Chisple is een online ontmoetingsplaats. Hier kun je snel nieuwe mensen leren kennen met dezelfde interesses. Je kunt je vriendenkring snel uitbreiden en leuke nieuwe mensen in jouw omgeving leren kennen. Meld je gratis aan en leg direct contact met gelijkgestemden via de live chat.

PrijsVanaf € 5 per maand
Mobiele Site
Mobiele App
Persoonlijkheidstest
Keurmerk Veilig Daten
Thuiswinkel Waarborg

Chisple Sterke punten

  • Leuke site om nieuwe vrienden te vinden
  • Contacten leggen op basis van hobby's
  • Levenslang lidmaatschap mogelijk
  • Niet duur

Chisple Zwakke punten

  • Niet geschikt voor dating
  • De site is nog niet zo bekend

Voor wie is Chisple bedoeld?

Chisple is een online ontmoetingsplaats waar je gelijkgestemde vrienden kunt vinden. Heb je een drukke baan dan bestaat je vriendenkring meestal uit klanten of collega's. Die hebben vaak geen tijd voor je, en ze hebben meestal andere hobby's en interesses. Op Chisple kun je nieuwe vrienden leren kennen op basis van jouw hobby's. Zo kom je snel in contact met mensen uit de buurt die dezelfde interesses hebben. Via de live chat leg je snel contact.

Al je vrienden zijn getrouwd en hebben geen tijd meer voor je? Of je bent verhuisd en het contact met je vrienden is verwaterd? Bij Chisple bouw je in no-time een nieuwe vriendenkring op met mensen die bij je passen en in de buurt wonen.

Met zo'n 10.000 leden is dit nog geen grote website, maar wel een site die hard groeit. De leden van Chisple zijn in principe niet op zoek naar een relatie. Veel leden zijn getrouwd of wonen samen en zijn lid geworden omdat ze hun vriendenkring willen uitbreiden. Voor wie op zoek is naar een relatie bevelen we een reguliere datingwebsite aan.


Gratis aanmelden op Chisple

Ga naar de website van Chisple en klik op de button 'Gratis Inschrijven'. In de volgende stap kun je aangeven of je een man of een vrouw bent, en of je bent getrouwd of niet. Zo kan iedereen gemakkelijk zien of je ook openstaat voor een serieuze date, of louter op zoek bent naar nieuwe vrienden. 

Ben je getrouwd of single? 

Vervolgens moet je een foto uploaden. Dit is een verplichte stap in het inschrijvingsproces. Chisple wil geen profielen aanvaarden zonder foto. Profielfotos worden bovendien handmatig gecontroleerd. Kies een duidelijke en recente foto van jezelf met een maximale bestandgrootte van 5 MB, in het formaat jpg, jpeg of png. Vul hierna je woonplaats en geboortedatum in en druk op de knop 'Doorgaan'.

In de volgende stap kun je kiezen uit één of meerdere activiteiten die je zou willen ondernemen met je nieuwe vrienden. Het gaat hier om hoofdcategorieën zoals eten en drinken, kunst en cultuur en sport en recreatie. Je dient hier minimaal één categorie te selecteren.

Activiteiten kiezen op Chisple

Daarna kun je jezelf voorstellen in een korte profieltekst. Dit is de laatste stap. Je ontvangt nu een e-mail om je registratie te bevestigen. Klik op de blauwe knop in het ontvangen e-mail bericht. Je wordt nu doorgestuurd naar de website om een wachtwoord in te stellen. Daarna krijg je direct toegang tot de website.


Hoe werkt Chisple?

Alvorens je op zoek gaat naar leuke nieuwe vrienden raden we je aan om je profiel nog wat aan te vullen. Op het dashboard vind je een knop met de tekst 'Update je profiel en interesses'. Klik hier op en vul je profiel aan. Zo kun je eventueel invullen wat voor werk je doet, welke talen je spreekt en naar welke landen je op reis bent geweest. Je kunt hier ook je interesses updaten en eventueel meerdere foto's uploaden.

