Ben je op zoek naar liefde in Nederland of Vlaanderen? Op be2 ontmoet je singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Het is één van de grootste en populairste datingsites in Nederland. Doe de gratis persoonlijkheidstest op datingsite be2 en kom in contact met andere serieuze singles op zoek zijn naar een relatie.

PrijsVanaf €24,90 per maand
Mobiele Site
Mobiele App
Persoonlijkheidstest
Keurmerk Veilig Daten

be2 Dating Sterke punten

 • Beschrijving van uw ideale partner
 • Grote datingsite met veel leden
 • Onbeperkt berichten sturen met een abonnement
 • Zien wie je profiel heeft bezocht

be2 Dating Zwakke punten

 • Abonnementen worden stilzwijgend verlengd

Informatie over be2

Het bedrijf achter be2, het Luxemburgse Interdate SA, is wereldwijd actief. Ze zijn ook eigenaar van de casual dating website C-Date. Deze datingsite is naast Nederland en België ook in de rest van Europa erg populair. Deze datingsite is ideaal voor singles vanaf 30 jaar die op zoek zijn naar de ware liefde.

Er is flink geïnvesteerd in deze datingsite. De site van be2 is bijzonder gebruiksvriendelijk ontworpen en oogt ook fraai. Het is gemakkelijk om contact te leggen met andere leden via berichten- en chat-functies. Bovendien houdt be2 een actieve blog bij met tips voor online daters.

Een bijzondere functie op be2 is de persoonlijkheidstest. Deze test is leuk en bovendien inzichtelijk. Je moet er even wat tijd insteken, maar dankzij de persoonlijkheidstest kan de website je beter koppelen aan mensen met dezelfde persoonlijkheidskenmerken en interesses. Bovendien geeft het je meer inzicht in het karakter van je ideale partner.

De persoonlijkheidstest van be2 is gratis en geheel vrijblijvend. Enkele minuten nadat je de test hebt verzonden ontvang je de testuitslagen en een lijst met partners die bij jouw passen. Je kunt be2 net zo lang gratis uitproberen als je maar wil.

De website van be2 werkt uitstekend op zowel desktop computers als mobiele apparaten. Er is bovendien een app beschikbaar voor Android en iPhone.


Succesgarantie

Leden die zijn overgestapt op een Premium Lidmaatschap kunnen aanspraak maken op de succesgarantie van be2. Die garantie houdt in dat je als lid (tijdens de looptijd van je abonnement) persoonlijke contacten krijgt met ten minste 10 aanbevolen partners. Heb je niet de mogelijkheid gehad om 10 verschillende personen te leren kennen, dan wordt het Premium Lidmaatschap gratis verlengd.


Gratis registratie bij be2

Registreren bij be2 is gratis en eenvoudig. Op de startpagina geef je aan of je een man of een vrouw bent, en waar je naar op zoek bent. Vervolgens klik je op de button "Gratis Registratie om het proces te starten'. In de daarop volgende stappen vul je een e-mail adres in en kies je voor een wachtwoord. Kies voor een veilig wachtwoord.

Na deze stappen kun je meteen aan de slag met het invullen van de persoonlijkheidstest. In tegenstelling tot de test van sommige andere dating diensten is de test van be2 niet al te langdradig. De test is wel een verplichte stap in de registratie. Het zorgt er voor dat be2 passende matches aan je kan voorstellen. Het invullen van de persoonlijkheidstest neemt ongeveer 10 minuten in beslag. Ze bestaat vooral uit vragen over je persoonlijke eigenschappen en de eigenschappen die je in een toekomstige partner wilt terugzien.

Na het invullen van de test kun je direct verder met het aanvullen van je profiel. Voordat je de profielen van anderen kunt bekijken dien je eerst nog wat verplichte velden in te vullen. Het invullen van deze gegevens kost je ongeveer 5 minuten. Toch raden we je aan om er even voor te gaan zitten. Hoe meer je over jezelf vertelt, des te groter de kans op een goeie match. Neem er de tijd voor, want je profiel is de eerste indruk die anderen van je krijgen. De eerste impressie die men van je profiel krijgt gaat uiteindelijk bepalen of iemand wel of geen contact met je opneemt.

Vertel iets over jezelf en over je ideale partner. Schrijf ook wat dingen op over je levensstijl. Denk aan hobby’s, muzikale voorkeuren en favoriete gerechten. En wat doe je in je vrije tijd? Hoe ziet je ideale date er uit? Wat gaan jullie doen? Geef je profiel desgewenst nog wat meer diepgang door te vertellen waar je jezelf ziet in 10 jaar. Maak het compleet met een vleugje humor en een levensmotto. Wees wel een beetje origineel. "Carpe Diem" is echt een foute quote.

Vervolgens dien je nog een profielfoto te uploaden. Let op: dit is het eerste wat je matches te zien krijgen, dus zorg ervoor dat je een goeie eerste indruk achterlaat. Kies voor een foto waarop je gezicht duidelijk te zien is. Zorg er ook voor dat je ogen zichtbaar zijn op je profielfoto. Gebruik geen foto waarop je bijvoorbeeld een zonnebril draagt. Kies voor een foto waarop je glimlacht en zelfzeker overkomt. Dat is aantrekkelijk!

Heb je een indrukwekkend en volledig profiel gemaakt, of minstens de verplichte velden ingevuld (luie donder!), dan kun je de profielen van anderen bekijken op be2. Vanaf dat moment ontvang je ook voorstellen van kandidaten die bij je passen.


