voor volwaardige leden. Dit kan al vanaf €10 per maand bij afname van een jaarabonnement.

Af en toe komt er ook een speciale aanbieding in beeld. Als je voor het verlopen van de proeftijd upgrade naar een volledig lidmaatschap verdubbelen ze gratis je tijd. Een lidmaatschap van een maand komt dan met een extra gratis maand. Neem je meteen een  jaarabonnement dan geniet je nog een extra gratis jaar van SDC.

Speciale aanbieding van Swingers Date Club

Ben je nog niet zeker en wil je gewoon nog een maand extra lidmaatschap proberen, dan kan dit voor €24,95. Ben je zeker van dat je nog heel vaak gebruik blijft maken van deze site dan kies je best voor het Lifetime Lidmaatschap. Dit is de populairste en voordeligste optie voor actieve swingers. Je betaalt dan namelijk eenamlig keer €250. Je kunt dan voor de rest van je leven onbeperkt gebruik blijven maken van de Swingers Date Club, zonder nog een cent te betalen. 

Abonnementsformules op SDC

 


Bedrijfsgegevens SDC.com

Swingers Dating Club (SDC.com) is een website van het Amerikaanse bedrijf SDC Media LLC.

Het adres van de hoofdzetel is:
2054 Kildaire Farm Road #428
Cary NC 27511, USA

SDC Media LLC wordt in Nederland vertegenwoordigt door SDC Ventures LTD. Deze onderneming is ingeschreven en actief in het handelsregister van de Nederlandse Kamer van Koophandel, onder dossiernummer 66346185.

Het adres van de Nederlandse vestiging is:
’t woud 45 A
3232 LN Brielle

De helpdesk van SDC kun je bereiken via het contactformulier op de website, of rechtsreeks via e-mail op [email protected].

De travel afdeling is ook te bereiken via het contactformulier op de site, of via e-mail op [email protected].

Het telefoonnummer van deze onderneming is +1 866-417-9956.


Afmelden bij SDC

Indien je geen gebruik meer wenst te maken van de Swingers Date Club kun je jezelf afmelden en je profiel verwijderen. Volg de link 'Instellingen' rechtsboven in het overzichtsscherm. Navigeer via het linkermenu vervolgens naar 'Account'. Hier zie je een knop met de tekst 'Account Verwijderen'. Zodra je op deze knop drukt vragen ze om een reden op te geven voor het verlaten van de site. Vink de reden aan die op jou van toepassing is. Daarna wordt het profiel definitief verwijderd uit de database van de Swingers Date Club.

Redenen om de site te verlaten


Betalingen en opzeggen

Betaal je met een credit card of via iDEAL dan wordt je abonnement steeds automatisch verlengd. Je kunt het automatisch verlengen echter heel eenvoudig uitschakelen. Klik rechtsboven op de overzichtspagina op de link 'Instellingen'. Kies vervolgens in het menu link voor de optie 'Account'. Hier kun je het automatisch verlengen ten alle tijde stopzetten.

Je kunt ook betalen via overschrijving. Je moet dan je ledenbijdrage overmaken onder vermelding van je profielnaam.

Ben je lid geworden via de smartphone app dan worden je betalingen niet door SDC verwerkt, maar door Apple of Google. Deze bedrijven verlengen je abonnement steeds automatisch en opzeggen of stopzetten moet je regelen in je iTunes-account of in de Google Playstore. Dit kan behoorlijk omslachtig zijn. We raden je dan ook om lid te worden via de website en daar je abonnement te regelen. Je kunt dan gewoon gebruikmaken van de app. Deze is gratis te downloaden en volledig inbegrepen.


SDC (Swingers Date Club) Reviews

Registreer gratis op SDC (Swingers Date Club)

Schrijf een review