EliteDating is een datingsite gericht op alleenstaanden die serieus op zoek zijn naar een gelukkige relatie. EliteDating.nl richt zich tot mensen met een hoog opleidingsniveau. Bij deze datingsite draait het om kwaliteit in plaats van kwantiteit. Op basis van een persoonlijkheidstest stellen ze je dagelijks voor aan drie tot zeven singles die aan uw verwachting voldoen.

PrijsVanaf €24,90 per maand
Mobiele Site
Mobiele App
Persoonlijkheidstest
Keurmerk Veilig Daten
Thuiswinkel Waarborg

EliteDating Sterke punten

 • Gerichte partnervoorstellen
 • Mobiele app beschikbaar
 • Keurmerk Veilig Daten
 • Contactgarantie

EliteDating Zwakke punten

 • Geen zoekfunctie
 • Niet goedkoop

Over EliteDating

Elitedating.nl is onderdeel van één van de grootste datingnetwerken ter wereld. Het is voortgekomen uit het in Duitsland opgerichte Affinitas GmbH, dat toen nog onder de naam eDarling actief was op de Nederlandse markt. Door een fusie met het Amerikaanse datingbedrijf Spark Networks, Inc. is het huidige datingbedrijf ontstaan. Deze groep is inmiddels actief in meer dan 25 landen en richt zich op mensen die een date zoeken voor een serieuze relatie.

EliteDating is slechts één van de vele datingsites die door deze groep worden uitgebaat. De doelgroep van deze datingsite is de stabiele, goed opgeleide, ambitieuze single man of vrouw.

Net als Parship maakt deze relatiesite gebruik van een wetenschappelijk ontwikkelde persoonlijkheidstest. De test is gebaseerd op de theorie van de 'Big Five' persoonlijkheidstrekken. Dit zijn de vijf gedragskenmerken waarmee iemands karakter beschreven kan worden, namelijk extraversie, mildheid, ordelijkheid, emotionele stabiliteit en autonomie. De test meet of deze zaken meer of minder op jou van toepassing zijn. De resultaten worden gebruikt om je te matchen met maximaal 7 kandidaten per dag. In combinatie met je persoonlijke voorkeuren en specifieke wensen is het vinden van een passende partner op die manier een stuk eenvoudiger, en bovendien succesvoller.

Voorbeeld van de persoonlijksheidstest
Voorbeeld van een vraag uit de persoonlijkheidstest van EliteDating.

Bij Elitedating.nl vertrouw je volledig op het algoritme van deze site en krijg je elke dag partnervoorstellen. Je kunt op deze datingsite dus niet zelf op zoek gaan naar passende profielen. EliteDating is een goede keuze voor alleenstaanden die hogere eisen stellen aan hun dates.


Gratis Lidmaatschap

Inschrijven bij EliteDating is kosteloos en vrijblijvend. Je begint namelijk altijd met een gratis lidmaatschap. Bezoek de website, vul je e-mail adres in en kies een wachtwoord. Daarna kun je meteen aan de slag met het invullen van de persoonlijkheidstest. Neem er de tijd voor en beantwoord alle vragen naar spontaan en naar waarheid. Alleen zo kunnen ze de juiste matches voorstellen.

Nadat je de persoonlijkheidstest hebt ingevuld krijg je meteen enkele partnervoorstellen. Met je gratis account ontvang je deze dagelijks. Je krijgt ook inzage in de resultaten van je persoonlijkheidstest.

Reageren op de partnervoorstellen kan alleen in de vorm van 'likes'. Je kunt als gratis lid geen berichten verzenden. Het gratis lidmaatschap geeft je slechts inzicht in de voorgestelde contacten. Zo krijg je een beeld van deze datingsite en haar community.


Premium Lidmaatschap

Ben je tevreden met Elitedating.nl en de door hen voorgestelde contacten? Dan kun je kiezen voor een upgrade naar een premium abonnement. Met dit betaalde abonnement krijg je onbeperkt toegang tot alle functionaliteiten van deze datingsite. Zo kun je onder meer onbeperkt berichten zenden en ontvangen en krijg je toegang tot alle foto's van de voorgestelde partners.

Met een premium lidmaatschap kun je ook reageren op profielen en foto's en zien wie je profiel heeft bezocht. Premium leden worden vaker voorgesteld aan andere premium leden en ontvangen dagelijks maximaal 20 extra matches.


Prijzen EliteDating

Prijzen EliteDating


EliteDating App

Bij Elitedating.nl kun je gebruikmaken van een handige app. Deze is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Met de app kun je matches bekijken, berichtjes versturen en foto's uploaden.


Opzeggen EliteDating

Heb je een premium abonnement afgesloten via de website van EliteDating, dan kun je het ook stopzetten via deze website. Log in en ga via het menu naar 'Instellingen en Lidmaatschap'. Klik op de link 'Annuleren'. Geef een reden op en klik op 'Ga verder'. Voer tenslotte je wachtwoord in en klik op 'Bevestig'.

Heb je het premium abonnement aangeschaft via de iOS app dan kun je het abonnement annuleren via je Apple App Store-account. Kijk voor meer informatie op de supportpagina van Apple: Abonnementen bekijken, wijzigen of opzeggen.

Heb je het premium abonnement aangeschaft via de Android app dan kun je het abonnement annuleren via je Google Play-account. Kijk voor meer informatie op de supportpagina van Google Play: Een abonnement op Google Play opzeggen of wijzigen.


Contactgegevens Elitedating.nl

De klantenservice van Elitedating.nl is op werkdagen geopend van 9.00 tot 18.00 uur. Ze zijn te bereiken via het contactformulier op de helppagina's van deze datingsite. Je kunt ook een email zenden aan [email protected].

Spark Networks Services GmbH
Kohlfurter Strasse 41/43
10999 Berlijn
Duitsland
+49 30 868 000 111


EliteDating Reviews

  Elke dag weer leuke gesprekken

  Ik vind een abonnement bij EliteDating niet bepaald goedkoop, maar ik heb eerst een gratis abonnement uitgeprobeerd en dat beviel me goed. Ik betaal inmiddels en ik krijg dagelijks leuke matches voorgesteld die echt wel bij me passen. Ik heb elke dag weer leuke gesprekken en heb ook al een paar keer een date gehad, maar dat werd helaas niks. Ik heb er wel vertrouwen in dat ik hier een leuke vrouw ga vinden.

  Sterke punten
  Leuke passende matches

Registreer gratis op EliteDating

Schrijf een review