Privacy en beveiliging

De klantenservice van be2 is verantwoordelijk voor het ledenbestand van deze datingsite. Stuit je op leden die zich niet aan de gedragsregels houden (stalken, vervelend gedrag, pesten enz.), dan kun je dit aan de klantenservice melden. Zij kunnen vervelende klanten verwijderen uit het bestand.

Persoonlijke contactgegevens zoals je telefoonnummer en je e-mailadres worden door be2 nimmer aan derden verstrekt. Jij bepaalt zelf met wie je jouw persoonlijke gegevens uitwisselt.

Op be2 is geen plaats voor nep-profielen, fake foto's of andere onjuiste informatie. Alle profielen en bijbehorende foto's worden eerst door een medewerker van be2 gecontroleerd. De kwaliteitsmedewerkers van be2 kunnen teksten en foto's die niet aan de voorwaarden voldoen verwijderen.

Kies je voor een Premium Lidmaatschap dan kun je dit online betalen in een beveiligde omgeving. Alle communicatie op be2 is versleuteld met het SSL-encryptie-protocol. Dit zorgt er voor dat alle informatie die je met deze datingsite uitwisselt is beveiligd. Buitenstaanders kunnen zich hierdoor geen toegang verschaffen tot de door jou verstrekte informatie.

De leden van be2 zijn echte mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Er wordt op deze dating website geen gebruik gemaakt van zogenaamde fake profielen. Bij be2 worden bovendien geen medewerkers ingehuurd om nep-berichten te verzenden.


Premium Abonnement

Als je het gratis lidmaatschap hebt uitgeprobeerd en je bent tevreden over be2, kun je upgraden naar een Premium Lidmaatschap. Met dit abonnement kun je de voorgestelde partners beter leren kennen. Met het Premium Lidmaatschap kun je onbeperkt berichten lezen en schrijven, en de foto's van voorgestelde partners duidelijk zien. Dankzij het interne berichten-systeem kunnen leden veilig en anoniem berichten met elkaar uitwisselen.

De kosten van een Premium Lidmaatschap bij be2 zien er als volgt uit: 3 maanden, €49,90/maand. 6 maanden €29,90/maand. 12 maanden €24,90/maand. De laatste optie is uiteraard de populairste keuze en bovendien de meest voordelige optie. Waar je bij veel andere websites per verzonden bericht moet betalen, zijn de kosten bij be2 nooit hoger dan €24,90 per maand. Met een Premium Lidmaatschap kun je zoveel en zo vaak berichten sturen als je maar wenst.

Een Premium Lidmaatschap wordt automatisch verlengd. Deze automatische verlenging kun je te allen tijde stopzetten.


Contactgegevens be2

Be2 is een website van be2 S.à.r.l. Een besloten vennootschap naar Luxemburgs recht, opgenomen in het handelsregister onder nummer B 123206.

De klantenservice van be2 is via e-mail bereikbaar op [email protected].

Bezoekadres:

13 rue du Commerce
L-1351 Luxembourg
Luxembourg

Directie: Laetitia Pateau
Handelsvergunning: Nr. 00138239/5


be2 Dating Reviews

  Vervelende mannetjes

  Er zitten wel heel erg veel vervelende mannetjes op deze website. De meeste mannen die ik tot nu gesproken heb lijken uit het stenen tijdperk te komen. Ze vragen of je goed kunt koken en schoonmaken. Het enige recht van een vrouw is het aanrecht. Christus wat een bende ouderwetse en seksistisch ingestelde kerels zitten er op deze datingsite.

  Zwakke punten
  Vervelende ouwe mannetjes

  Veel dates, maar de ware nog niet gevonden

  Ik ervaar het tot nu toe als een prettige website en ik zit er dan ook vaak op. Het is wel jammer dat je alleen maar per kwartaal kunt betalen. Het is namelijk geen goedkope website. Ik ben nu al meer dan een jaar lid en heb inmiddels al heel wat leuke dames ontmoet. Helaas heb ik nog niet iemand gevonden waarmee ik meer dan één keer zou willen daten.
  Dat is de reden dat ik hier nog steeds zit en vol goede moed verder zoek.

  Sterke punten
  Al veel dates gescoord

  Zwakke punten
  Betalen per kwartaal

  Elke avond gezellig chatten

  Tot nu toe ben ik heel erg tevreden over deze datingsite. Als je echt op zoek bent naar een serieuze date kan ik be2 van harte aanbevelen. Natuurlijk zitten er op deze site ook domme figuren. Het blijven mannen haha. Die kunnen nogal eens lomp zijn. Je kunt hier in elk geval lekker chatten en een leuke avond hebben. Ik heb de ware nog niet ontmoet, maar ik heb geen haast. Het bevalt me tot nu toe uitstekend.

  Sterke punten
  Gezellig chatten

  Zwakke punten
  Soms lompe kerels

  Deze datingsite is niks voor mij!

  Ik heb enkel het gratis account uitgeprobeerd, maar daar kun je echt niet veel dingen mee doen. Zelf kreeg ik niet erg veel matches op basis van de door mij ingestelde criteria. Het zal wel aan mij liggen, maar ik vond er niet zo veel aan. Ik probeer inmiddels een andere datingsite uit.

  Sterke punten
  Mooie website

  Zwakke punten
  Beperkte mogelijkheden met gratis account. Niet goedkoop.

Registreer gratis op be2 Dating

Schrijf een review