Op het dashboard staat ook een knop met de tekst 'Ontmoet nieuwe vrienden'. Klik hier op om naar de zoekfunctie te gaan. Hier zie je een overzicht van matches die Chisple voorstelt op basis van je profielgegevens. Je kunt hier ook zien welke profielen nieuw zijn aangemaakt en wie jouw profiel heeft bekeken. In het tabblad 'Zoek Profielen' kun je op zoek gaan naar maatjes. Hier kun je filteren op geslacht, leeftijd en interesse. Je kunt niet gericht zoeken naar singles. Iemands relatiestatus staat echter wel bij het profiel. Onder het tabblad 'Vrienden' zie je alle contacten die je hebt toegevoegd als vriend.

Je kunt andere leden heel makkelijk benaderen door een bericht te sturen of door vrienden te worden. Berichten sturen of chatten is echter wel voorbehouden aan premium leden. Kijk dus eerst goed rond of je hier leuke mensen kunt vinden. Is dit het geval dan kun je jezelf vanaf 5€ per maand upgraden naar een premium lidmaatschap.

De meest opvallende functionaliteit van Chisple is de evenementenkalender. Chisple biedt je volop activiteiten die aansluiten bij je interesses. Wil je zelf een evenement aanmaken, om zo in contact te komen met andere leden, dan kan dat ook.

Maak zelf een evenement aan op Chisple


Beveiliging

De website van Chisple beschikt over een geldig SSL-certificaat. Je kunt dit zien aan het slotje dat in het adresvenster van je browser wordt weergegeven. Dit betekent dat alle communicatie met deze website is versleutelt. Zo kunnen de gegevens die je verstrekt niet door kwaadwilligen worden onderschept.

Chisple maakt het je niet gemakkelijk om een nepprofiel aan te maken. Het uploaden van een foto is verplicht. Profielen en foto's worden gecontroleerd en waar mogelijk goedgekeurd door de redactie van Chisple.

Het privacybeleid van deze website is beknopt, maar helder. Chisple deelt geen gegevens met andere partijen.


Prijzen Chisple

Met een premium lidmaatschap kun je onbeperkt gebruik maken van alle mogelijkheden. Je kunt zonder limiet chatten en berichten sturen naar andere leden. Een jaarabonnement is veruit de goedkoopste optie. Je betaalt dan slechts €5 per maand.

Je kunt ook een abonnement nemen voor een half jaar. De maandelijkse kosten bedragen dan €6,25. De kortste optie is een maandabonnement. In dit geval betaal je elke maand €9,99. Dit abonnement kun je wel maandelijks opzeggen.

Een abonnement betalen kan met iDEAL, Visa, Mastercard of American Express.


Contactgegevens Chisple

De helpdesk van Chisple is 7 dagen per week bereikbaar via e-mail. Van maandag tot vrijdag, tussen 9.00 en 18.00 uur, wordt er binnen 24 uur op je bericht gereageerd. Het email-adres is: [email protected].

Chisple.com is een website van Global Webshops SL, een besloten vennootschap naar Spaans recht met hoofdzetel op Paseo can Sagrera (cs), 6, Sant Just Desvern, 08960, Barcelona, Spanje.

Het Nederlandse adres van Chisple.com:

Stationsplein 45
3013 AK Rotterdam
Nederland


Chisple opzeggen

Heb je gekozen voor betaling met iDEAL dan wordt je abonnement niet automatisch verlengd. In dat geval wordt je abonnement na de vervaldatum steeds omgezet in een gratis lidmaatschap. Wil je premium toegang behouden, dan moet je opnieuw betalen voor een door jou te bepalen periode (1 maand, half jaar of jaar).

Wanneer je hebt gekozen voor betaling met een credit card wordt je abonnement iedere keer automatisch verlengd. Als je het abonnement wilt stopzetten dien je 48 uur voor de verlengingsdatum via email ([email protected]) aan te geven dat je het wil stoppen.

Pas als je een bevestiging via e-mail hebt ontvangen is de opzegging definitief. Het premium lidmaatschap kan niet tussentijds opgezegd worden. Je kunt ook geen geld terugkrijgen mocht je het lidmaatschap eerder stop willen zetten. Bij het opzeggen is het belangrijk dat je gebruikersnaam en het e-mailadres van je profiel gebruikt.

Wij konden geen manier vinden om een profiel volledig van de site te laten verwijderen. Je kunt uiteraard een verzoek tot verwijdering indienen bij Chisple.


Chisple Reviews

Registreer gratis op Chisple

Schrijf een review