Top 5 Datingsites

Website
Samenvatting
Bezoek
Meer
Parship

Parship
Parship is een datingsite voor iedereen die op zoek is naar een serieuze relatie. Parship is één van de grootste datingsites van Nederland en is zeer populair onder hoger opgeleiden en 30-plussers. 76% van haar leden is 30 jaar of ouder ...

Lexa

Lexa
Lexa noemt zichzelf de nummer 1 datingsite van Nederland. Het staat in elk geval vast dat Lexa een populaire datingsite is met heel erg veel leden. Dat is onder meer te danken aan de enorme hoeveelheid publiciteit die deze website maakt. Lexa adverte ...

RelatiePlanet

RelatiePlanet
RelatiePlanet behoort niet alleen tot één van de populairste datingwebsites, maar is ook winnaar van meerdere Thuiswinkel Awards. Maak nu een gratis profiel aan en ontdek de leukste singles van Nederland op ...

Maatje Meer Match

Maatje Meer Match
MaatjeMeerMatch.nl is de populairste datingsite voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een volslanke partner. Heb jij een maatje meer en lukt het je niet om een partner te vinden, of ben je juist slank en val je op plus size mannen of vrouwen? ...

C-Date

C-Date
Informeel daten met stijl? Bij C-Date is casual daten eenvoudig. De leden van deze website zijn niet op zoek naar een relatie, maar flirten wel graag. C-Date is er voor mensen die ongecompliceerd willen date zonder gedoe. Scoor leuke dates zonder ver ...

Parship

Parship

Parship is een datingsite voor iedereen die op zoek is naar een serieuze relatie. Parship is één van de grootste datingsites van Nederland en is zeer populair onder hoger opgeleiden en 30-plussers. 76% van haar leden is 30 jaar of ouder.

De verdeling man/vrouw is op Parship, anders dan bij andere datingsites. Het is bijna gelijk. 52% van de leden zijn van het vrouwelijk geslacht. Inschrijven is gratis.

Bezoek Parship

Lexa

Lexa

Lexa noemt zichzelf de nummer 1 datingsite van Nederland. Het staat in elk geval vast dat Lexa een populaire datingsite is met heel erg veel leden. Dat is onder meer te danken aan de enorme hoeveelheid publiciteit die deze website maakt. Lexa adverteert regelmatig op radio en televisie.

Daarnaast bestaat deze datingsite al jaren en zijn er inmiddels talloze koppels die elkaar gevonden hebben op Lexa. De doelgroep van Lexa is alleenstaanden die op zoek zijn naar een geschikte partner voor een duurzame relatie.

Sterke punten zijn onder meer de uitgebreide profielbeschrijvingen. Ook worden alle profielen eerst gecontroleerd en dan pas gepubliceerd. Lexa organiseert ook overal in het land evenementen waar singles elkaar kunnen ontmoeten. Verder beschikt Lexa over verschillende belangrijke keurmerken, waardoor het zichzelf één van de meest degelijke en betrouwbare datingsites mag noemen.

Bezoek Lexa

RelatiePlanet

RelatiePlanet

RelatiePlanet behoort niet alleen tot één van de populairste datingwebsites, maar is ook winnaar van meerdere Thuiswinkel Awards. Maak nu een gratis profiel aan en ontdek de leukste singles van Nederland op RelatiePlanet.

Bezoek RelatiePlanet

Maatje Meer Match

Maatje Meer Match

MaatjeMeerMatch.nl is de populairste datingsite voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een volslanke partner. Heb jij een maatje meer en lukt het je niet om een partner te vinden, of ben je juist slank en val je op plus size mannen of vrouwen? Schrijf je dan nu gratis en vrijblijvend in Maatje Meer Match.

Bezoek Maatje Meer Match

C-Date

C-Date

Informeel daten met stijl? Bij C-Date is casual daten eenvoudig. De leden van deze website zijn niet op zoek naar een relatie, maar flirten wel graag. C-Date is er voor mensen die ongecompliceerd willen date zonder gedoe. Scoor leuke dates zonder verplichtingen en schrijf je vandaag nog gratis in.

Bezoek C-Date