GayBuddy is een online ontmoetingsplaats voor homoseksuele mannen. Ben je op zoek naar een serieuze relatie, dan kun je deze datingsite het beste overslaan. GayBuddy is een chat community waar mannen vooral samenkomen voor het voeren van opwindende en het maken van seksafspraakjes.

PrijsVanaf €0,90 per bericht
Mobiele Site
Mobiele App
Persoonlijkheidstest
Keurmerk Veilig Daten
Thuiswinkel Waarborg

GayBuddy Sterke punten

  • Anonimiteit gewaarborgd
  • Gratis registratie
  • Geen abonnement nodig
  • Leden zijn louter op zoek een leuter

GayBuddy Zwakke punten

  • Bevat ook fictieve profielen
  • Niet erg geschikt voor het vinden van een vaste relatie
  • Geen dating app beschikbaar

Hoe werkt GayBuddy?

Om te beginnen is GayBuddy voorbehouden voor homoseksuele of bischierige mannen vanaf 18 jaar. De site is niet geschikt voor minderjarigen. Hoewel de site zich positioneert als datingsite waar je ook terecht kunt voor het vinden van een relatie, hebben wij de site vooral ervaren als een online cruising ground. De meeste mannen op dit platform zoeken gewoon een snelle seksdate.

Aanmelden bij GayBuddy is gratis. Bovendien kun je alle profielen gratis bekijken. Dankzij de chat optie kun je meteen een berichtje versturen. Wil je eerst uitvinden of de ander interesse in je heeft dan stuur je een knipoogje.

Profielen zijn onbeperkt te doorzoeken en te bekijken, zo ook de foto’s die leden op hun profiel hebben geplaatst. Als gratis lid mag je bovendien onbeperkt leuke mannen aan je favorieten toevoegen en kun je de status updates bekijken die anderen zojuist op de site hebben geplaatst.

GayBuddy faciliteert geen paydates, maar leden kunnen onderling wel afspraakjes maken. De website biedt een veilig platform aan gebruikers om anoniem en discreet contacten te kunnen leggen met andere gebruikers.


Fictieve Profielen

Ben je op zoek naar een spannend gesprekje dan kun je bij GayBuddy dag en nacht aan je trekken komen. De website gebruikt namelijk ook zogenaamde animators. Dit zijn chat-operatoren die met fictieve profielen op de site staan. Ze worden per bericht betaald om jou te vermaken met opwindende chatgesprekken. GayBuddy doet dit om er voor te zorgen dat er altijd voldoende mensen online zijn die zin hebben in een heet gesprek.

Dat wil niet zeggen dat alle profielen op de website nep zijn. De meeste profielen zijn van echte mannen die op zoek zijn naar een (seks)date. Fictieve profielen zijn vrij gemakkelijk van echte profielen te onderscheiden. Als het te mooi is om waar te zijn, is het dat ook.

In feite is GayBuddy geen datingsite, maar een chat-service. Deze dienst is dan ook populair bij mannen die hun relatie spannend willen houden, maar niet vreemd willen gaan. Ook mannen die (nog) verwikkeld zijn in een heteroseksuele relatie kunnen hier anoniem en discreet over hun fantasieën praten.

Het grote voordeel van een service als GayBuddy is dat je niet op zoek hoeft te gaan naar mensen die openstaan voor 'sexting'. Er zijn altijd mensen online die openstaan voor een heet gesprekje. Je hoeft ook geen apps te gebruiken waardoor je anonimiteit in het gedrang kan komen.


Geen abonnementen

GayBuddy werkt niet met abonnementen en automatische verlengingen. Je bepaalt zelf of je gebruik wilt maken van betaalde diensten of niet. Inschrijven is kosteloos en het biedt gratis toegang tot alle standaard functies van deze website.

Wil je berichten versturen naar andere gebruikers dan betaal je een vergoeding per bericht. Betalen doe je met credits die je vooraf kunt aanschaffen in zogenaamde bundels. In de meeste gevallen is dit goedkoper. In plaats van een maandelijkse bijdrage die automatisch wordt afgeschreven, bepaal je immers zelf hoeveel je uitgeeft. Je betaalt alleen voor de berichten die je verstuurt.


Anonimiteit

De website van GayBuddy beschikt over een SSL-certificaat. Dat wil zeggen dat alle informatie op deze website is versleuteld. Hierdoor kan niemand ongemerkt meekijken wat je allemaal doet op deze site. Ook met de privacy zit het wel goed.

Het bedrijf achter GayBuddy houdt zich aan de Europese regels voor de verwerking van persoonsgegevens. Je bepaalt zelf wat er in je profiel komt te staan. Je echte persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor de administratie en niet doorgespeeld aan andere partijen.


Tarieven Gaybuddy

Credits kun je kopen op een beveiligde betaalpagina. Op je afschrift wordt geen GayBuddy vermeld, maar een neutrale naam. Alles blijft dus lekker anoniem.

De kleinste creditbundel kost €10. Hoe groter de bundel, des te lager de kosten per credit. Bij afname van grotere bundels krijg je een flinke korting. De kosten per bericht bedragen afhankelijk van de gekozen bundel €1,25 tot €0,90.

Je kunt creditbundels afrekenen met iDEAL of Bancontact/Mister Cash. Wil je helemaal geen sporen op je bankafschriften nalaten, dan kun je ook kiezen voor de betaalmethode PaySafeCard. Dit is een tegoedkaart die je in allerlei fysieke winkels kunt aanschaffen. Ze is o.m. verkrijgbaar bij Primera en Albert Heijn. De tegoedkaart beschikt over een code die je op de website kunt verzilveren naar credits. 


GayBuddy Profiel Verwijderen

Indien je GayBuddy niet langer wenst te gebruiken kun je besluiten om je profiel te verwijderen. Je hoeft geen betalingen stop te zetten, want GayBuddy kent geen abonnementen.

Je kunt je account zelf verwijderen door in te loggen op de website gaybuddy.nl. Ga naar 'Mijn profiel', scroll iets naar beneden en klik op de knop 'Verwijder mijn profiel'. Vul vervolgens het feedback-formulier in en klik op 'Profiel verwijderen'. Je account en het bijbehorende profiel worden nu uitgewist.

Let op: Mocht je nog over een tegoed aan credits beschikken dan raak je dit ook kwijt door je account te verwijderen!


Contact met GayBuddy

De klantenservice van GayBuddy is bereikbaar via het contactformulier op de website of via e-mail: [email protected]

Adresgegevens:

GWA Limited
17/F Winner Commercial Building
401-403 Lockhart Road
Causeway Bay, Hong Kong


GayBuddy Reviews

Registreer gratis op GayBuddy

Schrijf je eigen review